Aşık olmak hakkında?

Merhabalar, uzun uzun yazacağım okursanız sevinirim. Ben sınıfımdan bir kıza aşık oldum bir sene önce. Çok güzel, kibar, karakterli, terbiyeli, zeki ve çok iyi birisiydi. Çok etkilendim kesinlikle onunla konuşmalıyım diye düşündüm. Alanlarımız da aynıydı başta biraz sohbetimiz olmuştu fakat sonra pek olmadı çok nadirdi. Aradan epey zaman geçti ben hâlâ sevmeye devam ettim ama bana onunla konuşma cesaretini hiç vermedi bense hep bekledim. Vakit geçtikçe sanırım ondan hoşlandığımı anladı ekstra soğuk davranmaya başladı niye olduğunu anlamadım ben onun iyiliği için her şeyi yapıyordum onu hep mutlu ediyordum ama karşılığında laf yiyordum. Yine pes etmedim zamana bıraktım. Bundan birkaç ay önce bir arkadaş grubu oluştu. İçinde ben o ve 2 kişi daha var. Gerçekten çok samimi bir arkadaş grubu olduk her şeyi birlikte yaşıyoruz. Ama onunda bu grupta olması asıl sıkıntım. Tahmin ediyorum ki beni hâlâ sevmiyor. Fakat anladığım kadarıyla beni şu an çok yakın bir arkadaşı olarak görüyor (normal olarak🥲) ama ben ne yaptım ne ettim onu arkadaş olarak göremedim gerçekten çok uğraştım ama aklım ve kalbim buna izin vermedi. Ama o bana güvenmişken beni arkadaşı olarak görmüşken onu sevmek erkekliğe sığar mı bilmiyorum ona bunu yapmam doğru mu bilmiyorum. Ama o karşımda bana gülümserken iltifat ederken benim onu arkadaş olarak görmem mümkün gelmiyor çok. Arkadaş ortamımı değiştirmeyi düşündüm ondan uzaklaşmayı denedim fakat asla başaramıyorum her şeyimiz aynı artık aralarından birden çekilip gidemiyorum bunu diyelim yaptım başka kimsem de yok tek kalıp kendimi iyice depresif hale sokmak istemiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim o benim hayallerimin insanı hiç sevgilisi olmadı bi umut ben ilk olurum diye düşündüm hep. Bu iş buradan aşka döner mi? Ne yapmam gerekiyor🥲

Aşık olmak hakkında?