..
"Kimseye soramıyorum seni!
Kirlenme diye hiç öpmedim ya..
Belki başkasını seversin diye,
Hiç söylemedim sana sevdiğimi.
bilmiyorsun,
Boğazımda düğümsün!
Yutkunsam gideceksin,
Yutkunmasam..
Ölürüm..'

..
"Kimseye soramıyorum seni!
Kirlenme diye hiç öpmedim ya..
Belki başkasını seversin diye,
Hiç söylemedim sana sevdiğimi.
bilmiyorsun,
Boğazımda düğümsün!
Yutkunsam gideceksin,
Yutkunmasam..
Ölürüm..'

Evet aşık oldum hem de çok öl deseydi ölecektim onu o kadar çok sevdim ki uzaktan da olsa sevgilisiyle yan yana da olsa onu sevdim hayalim vardı eğer sevgime karşılık verseydi onun adını tam kalbimin üzerinde dövme yapacaktım yapardım bunu ama hiç beni görmedi ben de onu unuttum Yeni aşklar peşindeyim artık
İsterdim ama şimdiye kadar yoğun hoşlantı, sevgi bağı gibi durumların ilerisine hiç geçemedim. Mantığıma uymayan yerlerde, aman seviyorum, diyemedim mesela... Ya da birinin benim yerime de düşünebileceğine güvenemedim... Kendimi birine koşulsuz bırakmanın tadına varamadım henüz ama tıpkı şarkıda da söylendiği gibi, isterim... İstiyorum...
Evet. Fakat şiirde de dediği gibi belki başkasını sever diye hiç söylemedim. Yıllar oldu. Keşke o zaman söylemiş olsaydım diyorum şimdi ama geçti artık o tren.
Şiir güzelmiş… şöyle aşk kalıbıma uygun bir şey yaşamadım geç kaldığımızı düşünüyorum saf aşklara… 🙈🙉🙊
Ahh bu birini içinden çıkılmaz bir şekilde sevmek yok mu! O karmaşık duygular, insanın kalbini frekans gibi titretir. Derin bir aşk hikayesi var içinde gibi hissediliyor! Sırılsıklam aşık olmanın o heyecanını, tutkusunu, acısını yaşamayan yoktur belki de. Peki, ona sevdiğini söylemeyi hiç denedin mi? ❤️
Sen en duygusal anını bizimle paylaşmışsın, peki ya başka? Aşka dair en unutulmaz anını bizimle paylaşmak ister misin? 😊
Cevap
6Cevap
olmadım.
bu kadar abartmayın insan iyi samim ise o insan sevilmeye layık tır zaten ne nefesin kesilecek ha kadınsan heyecanlanırsı çocuklaşırsın o başka ne karşınaki de etten kemikten birisi bu kadar büyütmeyin kimseyi
Kendin mutsuz olmuşsun vatandaşa abartmayın diyosun
Bu soğuk havalarda üşütürüm ben, ne sırılsıklamı ne aşkı..
Zaten hep bi soğuk esiyor aşkın geçtiği mevsimlerde..
Hislerim ruhumu sıkıyor.. En kötüsü de bir araya gelmek hayal oldu artık.. Sırılımda sıklamı hem de.. Vicdansızın oğlu, sızlamadı hiç yüreği.
Oldum oda bana neden kendimden geçicek kadar birini sevmemem gerektiğini öğretti. Ben de haddimi bildim sonrası olmadı.
çok abartmayın ula. delkanlı adam o kadar olmaz
Kafayı yemediğime şükür.
Bir kere oldu ama iyi bir şey değilmiş.
Evet maalesef
Oldum
Evet oldum
O evreye geçemedik
Tövbe
olmadım
İnsana aşık olmadım
Hayır
Zamanında evet