Kiminle tanışırsam tanışayım aklım hep ilk aşkımda kalıyor, birini nasıl sevebilirim?

İlk aşkım bana öyle şahane bir aşk yaşatmadı aksine hep acı çektirdi ama onunla yaşama ihtimalim olup yaşayamadıklarım yıllarca içimde ukde olarak kaldı. Yıllarca kimseyi almadım hayatıma ama artık bu hikayeye bir son koyup yeni insanlara şans vermeye çalışıyorum. Fakat olmuyor. Sanki ilk aşkımla bir kez buluşsam, sabahtan akşama kadar bize ait bir gün olsa, sımsıkı sarılsam bu hikaye o zaman son bulucak gibi hissediyorum ama hayal ettiklerimi yapma imkanım yok. Başkasıyla evlenip akşamları yıldızlara bakarken başkasının yanında ilk aşkımı hayal etmek istemiyorum. Ama artık yeni birini sevip sevilmek istiyorum. Yeni insanlarla bir şeyler yapmak istediğim halde aklım hep ilk aşkımda kalıyor. Mesela bir çocukla buluştum, beraber yemek yerken kendi kendime düşünüyorum, ilk aşkımla da böyle yemek yesek nasıl sohbet ederdik acaba diye. Veya vedalaşırken sarılıp tokalaştık. Kendi kendime diyorumki bir kez ilk aşkıma da sımsıkı sarılabilseydim keşke diye. Yani aklım hep ona gidiyor. Yeni birini nasıl sevebilirim?

Kiminle tanışırsam tanışayım aklım hep ilk aşkımda kalıyor, birini nasıl sevebilirim?