uzun süreli ilişkilerde allahın her gunu bırbırınızı arayı soruyor musunuz?
sürekli mesajlasıyor musunuz?
nasıl yürüyo bu ilişkiler taktik verırı mısınız? :D
sürekli mesajlasıyor musunuz?
nasıl yürüyo bu ilişkiler taktik verırı mısınız? :D
Allahın her günü birbirini aramasan da yazıyorsun bir süre sonra alışkanlık haline geliyor birbirine haber vermeler önemli bir şey konuşmalar her türlü şeyi konuştuğun paylaştığın için ister istemez her gün konuşuyorsun. ilişkide güven çok önemli ya uzun bir ilişki için ancak öyle yürüyor ee biraz da saygı bolca da sevgi gerekiyor biraz yemek tarifi gibi oldu 😂 fedakarlık yapmak gerekiyor ilişkinin yürümesi için bir kere ben gururluyum ayaklarına da yatamıyorsun falan olmaması gerekiyor o kadar fazla şey varki hepsini yazamıyorum bile...
uzun da olsa kısa da olsa her gün araşılır, çünkü sesini duymak ne yaptığını bilmek istersin. ama ilişki süreci uzadıkça bu aramaların konuşma süreleri kısalır, bir süre daha sonrada sadece kısa konuşmalara döner ama irtibat hep devam eder günde bir kaç kere...
biz evlendik mesela ama hala günde en az üç kere telefonlaşıyoruz.
pekı sıkılmıyor musunuz ?
ve aramak zorunda hıssettıgınız ıcın mı arıyorsunuz yoksa gercekten ıstedıgınız ıcın mı?
kesinlikle sıkılmıyorsun, neden sıkılasın ki, konuştuğun kişi sevdiğin kişi, ne yaptığını nasıl olduğunu merak ediyorsun. haberleşemediğimiz günler sitem bile ediyoruz. zor bir şey değil zaten zorundalıktan değil alışkanlıktan arıyoruz sanırım
anladım :) cok tesekkurler :)
ilişkide, aşk ve sevgide taktik olmaz. anı yaşar olması gerekenleri kendiniz belirlersiniz. eğer iki kişilik ilişkiye 3. ve daha fazla kişileri dahil ederseniz sonucu hüsran olur diye düşünüyorum ben.
4.5 yıl boyunca turkcelle çalıştım ne aramaması gece yarısına kadar :)
vay be :D :D
Askerde bile her gece mutlak suretle konusurduk yok yani öyle arayıp sormamak arayacaksın sesini duyacaksın kapatmak istemiceksin
Cevap
9Cevap
Yok yok o uzun ilişki olayını geçtim, bana kısası bile denk gelmiyor. Nefret ediyorum sevgililerden ulan! -__________-
ahaha :)))
gün içerisinde çok sık telefonlaşmıyoruz zaten ben çalıştığım için müsait olamıyorum akşama kadar pek görüsümediğimz icin özlüyoruz aksamları yarım saatlik ya da 1 saatlik telefon görüşmesi yetiyo hafta sonlarıda buluşuyoruz böle böle 3 yıl doldu
Bendd bilmiyorum öğrenince banada söyle :D her gün mesajlaşınca da sıkılıyo iki taraf
sıkılmazsa da araya soğukluk gırıyor ahah :D
6 llik bir iliskim var.. ve eger gurur milleti dinlersen. asla yurumez. bak cok ciddiyim. fedekarlik gerekiyor cok uzun knu aslinda:)
fedakarlık konusunu bılıyorum haklısın :)
uzun konu ama yıne de tesekkurler
18 yaşında ve 6 yıllık bir ilişkisi var. ilginçç :)
Butdaki yas yanlis:) . @nesorsambilemedim
Hee öyle desene :) bende yakında millet embriyo halindeyken ilişkiye başlayacak falan diye düşünmeye başlamıştım :D
Düzenki mıncırmalar şimbillemeler önemli bunun yanında sıcak taze çayda ekledinmi ilişki hep ekşınlı olur:/
genç bir ilişki uzun süreli yürüyemez.. 6 ay içinde ciddiyete binmesi şart... canım, cicim belli bir saatten sonra erkeği kesmiyor...
surekli arayip sormak mesaj atmak ilk onceleri zevkli gelse dahi belli bir zaman gectikce yeter artik dedirtebiliyor. Karsilikli saygi ve sevgi surdugu surece iliski devam eder.
Sayemde telefon sirketleri buyudu :) benimde kulagimda agrilar basladi
Karşılıklı sevgi saygı değer
Sürekli rahatsız et senin olsun 😀
valla haklısın ahha :D
Sürekli mesajlaşıyoruz. Bence en önemlisi sabır
Hergün görüşüyoruz. Anlaşmak önemli.
4-4-2 kontra atak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar