Bu kadar gurur olur mu?

Bastan anlatmam lazim. Sevgilim ve Ben, benim gözümde kücük bir tartisma yasadik. Tartisma esnasinda bana yaptigi bir iyiligi öne sürdü, bende dedim ki „o zaman yapmasaydin“

ortalik burada cigirindan cikti.
narkör oldugumu söyledi. Böyle konular ince cizgisidir. Bende özür diledim ama kabul etmedi. 2 gün konusmadik. Sonra ayrilmak istedigini söyledi, ben tabiki inat ettim, bir cümle icin ayrililmaz dedim. Ortaligin sakinlesmesini bekledim. Aradan yine 2 gün gecti, bulusmak istedim. Bulustuk, ama yine ayrilmak istedigini söyledi. Ben istemeyerek de olsa kabullendim ve bagimi kopardim.
o beni heryerden engelledi, 3 gün sonra kaldirdi. Hala takiplesmiyoruz, ama ben görüyorum o 10-15 kiz ekledi, araka arkaya hepsini yine cikardi. Simdi sosyal medyada asiri sakinlesti. Ne kiz var ne Story atiyor. 10 Ağustos da ayrildik, ondan beri hic konusmadik.

Ama Ben hala seviyorum, onu yanimda istiyorum. Sizce yazayim mi? Cevap evet se, ne yazmam lazim?
O yazar mi? Ne kadar daha bekleyeyim?

Bu kadar gurur olur mu?
Cevapla