Neden sizi gerçekten seven erkekleri istemiyorsunuz illa beyaz atlı prens mi gelecek neden kıriterleriniz bu kadar yüksek?

Sevdiğim bir kız var 7 ay birlikte çalıştık onu sevdiğimi biliyor defalarca kez ona ciddi ciddi evlenme teklifi ettim ama her defasında reddetti kız evli olan ablasıyla kalıyor ailesi başka şehirde babası ölmüş kız daha fazla ablasının evinde kalmak istemiyor kendine ev almak istiyor ama yeteri kadar parası yok kiraya çıksa kiralar çok pahalı 20.000 lira ama kendi maaşı 31 bin lira ben 2 tane ev alacağım inşallah birini normal birini de TOKİ'den o da bunu biliyor bugün ev almak istediğini ama nasıl yapacağını sordu Ben de bildiklerimi anlattım daha sonra tekrar evlenme teklifinde bulundum Ama yine reddetti seviyorum gözüm gibi bakarım değer veririm kimseye muhtaç etmem mağdur etmem rezil etmem daha ne yapayım?
Neden sizi gerçekten seven erkekleri istemiyorsunuz illa beyaz atlı prens mi gelecek neden kıriterleriniz bu kadar yüksek?