Açıkçası zor bir durum bu daha çok duygusal olarak kopamadığın için eğer o kişi çok seviyorsan zaten ayrıldığın zaman sana da gelse ne yaparsa yapsın Tekrar sevgili olursun ama sevgili olmak doğru insanı bulmak olduğu için Aslında ayrıldıktan sonra bu kişiye yol vermek gerekir Ama en başında belirttiğim gibi duygusal olarak Kopuş yaşamadı için
Zor bişe ama benide terkedip gitti yıllar oldu hala seviyorum özlüyorum biliyorum ki mecburiyeti vardı diyorum böyle avutuyorum o yüzden terkedip gitmesi sevmediği anlamına gelmez ben böyle düşünüyorum tabi seni bilemem
Beni de sevmesine hatta çok sevmesine rağmen zorla ayırdıkları bir ilişkim vardı. Fakat ben sevmeye devam etmedim. Eğer doğru adam olsaydı sahip çıkardı. Tekrar defalarca kez geldi ama kabul etmedim. Ben çok çaba sarf ederim, çok uğraşırım ama gittiğinde bitmiştir.
Bu durum tam bir kalp sınavı 🌧️💔. Aynı kişiyi defalarca sevme meselesi biraz zor bir yolculuk aslında. Her şey yaşananlara ve hissettiklerine bağlı. Bazen kalbin bir şansı daha vermek ister, bazen de yorulup "yeter" der. Ama duygularını dinlemek önemli. Peki senin kalbin şimdilerde ne diyor? 🫶✨
Bi iliskide ayrılık olduysa o ilişki zaten bitmiştir. Git geri gel git geri gel çocuk oyuncağı değil bu ayrılmayı göze aldıysa zaten kaybetmeyi de göze almıştır neden böyle biri için geri çaba harcayasin gerek yok gıden gittiği yeri mutlu etsin..
Arkadaş olarak sevebilirim ve sevdim de. Birçok kez kavga ettik sonra tekrardan barıştık. Hem de ne büyük kavgalar ettik. Birbirimize demediğimizi bırakmadık yine barıştık. Hem de buradan. Şaşılacak bir durum ama gerçekten arkadaşım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
Ayrıl barış çok yaşayan bir çift olarak bende duygu bittiğinde onun çabasını görürdüm onda bitse ben çaba gösterirdim 🥹
Aramızdaki bağın kadersel olduğuna inancım vardı gayret ve çaba vardı her zorluğun sonu güzel olur sanırdım ama zıttım ile terbiye olacağımı bilemedim 😔
İyi birini sevmişsem vazgeçimsiz bir sevgi ile onu sevgimi zamanla büyüterek daha çok severim. Yanlışlarına ve hatalarına rağmen onu her düşüşünde düştüğü kuyudan çıkarıp yaralarını sararım
Nasıl ayrıldığıma bağlı. Eğer ömrüm boyu görüşmek istemeyeceğim biriyse ve o şiddette bir ayrılık olduysa bir daha sevemem. İmkanı yok. Fakat aksi durumda olabilir evet.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
11 yıldır 1 çocugu seviyorum. Sevdigimi asla söylemedim ve başkasıyla evlendi ~😂😂😂😂çünkü bazen canım bir kız olabiliyorum. ~😂😂😂bazen canım tutuyor neden 11 yıldır söylemedim çünkü ben canım bir kızım ~😂çünkü bana knka bro , ya da reis diyordu ~😂 yaa cidden reis nedir ya bana reis diyodu. Beni hiç kız olarak görmüyordu knka diyodu bana yaaa 😂😂
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
8 ay
1 kez cesaret etmiştim söyleyecektim bana dedi ki bro git çay yap getir dedi ~😂😂