Eşinimi aldatıyorum napmalıyım?

Eşimi aldatmayı bende istemezdim yıllardır bana karşı çok soğuk ve çirkef biri defalarca kez aldattı ben aldatmaya son derece karşı çıkan biriydim taki arkadaşıyla aşk yaşamaya başlayana kadar arkadaşını ve onun eşini bizimle zorla tatile getirdi çocukluktan beridir arkadaşlarımış kocam parasına güvenen görmemişin teki ve bununla sürekli insanları ezen kıran bir tip beraber çıktıgımız tatilde sudan sebepten benle tartışma çıkarıp herkesin içinde bana bağırıp beni ağlattıp ve oradan gitti arkadaşı benimle bayağı ilgilendi yanımda oldu gece ben o ve onun eşinin olduğu masada bu adama nasıl katlanıyorsun helal olsun senin gibi bir kadın nasıl onla beraber olur diye konuştu ben niyetini tam olarak anlamamıştım akşam yemek için hazırlandığımızda da açık giyinmememe rağmen bana başımızı belaya sokucaksın galiba diye bir cümle kurdu tatilimiz sorunsuz bitti havalimanında yanıma gelip niyetimi anlamışsındır seni ondan alıp kendime eş yapıcam görüceksin dedi o an başımdan kaynar sular dökülmüştü istemiyodum eşimede söylemedim araya mesafe koydum onlada eşiylede aradan aylar geçti ve biz şu an görüşüyoruz kendimi çok suçlu hissediyorum eşimede kızıyorum tüm sorumlusu o
Eşinimi aldatıyorum napmalıyım?