Piyade Komando Flört?

Kendisiyle 30 Ağustos’ta tanıştık ben gazeteci olduğum için çok yoğun çalışıyorum günde 20 saate kadar çıktı son iki haftadır tabii ki stresli yorgun oluyorum ama o anlayışlı davranıyordu her gün 5 dakika sesimi duymak için arıyordu bende onu arıyordum sms ile yazışabiliyorduk benim sms bir hafta da tamamen bitince de konuşmaya devam ettik telefonda onunla konuşmak için zaman yaratıyordum ona hep çok net ve açık oldum bu zamana kadar olursa ciddi ilişkim olur olmazsa zaten sıkıntı yok dedim o da kullandığın cümlelerden bile belli dedi bir süre sonra benden hoşlandığını söyledi ama ağzından hiç kuru bile olsa seni seviyorum çıkmadı ilgisini sevgisi olsa bile bana gösteremedi o Askeri ortamın ne kadar yorucu ve stresli olduğunu biliyorum kırıldığımı söyledim özür diledi seni istiyorum dedi
Herkesin sevgi gösterme şekli farklı onu da biliyorum ama o sorumluluktan kaçıyor farkındayım
4 gün boyunca aramayıp yazmadı ben arkadaşımlayken aradı birden bende açtım neredesin ne yapıyorsun dedi bende datedeyim dedim kız mı erkek mi dedi bende ne fark eder 4 gün sonra aklına gelmişim dedim aslında kız arkadaşımlaydım sadece o an kırgınlığım bunu yaptırdı sinirlendi tabii tamam sonra arayayım dedi bende 11-12 ye kadar dışarıda olacağım diyince ne zorun var dedi canım istiyor gezeceğim kahve içeceğim alışveriş yapacağım dedim tamam dedi yüzüme kapattı
15 dakika sonra aradım açmadı üç gün hiçbir iletişim kurmadı benimle izin gününde yazdı ben özledim diye aradım seni sen datedeyim diyorsun dedi konuştuk ben seni mutlu edemiyorum kırıyorum yetemiyorum dedi kırgın ve yarım bitti o gün şimdi 1 haftadır yine iletişimimiz yok ben yazmıyorum aramıyorum o da aynı şekilde bugün izin günüydü yine whatsapptan attığım mesajı görmesine rağmen cevap vermedi ekimde askeriyeden çıkacak kısa süreliğine yanıma gelmeyi düşünüyordu insanlara hiç tahammül edemiyorum çok da iyi tanıyorum açık net konuşuyorum ama olmuyor :)
Sizin görüşünüz nedir?
Piyade Komando Flört?