Aşk İlişkileri İkimiz de muhafazakariz ilk adımı kim atacak 🥹? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Biriyle 5 aydır takipleşiyoruz kendisi imam hikayelerimi beğeniyor bende arada onunkini beğeniyorum ama ne o yazıyor ne ben. Güncellemeler8 ay Onun yazacağı yoktu ben yazdım 🥺 konuşuyoruz İkimiz de muhafazakariz ilk adımı kim atacak 🥹? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Fursan1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Ana babanı gönder bir acı kahvemizi için yaz 1 1 Yorumla Soran 8 ay 🤭 Yorumla
SolarisMind Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 8 ay https://www.youtube.com/watch?v=vTqr_ip8SXA&list=RDvTqr_ip8SXA&start_radio=1 size gelsin o zaman 0 5 Yorumla Soran 8 ay Yaa teşekkür ederiz 🥲🥺 Yorumla SolarisMind 8 ay Yollayabilirsen yolla ona başlasın aşk denen gözü kara oyun... Davetiyemi isterim. Yorumla Soran 8 ay Ahahaha yok daha neler bunu asla yollayamam üstelik o şarkı dinlemiyor haram diye 🥲 Yorumla SolarisMind 8 ay Müslüm dinleyemeyen bir erkek yoktur... Mutlaka yollamalısın.. Sen ona helalin en güzel gerçeği olacakken yardan gelen yare gider.. Hasret vuslata gebedir.. Yorumla Soran 8 ay Çok iyi sözler😂 Yorumla
Lunaria__ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Biraz daha bekle o atmazsa sen at istersen 1 1 Yorumla Soran 8 ay Bakalım inşallah Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Bence sen at gerekeni yap ;) 1 7 Yorumla Soran 8 ay Hiç benlik şeyler değil yani çok utangaç biriyim Yorumla Cevap sahibi 8 ay Yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi 8 ay Kıyamam ya :) olur öyle ilk baştaaa ;) Yorumla Soran 8 ay 25 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi 8 ay Hmm vaktin varsa yzabilriö belki sohbe tiyi gelir açılırsn Yorumla Soran 8 ay Yok sağ ol Yorumla Cevap sahibi 8 ay Hmm pekala :) vaktin olursa beklerm :) Yorumla
Berat06905 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bırak ln Buuu muhafazakar kafalarını 0 2 Yorumla Soran 8 ay Neden Yorumla Berat06905 8 ay Kimse muhafazakar değil bu devirde ne imami ne hafizi Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Garipmiş haajjahaYazsana neden yazmıyrsun 0 2 Yorumla Soran 8 ay Utanıyorum yanlış anlaşılırım diye büyük ihtimalle o da aynı şeyi düşünüyordur Yorumla Dominant1adam 8 ay İyide sen yazma tamam da onun yazması lazım. Mal biraz. heralde Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Noye hep biz atıyoruz biraz da siz atin 0 2 Yorumla Soran 8 ay Utanıyorum ben yanlış anlaşılırim diye Yorumla Serkan3207 8 ay Olsun bence istiyorsan atmalisin Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etkile az 0 2 Yorumla Soran 8 ay Zaten etkilenmiş ki sürekli hikayelerimi beğeniyor Yorumla doguuAA 8 ay Tam bi tık ilerisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ana babanı gönder bir acı kahvemizi için yaz
🤭
size gelsin o zaman
Yaa teşekkür ederiz 🥲🥺
Yollayabilirsen yolla ona başlasın aşk denen gözü kara oyun... Davetiyemi isterim.
Ahahaha yok daha neler bunu asla yollayamam üstelik o şarkı dinlemiyor haram diye 🥲
Müslüm dinleyemeyen bir erkek yoktur... Mutlaka yollamalısın.. Sen ona helalin en güzel gerçeği olacakken yardan gelen yare gider.. Hasret vuslata gebedir..
Çok iyi sözler😂
Biraz daha bekle o atmazsa sen at istersen
Bakalım inşallah
Bence sen at gerekeni yap ;)
Hiç benlik şeyler değil yani çok utangaç biriyim
Yaşın kaç
Kıyamam ya :) olur öyle ilk baştaaa ;)
25 yaşındayım
Hmm vaktin varsa yzabilriö belki sohbe tiyi gelir açılırsn
Yok sağ ol
Hmm pekala :) vaktin olursa beklerm :)
Bırak ln Buuu muhafazakar kafalarını