Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayCinselik düşünüyordur özgüveni yüksek birisi galiba
01 Yorumla
Soran9 ayEşiyle aynı yerde farklı şirkette çalışıyor. İş yerinde onları herkes tanıyor. Eşi şimdi hamile herhalde. Bu kişi geçen seneden beri böyle davranıyor bana. Geçen sene eşi hamile değildi. Şimdi işe tek gelip gidiyor. Ama bana o şekilde adım atamaz iş yerinde akrabalarım falan var. Adım atamayacağı hâlde benden ilgisini çekmiyor ve ben onunla konuşmuyorum bile.
Gizli Üye(30-35)9 aySana bir abi tavsiyesi, bu olayı çok güvendiğin iki insana anlat.
04 Yorumla
Soran9 ayAnlatmak istiyorum zaten
Cevap sahibi9 ayHayat bu belli olmaz. Bazen hiç beklenmeyen insanlar takıntılı olduğu insanlara zarar verebiliyor, sakın başıma gelmez deme dünya kötü bir yer. Olurda birgün başına bir şey gelirse bu adam tarafından en azından arkanda bu olayı anlatabilecek insanlar olsun. Allah korusun tabi inşallah böyle şeyler başına gelmez de ama işlenen bütün cinayetlerin sebebi kıskançlık, elde edememe hırsı ve psikolojik nedenlerden oluyor. Tekrar söylüyorum mutlaka anlat ama bu insanlar ağzı sıkı insanlar olsun laf taşıyacak insanlar olmasın
Soran9 ayBenim orada akrabam çalışıyor akrabama bile anlatıp anlatmakta çekiniyorum. Çünkü bu kişiye bir şey olmaz.
Cevap sahibi9 ayBir günlüğe veyahut dışarıdan birisine de anlatabilirsin. Oradan olması şart değil. Sadece bana takıntılı birisi var diye anlat. Birgün bir şey olursa da bu konuyu arkandan konuşabilecek açabilecek birileri olsun
9 ayCinsel tabiki karmaşık düşünme bu konularda ilk akla gelendir hep
08 Yorumla
Soran9 ayÖyle bir adım atamaz ya
- 9 ay
Sen imkan verirsen atacaktır muhtemelen sen zaten imkan tanımazsın
Soran9 ayBen tanımam zaten öyle bir şey olmayacak ama neden ısrarla ilgisini sürdürüyor onu anlamıyorum
- 9 ay
Beğeniyordur seni ama yaptığı kesinlikle yanlış tabiki
Soran9 ayİğrenç ya o şekilde davranması bana tiksinç geliyor. Geçen sene selam verir merhaba günaydın derdim bu sene yüzüne bile bakmıyorum. İnsan buradan bile anlar bir şeyler.
- 9 ay
Onlar sanıyorki hemen üzerine atlayacaklar üzücü bir durum huzurlu bir yerde çalışmanı isterdim
Soran9 ayŞaka gibi cidden. Keşke dediğiniz şey olabilse
- 9 ay
Daha kariyerinin başındasın bunlar hep tecrübe daha güzel yerlerde çalışma imkanı bulursun inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seni kendıne baglayıp cinsellik yasamak
08 Yorumla
Soran9 ayBağlayıp derken ne demek istiyorsunuz tam olarak biraz açabilir misiniz acaba bu sözü
Soran9 ayNiye burada yazıyorsunuz basit bir soru sordum
Soran9 ayİki tatlı söze güzel davranışa aşık olunmaz
Soran9 ayBen adamın davranışını anlattım ne alaka bu sözünüz
Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Amacı cinselliktir
015 Yorumla
Soran9 ayOlamaz ki öyle bir şey
Soran9 ayEşiyle aynı yerde farklı şirkette çalışıyor. İş yerinde onları herkes tanıyor. Eşi şimdi hamile herhalde. Bu kişi geçen seneden beri böyle davranıyor bana. Geçen sene eşi hamile değildi. Şimdi işe tek gelip gidiyor. Ama bana o şekilde adım atamaz iş yerinde akrabalarım falan var. Adım atamayacağı hâlde benden ilgisini çekmiyor ve ben onunla konuşmuyorum bile.
Soran9 ayHocam siz bilgili birisine benziyorsunuz. Benim demek istediğim şey, 1 senedir tavır ve davranışları farklı, bakışları normal bakış değil, konuşurken ses tonu bile değişiyor falan. Hani her kadın anlar bunları. Bu adam ben çalışırken dümenden bahanelerle hep bakar eder falan gözü devamlı üzerimdedir. Ama sonuç olarak bir şey olmayacak. Neden böyle davranıyor anlamıyorum. Bir erkeğe sadece bakmak yeter mi?
Soran9 ayŞaka gibi inanılmaz geliyor yazdıklarınız. Onu bir de herkes eşine düşkün eşine aşık birisi olarak biliyor.
Soran9 ayOha şaka gibi cidden. Bunlar zaten uzun süre sevgili olarak kalmışlar hani düşünün 2016'da iş yerinde tanışıyorlar ve bu adamın bir şeyler yaşadığı tek kişi bu kadın. 30 yaş üstü. Görmüş geçirmiş birisi değil. Bulduğu ilk kadınla da evlenmiş ve ben uzun süredir evli sanıyordum. 1 buçuk sene falan olmuş evleneli. Bu durum bile bana garip geldi.
Soran9 ayDiyorsunuz
Soran9 ayBelli şekilde koşar adım yürümüyor. Nerede anladım böyle olduğunu biliyor musunuz. Bu ben geçen sene işe başladığım ilk günden itibaren bana bakmaya etmeye başlamıştı. İlk başta beraber çalışmıyorduk. Ama her zaman çıkışta vs beni görmek için kendini ayarlıyordu falan. Anlamazdan geldim. Çünkü bakışları normal değildi. Sonra biz beraber çalışmaya başladık. Bu benim yanımda çok neşeli enerjik mutlu falan davranıyordu. Aşırı nazik kibar görseniz ses tonu falan öyle değişiyordu ki. Aklıma öyle bir şey getirmeyeye çalışıyordum. Bir gün benden bir şey istedi ben ona verirken belli belirsiz ellerimiz değdi falan bu karşımda nasıl utandı ama var ya şaka gibiydi. Sonra kalabalık içinde bana full odaklanmış şekilde baktığını görüyordum. Ben ona bakmadan önceden beri bana baktığını falan sonradan sonradsn anladım. Biz işten çıktık. Aylar geçti ama aylar yani. Dedim ki unutmuştur kızım salla. Sonra tekrar bu sene işe başladık. Yine aynı ekipte çalışacaktık. Şaşırdım doğrusu çünkü geçen seneki bazı kişilerin ekibi değişmişti. İşe gittiğim ilk gün arkadaşımla yanına gittik. O çağırdı bizi çünkü. Bize arkadaşlarıyla hoş geldiniz kızlar dedi. Diğer kişilerin hepsi de yönetici. Biz de teşekkür etmiştik. Arada bana bir bakışını gördüm ki yemin ediyorum geçen seneki bakışların aynısı. Unutmamış bir gram bile değişmemiş. Bir erkek nasıl bu kadar istikrarlı olabilir diye şaşkınlıktan kendime gelemedim. Bu durumu da kimseye anlatamıyorum çünkü bu kişi müdürlerin sağ kolu. Kimse bana inanmaz. Özellikle de anlatamıyorum çünkü ellerine herhangi bir malzeme vermek istemiyorum. İşimi yapmsya odaklı şekilde işe gidiyroum. Hatta o kişiyle muhatap bile olmuyorum. Konuşup selam bile vermiyorum. Ama o herkesle konuşur selamlasir merhabalasir. Ben onunla konuşmuyorum diye o da benimle konuşmuyor biliyor musunuz? Yönetici olarak bu şekilde davranması bile garip ve tuhaf.
