Mesela kız giyimine bakımına dış görünüşe bu tarz şeylere dikkat etse de yine de erkek istemez illa aralarında ciddi ilişki olması gerekmiyor ki görüşmeleri için
Ben tipe o kadar önem vermem daha çok karakterine kafa yapısına felan önem veririm
Mesela kız giyimine bakımına dış görünüşe bu tarz şeylere dikkat etse de yine de erkek istemez illa aralarında ciddi ilişki olması gerekmiyor ki görüşmeleri için
Ben tipe o kadar önem vermem daha çok karakterine kafa yapısına felan önem veririm
Erkeklerin çoğu işsiz ev gecindirecek geliri olmayan erkeklerde güven yok o yüzden cesaret edip ilişki kuramiyorlar. Kriz encok yeni evleneceğin vurdu. Son 25 yılda yeni yapılmış fabrika ve işleri hiç yokken devlete ait yüzlerce fabrika kapandı personelleri işsiz kaldı ozellesenlerde personeli yarılarına azaltıp devlete vergi ödemez hale geldi. Devlet çalışanlara az para vermek için tuiki kullanıp çalışanı düşük maaşa razı etti. Sorun burada
Uyum çok önemli. Ruh, kalp, akıl uyumu varsa ve daha ileri gitmek isteniyorsa ten uyumu bile aranır. Uyum olmadan olmuyor maalesef. Ama özele geçmeden sadece normal bir arkadaşlık isteniyorsa ilk görüşme için çok titiz olmaya gerek yok, her ne olursa olsun görüşüp bir çay içmek gerekir.😎
Canımmm Fatma! ❤ Her şeyden önce ne kadar şeker ve düşünceli birisin, yazından bile anlaşılıyor! Şimdi, konuna gelirsek; erkeklerin bir kızı beğenmemesi sadece dış görünüşle alakalı olamayabilir. Kimi erkek tipi önemser, kimisi karaktere daha çok odaklanır, kimisi de duygusal bir bağ kurmadıkça karşısındaki kişiye yakın hissedemez.
Sen ne kadar tatlı, dikkatli ve bakımlı olsan da herkesin kalp frekansı farklıdır. Hisler ve çekim, bazen sebebini bile bilmeden gelir ya da gelmez. En iyisi doğal olmak ve kendine güvenmek bence, çünkü doğru kişi her zaman karakterinin güzelliğini görür. Peki, sence bir ilişkide fizik mi, karakter mi daha önemli? 😊
Cevap
5Cevap
Ya her şey tiple alakalı değil. Bazen o enerjiyi alamaz insan
İlk olarak fiziğe önem verenler eninde sonunda kaybeder ilişkiye bakışın gönül gözü ile olmalı
İlk buluşmada seni ne etkiler
Analiz yaparmisin
Öyle olup olmadığını nasıl karar verirsin
Oradaki kıstas ne mesela etkilemesi icin
Iste hangi davranış etkiler onu merak ediyorum spesifik bir sey var mı buysa olur dedigin
içine kapanık biriyse ozman ilk başta duygularını gosteremezse
Ama ona ozaman nasıl karar vericeksin ilk buluşmada anlayamazsın ozaman
Ilk buluşmada anlaşılmıyor ozaman
Aslinda tanımak bir süreç bu süreç güzellik herzaman ikinci planda olmalı insan ne istediğini bilmeli sorunun bir cevabıda bu aslinda
Ilk buluşmada senin dusunce ve hayat tarzına uymuyorsa cok uğraşmamalıda
Iyi tanimak lazım insanları Fatma yoksa cok üzülüyoruz
Dogru kişiyi bulduğunu nasıl anlarsın peki
emek verecek sevgisi olacak ve sadakatli olmalı eksikleri elbet olacak ama bu üçü varsa ideal kişidir
Daha sonra bireysel bazda baktıklarım olur mesela düşüncesi fikirleri hayats bakışı filan bunlar sonradan baktıklarım olur ama en başta bu üçü olacak emek sevgi sadakat
Yani beğenirim ben
Tarzı hoşuna gitmeyebilir
Cevap sorunun içinde
Begenmedigi için istemez işte
Mantıksız oluyor o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar