Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer bir kadın mutsuzum diyorsa bunun altında neden ara, kadınlar erkekler gibi basit canlılar değildir. onu anlayamadığın kırdığın üzdüğün bir yer olmalı muhakkak ve sinirle söylemiştir ama siniri geçince seni kırdığı için kalbi acımış senden özür dilemiştir ama bu onun hala kırgın olmadığı anlamına gelmz. bak o senin eşin.. belkii aşk evliliği belki de mantık evliliği yaptınız bunu bilmiyorum ama her ne olursa olsun bir ömür geçireceğin insan o. çocuklarının annesi o ve ilerde herkes yanınızdan gittiğinde yanında olup sana bir tas çorba yapacak insan da o... insan eşine böyle küçük nedenlerden dolayı azarlar mı tavır yapar mı söylesene? evlenmeden alttan alıp alıp elendikten sona böyle yapmak iyi bişey mi sence? neden erkekler böyle? kendini onun yerine koysana biraz empati kur... neden üzgün olduğunu ve o cümleyi neden kullandğını düşün. onu değil önce kendine kırıl , sorgula , kız. ilk önce kendine. bazen kadınların hassas olduğu anlar vardır ve bunun hayat arkadaşıyla paylaşmak ister ve eğer karşısındaki kişi bunu anlamadıysa veya önemsemediyse üzülür ve biriktirir içinde biriktirir biriktirir. bak yaşında genç sanırm. genelde erkekler gençken eşlerine çok çektirir ama yaşlnınca çok pişman olurlar ama kadınların yüreğinde hep bir acı kalır.. eğer eşinin ilerde eski hatıraları hatırlaken canının yanmasını istemiyorsan lütfen biraz daha anlayış... siz artık sevgili değilsiniz. lise aşkı değil bu... en ufak şeyde trip atıp , küsecekseniz neden yaşıyorsunuz ki ne anlamı var. kiminiz var birbirinizden başka. yarın öbür gün o dost dediklerin yanında olmayacak, annen baban kardeşlerin olmayacak , çocukların da olmayacak evlenip gidecekler. tek EŞİN yanında kalacak ona göre davran...
616 Yorumla- +1 yıl
Ask evliligiydi ilk once onu soyliyim, hayatim son 4 yilini ona verdim sadece ona /yakisikli adamim vessalam:-) ama gelwn onca teklife ragmen hep sadeik kaldim mubessil oldugumdan ne doktorlar/ne hemsireler istedide beni:-) varmadim kimseye yan gozle bakmadim, hep kibar oldum evliligim boyunca ne ona laf ettirdim ne de fiske tokat attim hatta agbisi/kendi agbisi buna bir tokat atmis gittim kolunu kirdim agbisinin, bolum seflerinin dislerini eline verdim hep sahiplendim hep sahiplendim simdi sana soruyoru ben bu kadar sevmisken onun bana karsi boyke soykemesine ve benim tepki koymamda hic haklilik payim yok mu
Cevap sahibi+1 yılöncelikle ağbi değil abi bunu bir düzeltelim türkçe bozukluk ( çok fazla göze battı da ondan söyledim kusuruma bakma :( )
yaa şimdi anlatıkların çok güzel ama zaten bunlar oması gereken bir şey yani esktra bişey değil ama toplumuzda erkekler eşlerine değer vermedikleri için senin yaptıkların ooo çok güzel denilecek bişey gibi gözüküyor ama biz toplumu bir kenara atalım yapman gerekenleri yapmışsın zaten. eğer bir kadını seviyorsan ona sahipleneceksin. Allahta zaten erkeklerin korumasına vermemiş mi kadınları? neden erkekler kadınlardan daha kuvvetli her konumda sanıyorsun ki? o senin canın kanın ( aşk evliliği olması ayrı bir güzel nazar değmesin ) şimdi bu yaptıklarını ben böyle yaptım ben şöyle yaptım diye başa kalkar gibi övünür gibi anlatmak çok yanlış bu bir çünkü bu zaten senin görevin.2. si yok ben yakışıklıyım filan da övünme :DAllah Allah yakışıklı veya çirkisn bu önemli değil eşin için dünyanın en iyi adamı ol yeter yakışıklılık bir kavram yaşnaınca eser kalmayacak merak etme
