Uzak mesafedeki sevgilim kendi şehrinden birini bul diyip yüzüme kapattı telefonu?

Arkadaşlar yaklaşık yedi aydır bir ilişkim var sevgilim 34 ben 30 yaşındayım ama ailem geleneksel bir yapıda olduğu için buluşamıyoruz akşam 11-12’de gelmem bile sıkıntı oldu sevgilim de uzak mesafede olduğu için erken 1 saatte trenle ortak bir yere gidip öyle buluşacaktık akşam da erken dönecektim o da erken çıkman sıkıntı olur mu dedi daha önce de konuşmuştuk bu konuyu olabilir dedim öyle deyince biraz beni de düşün ben 9 saat yol geleceğim birkaç saat görüşmek için mi geleyim dedi ben de böyle olsun istemezdim yani belliki sıkıldın ama ailemi de reddedemem yani bir şey demiyorum sana dedim peki dedi merak ediyorum ben olmasaydım hayatında başka biri olsaydı da bu şekilde mi görüşecektin dedi ben ne bileyim belki kendi şehrimden biri olurdu belli saate kadar görüşürdüm dedim o da bayağı bozuldu tamam o zaman kendi şehrinden birini bul dedi telefonu yüzüme kapattı sizce haklı mı?
Uzak mesafedeki sevgilim kendi şehrinden birini bul diyip yüzüme kapattı telefonu?