Soran9 ayBu bir de her şeyi bilmek istiyor biliyor musunuz. Mesela onu ilgilendirsin veya ilgilendirmesin herkes hakkında her şeyi bilmek istiyor. İş ile ilgili de değil mesela. Yönetici ama nerede ne oluyor falan. Ondan dolayı mesela biz iş yaparken gözü devamlı üzerimizde. Ya da yalandan falan olduğumuz yere gelir gider vs. Bir de mesela imkânı dahilinde demişsiniz. Ben geçen sene onu tanımıyorken ona merhaba günaydın derdim. Bu sene anladım nasıl birisi olduğunu. Merhsbs bile demiyorum. Bir şey olduğu zaman yanındaki diğer yönetici ile muhatap oluyorum. Ona söylemem onun yanına gitmem falan. Bu içten içe herhalde bu duruma da kuruldu. Çünkü ben onu saymıyorum gibi duruyor dışarıdan bakınca. Öyle değil ama. Yanındaki diğer yönetici de evli diğer kişi kadınların yüzüne 2 snden fazla bakmaz. Baksa bile mimik yapmaz duvara bakar gibi bakar. Bu dediğim kişi bana öyle bakmıyor işte. Bakışlarından rahatsız oluyorum. Bir gün erkek bir kankime o bakışları tarif etmiştim bana a*mış ama belli etmek istemeyen erkek bakışı demişti biliyor musunuz. Yani öyle bakıyor. Dışarıdan nasıl göründüğünü önemsemiyor ya da umurunda değil.
9 aySence ne dememiz gerekiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Eşinden dayak yeme zamanı gelmiş demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayHerkesin amacına göre değişir
10 Yorumla
9 ayKullanmak
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Karaktersizdir
01 Yorumla
Soran9 ayBravo
Seni cinsel anlamda kullanmaya çalışıyor
01 Yorumla
9 aysana binmek istiyordur
016 Yorumla
Soran9 ayEşine binsin eşi var
- 9 ay
senden veya hatlarindan etkilenmistir
Soran9 ay1 yıldır mı
- 9 ay
vermediysen evet
Soran9 ayOha ama ne bu ısrar öyle bir şey olmayacak
- 9 ay
sen sana gore seksimisin
Soran9 ayBen bana göre herhalde öyleyim genel olarak erkekler bakar eder zaten bana şimdi yalan yok. Bu dediğim kişi evli konumu var. Ama başka evli konumu olan kişiler de var. Diğer evlilerin çocuğu var. Bu kişinin çocuğu yok. Evlenmiş ama hemen çocuk yapmamış. Eşi bu sene hamile kalmış herhalde. Şimdi eşi de ise gelmiyor bu kendisi tek başına geliyor. Geçen sene eşi ile beraber gidip geliyorlardı.
- 9 ay
senin uzerinde fantezileri vardir
Soran9 ayNe demek o
- 9 ay
seni altina almak seni doggye almak seni kucagina bindirmek vs vs gibi
Soran9 ayIyyyy bana bakarken bunları mı düşünüyor kuscam şimdi
- 9 ay
evet ve kalcana goguslerine bakiyorudur
Soran9 ayÜniforma giyiyoruz?
- 9 ay
uniforma?
Soran9 ayİş yerinin kıyafeti
- 8 ay
ne is yapiyorsun yani
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 aycınsellik
012 Yorumla
Soran9 ayYapamaz öyle bir şey
- 9 ay
neden
- 9 ay
adamın niyeti belli fırsatını bulmasın
Soran9 ay1 senedir bulamadığı fırsatı nasıl bulacak
- 9 ay
orasını bilemem
Soran9 ayOlmaz deme sebebim de o cesaret edemez
- 9 ay
umarım olmaz yoksa sonu yatakta bitecek
Soran9 aySenaryoyu yazdınız hemen siz
- 9 ay
evett
Soran9 ayBravo
- 9 ay
teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Çapkınlık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayPompa hayatım
042 Yorumla
Cevap sahibi9 ayYani, sonuç?
Soran9 ayDediğiniz gibi bir durum olamaz
Cevap sahibi9 ayBana erkekleri anlatma tatlım😉
Cevap sahibi9 ayDurum dediğim gibi, abi yılana delik arıyor
Soran9 ayDiyorum ki biz ofis ortamında orada burada oralarda çalışmıyoruz public çalışıyoruz
Cevap sahibi9 aySeninle samimiyeti ilerletip otele davet edecektir
Soran9 ayPes diyorum sadece
Cevap sahibi9 ayİstediğini diyebilirsin ama adamın niyeti bu
Soran9 ayBen bir şey demiyorum sadece bunları yapamayacağını biliyorum. Kuzenim orada çalışıyor. Kuzenim dolayısıyla beni de herkes biliyor. Öyle bir şeye cesaret edemez. Erkeklere bakmak yeter mi bilmiyorum ama sadece bakmakla yetinecek bu kişi.
Cevap sahibi9 aySanmıyorum bakmakla yetinmek çok zavallıca, kafaya koyunca her şey olur, recrğbeyle sabit
Soran9 ayDemek istediğim şey devamlı bakışları falan üzerimde veya iletişim kurduğumuz zaman aşırı nazik ses tonu bile değişiyor ama bundan öte bir şey yok yani. 1 senedir böyle bundan sonra da değişecek diye düşünmüyorum. O da biliyor bunu ama neden bu şekilde ısrarla devam ediyor böyle davranmsya onu anlamıyorum.
Cevap sahibi9 ayKorkak bir adamdır, cesaeeti yoktur
Cevap sahibi9 aySen de istiyorsan bişiler olmasını cesaret vermelisin
Soran9 ayZaten. İşin kötüsü kendisinden soğuttu haberi yok. Ben iyidir diye nitelendiriyordum onu işime bakıyordum. Hiç de iyi bir karaktere sahip olmadığını öğrendim ve ekstra uzak duruyorum ondan. O da bunun farkında bence. Belki de ondan ötürü de bana geçen seneki gibi davranamıyor.
Cevap sahibi9 ayYok ya bence beceriksizmiş, bir kadından hoşlanıyorsan söylersin bir şekilde
Soran9 ayEvli ya hani nasıl söylesin. Sadece bana iki üç kere falan iltifat etti üstten üstten o kadar
Cevap sahibi9 ayBende evliyim ama isteyince söylüyorum, mevzu cesaret ve karşılık alabilmekle ilgili
Soran9 ayNasıl söylüyorsunuz o ne demek
Cevap sahibi9 ayKonuşarak ifade ediyorum yakınlaşıyorum ve başlıyor
Soran9 ayVe evlisiniz ve bu şekilde yaşıyorsunuz bu kişi de böyle mi
Cevap sahibi9 ayBence bu acemi ce korkak, bundan bişi olmaz
Soran9 ayBakmasını nasıl engellerim yüzüne b. ka bakar gibi bakıyorum muhtemelen ama soğumuyor
Cevap sahibi9 ayEşini sır nasıl iyi mi diye böylece ambşyans bozuşur, erkek arkadaşın varsa numaradan onu ara iyice çöksün😂
Soran9 ayBu zaten var ya geçen seneden beni kestiği için yanımdaki insanları kankilerimi falan iyi biliyor. Bir tane erkek kankim vardı işin bu sene ilk ayları hep beraber takılıyorduk. Bu bizi yine kesmiş falan. Sonra benim kankim müdüre bir talepte bulunmuş. Müdür işte bunu herhalde yöneticilerle konuşmuş. Var ya benim arkadaş oraya direkt olarak geçti biliyor musunuz. Ve başka binada. Ben arkadaşımı görmüyorum bile. Anca çıkışta yanına gidersem o şekilde görüyorum. Yanımda gördüğü erkekleri bile uzaklaştırıyor. Ben de bunu fark ettim. Pislikliğine ona değil diğer yöneticiye gidiyorum ne olursa olsun. Derdimi sorunumu iş ile ilgili şeyleri hep diğeri biliyor. Daha safe geliyor çünkü.
Cevap sahibi9 ayBundan korkmana gerek yok, yalnız kalma yeterli bence, bakmkla olsa tüm öküzler makinşst olurdu trenlerde😂
Soran9 ayKorkma değil de iş yerinde artık midem bulanıyor yalan yok o mesela yıllığına çıkmıştı geçenlerde 10 gün yoktu Allah var mis gibiydi o zaman mesailer
Cevap sahibi9 ayTransfer ol ya da ayrıl o kadar rahatsız lluyorsan bence
Soran9 ayAyrılamam ben buraya kendi emeklerimle girdim. Transfer de olamam şimdi bu işler kolay olmuyor bu iş yerinde. Bir süre daha böyle çalışmak zorundayım. Şimdi ben müdüre desem gitmek istiyorum diye 70 tane kişiye daha gitmem gerekecek. Bu kişi de merak edecek noldu diye. Gelip benimle konuşur bile merakından. Gitti başkalarına sordu çünkü niye gitmek istiyorsun bizimle ilgili bir sorun mu var diye. Öyle sıkıntılı birisi.
Cevap sahibi9 ayO zaman umursamyacaksın bakışları
Soran9 ayZaten öyle ben umursamıyorum bu kendini gözüme gözüme sokuyor. Ben bakmıyorum baktığım yere gidiyor. Ben uzak duruyorum inadına yaklaşıyor.
Cevap sahibi9 ayAllah allah bu ne aşkmış adamdaki😂
Soran9 ayNe aşkı aşk mı bu tövbe tövbe
Cevap sahibi9 ayCinsel istek aslında😂
Soran9 ayEşiyle yaşayabilir bunu evde var zaten istediğini yapsın
Cevap sahibi9 ayDöylersin kendisine😂
Cevap sahibi9 aySöylersin*
Soran9 ayNiyetini açıkça ifade ederse söylerim evet
Cevap sahibi9 ayO zamana kdar sükut halinde kalalım ama o arkadaşta onu ifade edecek cesaret yok rahat ol
Soran9 ayBakıp eline ne geçiyorsa
Cevap sahibi9 ayAdam looser tatlım😂
Soran9 ayNasıl anladınız hangi hareketlerinden
Gizli Üye(36-45)9 ayneden sence.
015 Yorumla
Cevap sahibi9 ayevdeki pastadan bıkmış hep aynı tat. canı profiterol çekmiş
Soran9 ay1 yıldır mı
Cevap sahibi9 ayevet. hergün aynı yemeği yersen bıkarsın. arada garnitür atıştırmak istiyo demekki o vatandaş kimse. çok tatlı gelir. ve evdeki pastasına yapamadığı ne varsa profiterolünden talep eder, emin ol
Soran9 ayOhaaa ay şaka gibi. Birisi demişti zaten bunun eşi çok tatlı birisiymiş. Çok şekerdir eşi bunlar nasıl evlendi hiç anlamıyorum yakışmıyorlar da açıkçası demişti. Ne demek istediğini anlamamıştım. Ben sanırım eşine de benziyorum onun. Davranış karakter olarak vs. Bu durumda bu kişi herhalde submissive kadın seviyor genel olarak. Hoşlandığı tıp o şekilde. Yani demek istediğim hükmetmek istiyor diye düşünüyorum. İş yerinde bile o şekilde davranıyor bir görseniz forsundan yanına yaklaşılmaz.
Cevap sahibi9 aybence uzak dur. ya da kimse bu kadın uzak dursun. paçayı kaptırırsan yapışır
Soran9 ayYapışmış olma ihtimalinden korkuyorum zaten ben de
Cevap sahibi9 aytadını almadıysa bu yapışma sıkıcı fakat geçici olabilir ama tadını aldıysa vay anam vay
Soran9 ayTadı derken ne demek o
Cevap sahibi9 ayylayıp sömürmek, içine girmek dahil
Soran9 ayYok ne alaka eli elime 2 kere değmiştir ama bu bahanelerle yanıma gelmek için fırsat kolluyor böyle yoktan yere dokunmak etmek istiyor kaç kere fark ettim bu durumu kendini geri çekemiyor kontrol edemiyor falan dürtüsel hareket ediyor
Cevap sahibi9 ayişte gene aynı şeyi söyledik. dediğim gibi. amannnn. paçayı kaptırma. başına iş alırsın. heleki aynı iş yerinde. sakatt
Soran9 ayDoğru bu çirkef birisi çünkü
Cevap sahibi9 aybide en büyük risk. erkeklerin ağzı gevşektir. adın yayılır farkında olmazsın. o yüzden dışarıda kimle naparsan yap, aynı işte üstelik evli bi adamla hiçbişekilde temasa geçme... derim ben nacizane
Soran9 ayAynen öyle Bravo Sinan abi
Cevap sahibi9 aytamam fatmacıım.
9 ayçakmak ne olacak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten karmaşık ama burada önemli olan senin ne hissettiğin ve bu kişiye nasıl baktığın. Evli birinin başka birine ilgi duyması, ilişkisindeki problemlerden kaynaklanıyor olabilir, ama bu kesinlikle doğru bir davranış değil. Eğer seni rahatsız eden ya da sınırlarını aşan bir yaklaşımı varsa, net bir duruş sergilemelisin. Kendi değerin ve mutluluğun her şeyden önce gelir diyebilirim 💕. Peki, bu durum seni nasıl hissettiriyor? Aklındaki duyguları paylaşırsan beraber fikir yürütebiliriz! 😊