Cevap sahibi+1 yılneyse işte madem evlendiniz mutlu sona eriştiniz ( bunu yaşayamayan o kadar insan var ki şükret ilk önce misal ben yaşayamadım ) .. şükret faslını geçeyim de bir nevi haklısın bak ona bişey demiyorum şimdi. birkaç yorumu da okudum. .. ya şimdi net birşey söyleyemem sana kadınları anlamak çok feci zor ben bile kendimi anlayamıyorum düşün :D eşin ilgisiz kalmadıysa senin anlattığına göre o zaman dediğin gibi biraz huzur batması olmuş veya da ilk söylediğim gibi bir derdi var. ama eğer derdi olsaydı bunu derdi demeyip sonradan yalvardığına göre evet huzur batmış :D bazen öyle olur şeytan dürter sıkıntı verir insanın içine huzur bozmak için :/ bak tamam biraz yaptığı hatayı alasın diye uzak davran ama bak lütfen azarlama lütfen. kendimi yerine koyuyorum da sevdiğim insan tarafından azarlanmak beni yıkar ! onu da öyle olmalı. ve yatağı sen ne hakla ayırıyon hoop orada duralım! yatağı kadın ayırır senin öyle hakkın yok :D
Cevap sahibi+1 yılyaa git yatağına yat poponu dön olmadı ama ayırma yatağı sonrayaşlanınca horladığınız için zaten yatakları ayırırsınız muhtemelen bu gençlik yıllarının kıymetini bil :D :D neyse şaka bir yana kırıldığını ona hissettir ama kırmadan bunu başarman lazım. ve çok uzatma 1-2 gün en fazla... yoksa bu ufak sorun büyüyebilir. sonra al karşına konuş enine boyuna... güzel dille kırgınlığını dile getir onu kırmadan ve iki güzel laf et sevginle ilgili , aşkınızla ilgili , evlilikle ilgili. evliliğinizi böyle ufak şeyler için yıpratmamanız gerektiğini hatırlat. bak senin eşinden biraz odunluk var sanırım genelde erkeklerde olur ama arada odun kadınlar da çıkıyo :D valla ben sevgilime sürekli sürprizler yapasım gelirdi elimle el emeği bir sürü şey yapardım ama o hayvan yapmazdı :) ters durum işte :D şans :D eşine söyle güzel dille neden hep ben biraz da sen bana ilgi göster diye ama şakayla karışık kırmadan söyle :)) ama tabii ki en çok erkek yapmalı :D
Cevap sahibi+1 yılbiz bir güle bile mutlu oluruz size bir gül versek mutlu olur musunuz :D sanmam :D
yuhh bu kadar uzun yazdığımı anlayamadım ben NOT defterine yazdım sonra kopyala yapıştır yaptım uzun olmuş :D ben sevgilime de böyle tek tek derdimi anlatırdım da o beni anlamazdı salak şey :D- +1 yıl
Samiyetin icin tesekurler yok uzun olmasi sorun degil her bir satirini okudum ama yazdiklarimi okuyunca hakli oldugumu anladin degilmi
Bu arada 1_2 gun falan demissin tovbe kiz dayanamam ben ona ogle sulari 1_2 gibi barisiriz herhalde
Cevap sahibi+1 yılhah aferiiin :D dayanama zaten en güzeli ama ben ne bileyim alttaki yorumlarda burnu sürtsün filan deyince uzatırsın sandım. uzatma tabii ya değer mi aaa :D :D ama dediğim gibi al karşına konuş öyle barışıp konuyu kapatmayın. her kapatılan konu her sineye çekilen konu sonra karşınıza misli misli çıkar yaşadım biliyorum :D
ayrıca rica ederim :) size ömür boyu mutluluklar ve bu sitede fazla takılma. evli bir erkeğin ne işi var bu sitede yaaa. kızlarla ne konusuyon sen olmaz bence yok. bence saçma yani bence kötü ı ıhhh.- +1 yıl
Takiliyorum iyi oluyir anladigim kadariyla sende evlisin bilirsin durumu
Cevap sahibi+1 yılyok ben daha bekarım :D :D ve evleneceğimi de sanmam :D 3 yıllık bir ilişkim bitti büyük travma yaşadım erkeklere güvenim yok ben evde kalmaya karar verdim :D ama büyük konuşmam Allah korusun yaşım daha ufak böyle uzun uzun yazdığıma bakma :p 20 yaşındayım :D 5-6 yıl sonra inşaAllah bende sevebilirsem tekrar birini evlenirim :) şans dile bana :D
- +1 yıl
Olur olur, ben eclenmeden once ayni senin ki gibi 2_2,5 yillik iliskim bitmisti de oyle evlenmistim ayrica niye kendini gizliyorsun ki bu kadar kotu bir yorum yapmamissin hakaret yok bence gizliden cik goster kendini bak yeni ogrendim takip diye bir sey varmis burada ona yaiyim seni yorumlarin hosuma girti yalnis anlam/senden buyuk kiz kardesim var
Cevap sahibi+1 yılyaa abim sayılırsın sen ne yanlış anlayacam ama ne bileyim gizli kalmak daha güzel :D :) hem demek senin de önceden bir ilişkin vardı :/ peki hiç aklına geliyor mu o eski sevgilin? hep bunu merak etmişimdir?
( gelmesin tabii ki asla -da geldiği oluyor mu veya ne zaman tamamen aklında çıktı )- +1 yıl
Hayir gram dusunmuyorum/ilj baslarda ilk ayrildigumizda biraz bosluga dustum sonra toparladim esimle tanistim derken ajklimin ucundan bile gecmiyor. Esimi seviyorum belki birazda ondan. bu arada sana bir tuyo vereyim ciktigin bir kisiyi unutma problemi
Ciktigin gun sayisi/yil/ay×2=yeni tanistigin kisi÷2 = unutma suresi anlamadiysan anlatabilirim ama dikkatlice oku/bu arada bu benim yorumum degil
MEHMET COSKUNDENİZ İN YORUMU
Cevap sahibi+1 yıltam anlayamadım yaa :/ şimdi diyelim ben birini sevdim ilerde tekrar ve 3 yıllık eski ilişkim bu yeni tanıstığımın yarısına mı eşit olacak :D bak eğer doğru insansa benim için evet bu doğru olur ama ya o da yanlış insansa :( Allah korusun yaa :( kimin iyi kimin kötü olduğunu anlayamıyorum iyi rol oynuyor erkekler :/
- +1 yıl
Bak sana demistim baristik
Cevap sahibi+1 yıl:)) çok sevindim :) hep böyle mutlu olun inşaAllah :)
Cevap sahibi+1 yıleig için de teşekkür ederim :))
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden söylemiş?
Olur böyle evliler arasında önemli olan aynı noktada orta yolu bulabimekte, tartışmaları uzatıp tadınızı kaçırmayın
Size söyleme nedenine göre sorunu çözün bir anlik sinirlede demiş olabilir ancak abartılacak bir durum görünmüyor14 Yorumla- +1 yıl
Bende hemen hemen senin gibi dusunuyorum ama burnunu surtmek gerek o yuzden susacam simdilik
- +1 yıl
Burnunu sürtmesi gerek-> eger hatasını anlamasını istiyorsanız konuşarak anlamasını saglayın bu şekilde o üzülecek ve belkide içinde size karşı önyargı belirecek tabi yinede siz bilirsiniz
- +1 yıl
İiii konusmayacam daha ogrensin degerimi
- +1 yıl
Degerinizi biliyorki mutlulugu sizde arıyor sonra yine sizde hapsoluyor
deger konusunu bu kadar uzatmayın belliki rutin giden bazı şeylerden dolayı mutlu olmadıgını söyledi ya da onu mutsuzluga item başka ssbepler var
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlilik birbirinizi hosgormekle yurur. Ancak butun baglar koptu veya baglari kopartmak istiyorsaniz burnunu surtme yoluna gidin. Unutmayin ki her kavga bir leke birakir. bu kavga ne kadar uzarsa leke o kadar cok buyur.
12 Yorumla- +1 yıl
Baristik kardesim sagol tsk
Cevap sahibi+1 yılsevindim.
+1 yılGeri adim atma atmaki bir daha böyle aptalca şeyler diyecek cesareti kendinde bulmasin.. alttan alan karinin agzina bakanların halini iyi görüyorum ağzına miciuoe karilar
11 Yorumla- +1 yıl
Neyse gecti artik son duzeltme yi okumalisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eşin ilgi bekliyor demekki. Farkında olmadan onu ihmal etmiş olabilşrsin onuşmamak yerine konuşup ona biraz ilgi göstererk bir şeyleri düzeltebilirsin. Hayatınızda küçük değişiklikler yaparak heyecan katabilirsiniz. Gzel bir tatil iyi gelebilir. Yahut ortak bir amaç sizi birbirinize yaklaştırıp meşgul edip monotonluktan kurtaracaktır çok faxla büyütme her kadın eşinden beklediği ilgiyi gremeyince mutsuzum der
15 Yorumla- +1 yıl
1) ikimizde ayni is de calisiyoruz
2) tatile kisin bike olsa arada kacamak yapariz (dogaclama geziler falan ucakla) - +1 yıl
3) bence bizim kinin biraz poposu kalkti fazla ilgilendim diye yoksa etrafimdaki evli ciftlere bakiyorum birde kendime bakiyorum gercekten karimla ilgileniyorum ben yalniz dedigim gibi kalkti, kalkti
- +1 yıl
Malasef biraz tepkisel yaklasmam gerekiyor maksat burnu surtunsun sonrasi allah keri diyecem ama bak anlattim sence de hakli degil miyim
+1 yılDediği doğrudur bazen insan bunaliyo ne dediğini bilmiyor sen yinede taviz verme biraz burnu surtsun fazla da uzatma ama :)
23 Yorumla- +1 yıl
Bende oyle dusunuyorum degerimi anlar/biliyorda daha iyi ogrenir
- +1 yıl
Tabi arada lazim boyle şeyler tuzu biberi üzme sen kendini
- +1 yıl
Yorum daki olgunca yaklasim icin tesekurler
- 11 Yorumla
- +1 yıl
Bunun icin fazla erken, sorunlarimiz halledilemez tarafi yok, sadece bu olay basimi agritti biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine bakmalisin senin adamin gozleri disari kayiyo demekki. Fazla dirdir etme 2 cilveles. Yarin bir kuafore git bir kac elbise gecelik falan al aksam guler yuzle karsila kocani aranizdaki buzlari eritin.
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUykusuzluk basa bela kusura bakma :D senin karinin gozler disari kaymaya baslamis kendine bak bakimli erkek on plandadir sana yeniden asik olmasini sagla bir gununu karina ayir bas basa romantk bir gun yasayin aranizdaki buzlari eritin.
