Aşk hayatında neden mutsuzum?

23 yaşındayım 17 yaşından 20 yaşına kadar 3 senelik uzun bir ilişkim oldu onun mahvetmesiyle bitti. Sonra hayatıma girenler ilk sevgilimden de berbattı. Birisi beni dövmekle tehdit etmişti, birisi çok yalancıydı birisinin de kumar bağımlılığı vardı. 3 senelik eski sevgilim köpek gibi peşimden koştu çok değişti ama bu sefer de benim hislerim bitmişti. Yurtdışında yaşadım bir süre orada birisi ile takıldım, o da türkiyeye dönünce bitti. Yani anlayacağınız bir türlü tutturamadım. Şimdiki ilişkilerimin ise hiç birisinde o il ilişkimdeki derinliği ya da benzer duyguları yakalayamıyorum. Hiç birisi öncekinden daha iyi değil herkes sadece yatıp kalkma derdinde ve bu durum yavaş yavaş içimdeki umudu öldürdü. Asla yalan söylemememe rağmen karşıma hep yalan dolanla beni kandırmaya çalışanlar çıktı e ben de hepsine yol verdim. Etrafımda uzun ilişkisi olan bir sürü kişi var ne zaman onlara baksam kendi ilişkim ve elimden kaçırdıklarım aklıma geliyor. Sadece bir kere aşık oldum ve bir daha yaşanmazsa diye korkuyorum. Doğru kişiyi bulmaya çok çalıştım ama illaki bir sorun çıktı. Doğru kişiyi bulmaya çalışırken geçmişimi daha fazla kabartmak da istemiyorum. Güzel bir kızım, her işimi kendim hallederim, çok iyi bir bölümdeyim kafam çalışır. Neden aşk hayatımda hep mutsuzum?
Aşk hayatında neden mutsuzum?