- +1 yıl
La manyak soruyu okumadin mi:-) Adam olan zaten benim mutlu degilim diyen-karim- gecelik alip kuafore mi gidiyim yani ozaman kesin bosaniriz -kocam i*ne olmus -diye
Cevap sahibi+1 yılGenelde bu dedigini erkekler yapioda bide uykusuzm tamam yuzume vurmaa 🙈🙈😆
- +1 yıl
Hayir hayir yalnis anladin oyle bir kiz/kadin degil beni gercektende cok sever fakat burnunu surtmek icin yaptim bunu
Cevap sahibi+1 yılSu ev ortamindan cikin allasen. Seviyomus seni iste farkli ortamlara gotur ne bilim bigun bir otelde kalin tatile cikin iliskinizi yeniden alevlendirin. Hergun monotonluk onu bunaltms dmekki seninde anlayisli olup derdini sorman gerekir donmus kicini uyumussun yaninada yatmamissin cok ayip 😒
- +1 yıl
Canim zaten ikimizde mubessiliz istesekde istemekde surekli disardayiz, yani hep ev hep ev degil
Cevap sahibi+1 yılRomantik ol belki derdi vardir ders vermek yerine al karsina kibarca konus hediye al ya da al lunapark a gotur
- +1 yıl
Neden hep ben biraz da onun bir seyler yapmasi gerekmiyor mu
Bugune kadar bana ne dogum gunumde ne evlilik yil donumunde hatta hic bir sevgililer gununde bile bana hediye almadi bak ben onun herseyinin pesinde kostum supriz dogypum gunu fasli falan ama o inanir misin bana bugune kadar/evet bugune kadar yaptigi tek supriz bu sabah bir cift corap almis soyle simdi. niye hep ben onun yapmasi gerekmez mi simdi sira onda degil mi
Cevap sahibi+1 yılSeni sevdigine eminmisin? Aklima salak sacma seyler geliyo gorucu usulu mu evlendiniz?
+1 yılNiye mutlu değilsin hayatım bir sıkıntın mı var elden birsey gelirse çözmëye çalışır falan dedin mi peki
25 Yorumla- +1 yıl
Once neden dedim, iste dedi cok yoruluyorum falan dedi (bu arada ikimizde calisiyoruz) ama tekrar tekra sordum mutlu degilmisin diye degilim dedi sonra butun gece konusmaya calisti agladi falan ama yuz vermedim ayri yattim kendinden uzaklasma karari aldim yani webcamdvami nasil ettirmeliyim
- +1 yıl
Yanlış yaptın
- +1 yıl
Niye yalnis yapan ben oluyorum her seyi o baslatti ben sadece fitili atealedim
- +1 yıl
Yanlışda zaten burada ona destek olman gerekiyordu
- +1 yıl
Eeee ama sen hep keseri bana yontuyon birde benim tarafindan dusun misal kalksa esin ortada fol yok yumurta yok
Sana hic mutlu degilim dese
Senoyle mi emin misin diye sordugunda
Evet mutlu degilim dese
Sen ne yaparsin
Aile & Toplum konusunda 776 cevap paylaştı. Abicigim kusura bakma ama baştan sona yanlış yapmışsın karinin üstüne dusmen gerekirken iyice kopmaya kalkmissin
111 Yorumla- +1 yıl
Kiz hic mi hakli yanim yok
- +1 yıl
- +1 yıl
Mutsuzum dedi
Oyle misin, emin misin ben senin icin bu kadar ugrasiyorken bana boyle mi soyluyorsun dedim
Evet dedi
Sustum 5 dakika kadar hic konusmadim
Sonra ozur dilemeye basladi ben kabul etmedim ve su anda da etmeyi dusunmuyorum - +1 yıl
Sonunda hak verdin ama degil mi
- +1 yıl
Haklisin en bastan yazmaliydim:-) aaaa baktim ama zaten yazmisim
Odun geldin odun gidiceksin der isim olmazdi senin gibi ruhsuz duygusuz biriyle. Kadin daha ne desin ya hu
28 Yorumla- +1 yıl
Odunlugumu nerden bilisin suc bende mi onda mi yazdiklarimi bir oku kadin dayanismasini kenara birak ve gercekten objektif olan cevabi ver
- +1 yıl
Yani illaki kadin dayanismasi diyorsun baska bir sey demiyorsun oyle mi?
- +1 yıl
İdrar mi ediyorum/isiyor muyum yani anlamadim:-)
- +1 yıl
Anladim anladim takiliyorum sadece
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. ınsan sorar neden diye.. susarak bişeyi halledemezsin ve acaba buraya üye oldugunu biliyormu?
11 Yorumla- +1 yıl
Susmadim sordum konustum ama bir kac dakika sonra biraktim bu sefer o pesimden kostu bu seferde ben ilgilenmedim butun gece kedi gibi yanima geldi ama umursamadim
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılarafigini bulamamis evlilikte. bekledigi gibi cikmamis.
32 Yorumla- +1 yıl
Cok acimasizsin
- +1 yıl
pekı nıye demiş olablrı sen soyle?
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYarın bir konuşun kendisiyle. Belki bugün canı sıkkındı morali bozuktu. Hemen negatif bakma olaya. Yarın otur konuş kendisi ile.
18 Yorumla- +1 yıl
Vallahi kardes inu yapacam zaten ama biraz burnunu surtmeye calistim basarili da oldum sanirim, bakalim bugun biraz daha konusmayip aglatacam falan bunu sonra bakacaz
- +1 yıl
Seviyosan aglatma belli ki derdi var al karsina adam akilli konus iste aglamasi hosuna gider mi.
- +1 yıl
Aynen konuş sıkıntısı vardır problemi vardır. Sen buradakilere bakma. Bekara karı boşamak kolay derler bunların ki o hesap.
- +1 yıl
Aglarken o uzuldum dogrusu (ki ben hayatimi onun aglamamasi/uzelmemesi uzerine kurmus bir insanim ama anlatabiliyor muyum canim cok yandi, hatta oyle bir sey oldu ki KS deki profilimi bile bir anda sirf sinirimden bekara cevirdim uzgunum iste ama biraz daha gormemezlik oyununa devam edecem
- +1 yıl
Sen bu kafayla bosanmayada yol acarsin. Evli bir adamsin ne isin var sitede allesen. Git karinin gonlunu al burayla ilgilendign kadar onla ilgilensen duzelmisti araniz
- +1 yıl
@merveaksoy95 onunla zaten ilgiliyim dikkat ettin mi bilmiyorum ama sitenin en az %40 ini evliler olusturuyor az once daha guzel bir yorum yapmistin daha bir sag duyulu anlayisliydin ne oldu sana kadin dayanismasi mi yoksa
- +1 yıl
Iliski durumunu degistirmene uyuz oldum esin gorse cildirir empati yapmak lazim. Sende yap bence ders vermek cozum degil yemege cikar uygun bir dille konus sinirlenmeden sakince derdini sor. Esinde giriyomu bu siteye?
- +1 yıl
Hayir o tweeter ci ama cilginlik degil bak esim ve evliyim diyebiliyorum hala
Ben mutlu taklidi yapıyorum, en azından sende bunu yap... De ona
17 Yorumla- +1 yıl
Guldurdun beni sabah sabah
- +1 yıl
Siz aranizda ne konusuyorsunuz oyle
Aile mahkemelerine zaten bu mutlu değilim lafı yüzünden gidiyoruz.
110 Yorumla- +1 yıl
Kardes sen sus:-) ne mahkemesi :-) l*n sus aklimi mi celiyon:-)
- +1 yıl
Yok yok takildim zaten yorum icin tesekur
- +1 yıl
Kardes o dedigini cok yapiyorumda sira onda
- +1 yıl
Hic bir sey yapmayacam
- +1 yıl
Yok canim bu oyle o kdar uzun surmez ama kendi bilir
Sonunda gonlumun etrafini dikenli tellerle cevirmedim ki gidenin yerine baskasi gelmesin
Al karşına sor bir sıkıntın veya derdinmi var
12 Yorumla- +1 yıl
Cozduk hacim problemi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler