her yıl doktorların yanlış teşhis tedavi ya da ameliyatta bir hatasından kaynaklanan ölüm sayısı 500ün üzerinde ama polisin istemeden hatayla öldürdüğü insan sayısı 2-3 tür... eleştirdiğiniz polis zorda kalınca aklınıza ilk gelendir. her meslekte iyi kötü vardır. bugün ülkedeki polis profili polislerin çalışma şartları, her kesimden eleştirilmeleri ve emir-komuta ile çalışmaları göz önüne alındığında gayet merhametlidir bile. amerika ve almanyadaki polislerin taviz vermeden kanunları uyguladığını ve silahını rahatlıkla kullandığını unutmayın. her yıl 50 polis intihar ediyor neden keyfinden mi? mesleğinin zorluğundan. her yıl 50 ye yakın polis de görevde şehit oluyor... diğer kurumlarla karşılaştırın bu sayıları... polisin ortalama yaşam süresi türkiye ortalamasının çok altında. eleştirirken kardeşinizin babanızın da polis olabileceğini düşünerek vicdanla eleştirin...
01 Yorumla
Soran+1 yıldogru konustun kardesim. bizlerde insaniz uzgun animiz oluyo hatalarimiz oluyo her insanin oldugu gibi. ama gorevini iyi yapan arkadaslar var komiserlerimiz var onlara haksizlik yapiliyo. polis olarak uzucu bir durum bu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılPolis derken sanırım hükümetin silahlı milislerini yani sizin polis dediğiniz meslek grubunu kastettiniz? Hani Atatürk ilke ve inkılaplarını kaldırıp çöpe atmış, Diyarbakır'da şanlı bayrağımız uçurtma gibi havalarda süzülüp yere düşerken izleyen, 2500TL için bu vatanın aziz toprağını 30 kupona peşkeş çeken meslek grubu sanırsam? Şehit derken kimi kast ettiniz? Dağlarda kahramanca teröre karşı çarpışan , mayına basıp kolunu bacağını kaybeden ama yine de ben vazife görev ve bilincindeydim. Ben sadece görevimi yaptım. Bunda büyütülecek bir şey yok diyen vatan evladı askerleri mi yoksa patronlarının Oslo'da anlaşmaya varamadığı için oluşan anlaşmazlıkta g*t altına giden hükümetin silahlı milislerini mi?
Kusura bakma ama kızım yok. Olsaydı bile yine vermezdim!32 Yorumla
Soran+1 yılbak sgenellemeyapman ayiptir.. tum polis teskilatindaki adamlari teker teker taniyormusn? benim babam emekli astsubay.
Cevap sahibi+1 yılBenim de iki dedem asker. Biri TSK bünyesinde Astsubaydı rahmetli, diğeri ise büyük dedem. Atatürk'ün Harbiye'den silah arkadaşıymış rahmetli. Kurtuluş savaşında her cephede savaşmış ve vatanı Mehmetçikle beraber kurtarmış bir kahraman. Ama şu var ki günümüzde bu kahramanlar unutulmuş. İnsanların işi gücü para pul olmuş ve para karşılığında her şeyi yapmaları mübah görülmüş. Tabi bütün polisler aynıdır gibi bir teze dayanmak yanlış olur. Benim de tanıdığım bir sürü polis var ve hiçbiri bu yönetimden memnun değil. Tabi aralarında vardır şerefli ve haysiyetli kişiler ama özellikle o cıvık kuvvet yok mu!!! Onların yatacak yeri yok!!!
+1 yılPolislik bir vatana hizmet görevidir bence evlenecegin kisininde bu konularda idealleri olmali ya da belki meslektasin olmali cunku kaldirabilen kadin gercekten azdir. Bide su var polise askere zaafi olanlar var yani uniforma asiklari var sen seni seviyo zannedersin ama o sen polissin diye daha bir askla evlenir sonra hevesi gecince meslegin ve sorunlari batmaya baslar.. yani iyi analiz etmen lazim degim gbi ya bu konulala ilgisi olucak ne bilim dusunce yapisi vs ya da meslektasin olucak benim tavsiyem
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ya meslek daşlarım fena valla :) bayan polislerle ugraşılmaz cekilmez :D
- +1 yıl
Ya evet cekilmesi zor oluyolar ama yinede hepsi bir degildir arada illaki fena olmayanlarda cikar
Soran+1 yılyani.. ama hiç bir zaman unutulmaması gereken mesleği eşinden çocugundan önce gelir.. onun nedenide gene ailesi için.. çünki aileside diger insanlarda rahat uyusun huzurlu olsundiye
+1 yılpolis jandarma ve doktor bu 3ünün ne zaman gidecekleri belli değil bir telefon geliyor gecenin körü olsa bile gidiyorlar
115 Yorumla
Soran+1 yılpolis asker yapazsa sen nasil rahat uyucan doktor gitezse gelen hasta ölür..
- +1 yıl
polis asker giderse her an ölüm haberini beklemek zorundasın. ben şahsen evlenmem EİG için teşekkürler
Soran+1 yıltl den giriyorum yanlislikla elim deydi secti direk
- +1 yıl
bu benim seçimim ölcek diye değil sadece her an ölüm haberini almak var herkese göre aşk anlayışı farklı olabilir
Soran+1 yılvalla iyiki polisligi secmisim.. gorevimi severek yapicam.. sonunda ölum olsada gozum karadir.. ölumden korkmadm hic.. vede asla karsima gelen kiz zengin varlikli olsada holdigleri olsada vaz gecmm ben polis olarak mutluyum ne maas ne koltuk icin bu meslegi sectim.. farkli secme nedenim var veisteseydim suanda izmirde Ankara da harika bolumler okurdum ve ise baslayinca 4-5 milyar kazanirdm ama polis olmak istedm pisman degilm..
Soran+1 yılvalla yok artik evlenmicem su yorumlara bak... tek geldim tek yasarim tek basima olur giderim. valla yok evlilikmi aman uzak dursn ben yanliz yasamayi tercih ediyorum yanliz olmeyi.. birinden hoslansamda uzak durcam..
Soran+1 yılsizin gibi sizin dusuncenizde bir kisiye karim diyemm kusura bakma ayrica cok iyi laf derdimde neyse bir bayana karsi o lafi kurcak kadar alcak degilm
Soran+1 yılneye alincam ya. ates olsan yakmazsn cokta tn yani
- +1 yıl
Daha kendi cümlenin ne ihtiva ettiğini bilmiyorsun hala kız gibi trip yapıyosun 'neye alıncam' demişsin. Alınganlık cümlelerinden salya gibi akıyor. Allahıma şükürler olsun öğretmenlikten kurtuldum binlerce kez şükürler olsun yoksa böyle ugrasacaktım çok üzülmüştüm ama meger şerde hayır varmış.
Soran+1 yılaynen aynen öyle hadi canım bb..!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılPolislik en taktir ettiğim meslektir benim hayatımda polisleri malesef kötülemeye başladılar şu zamanda birde en çok küfürü onlar yiyor ama katılmıyorum polis kadar iyisi yoktur yani bir bayanı bilemem ama bence iyidr yani evlenilecek yegane meslek insanlardır
22 Yorumla
Soran+1 yılpolise molotof atiliyor dikilcez biz abi kenarda molotofkafamiza gelcek bir b*k yspmicaz. hukuka aykiri eylem olck engellemicez bunlari istiyorlar daha baska bir tanimi yok bunu yspanlarin. bizler yeri gelir adami affedir ufak seylerde ondan kaybediyoruz tutcan tutanagi alcan ifadesini defolup gitsuin sicili bozulsun.
- +1 yıl
görevini yapanlarla sorunum yok zaten bienimde yok her meslekte çürük çıkar ben ona karşıyım arada gaz fala natılırken masum insanlarda zarar görüyordur sadece bunu görmek üzücü bence yerinde görevini yapan polis candır birde medyanında suçu var anlış anlatıyor polisleri insanlara bence hep bundan polislere karşı değilim ayrıca neden olayım sonuçta poliste gökten zembirle inmemi halktan insanlardan seçiliyor yani sorun bu polistede şuç yok halktada bir kaç şerefsiz yüzünden olan polise oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://youtu.be/tQ5xpdi2exo
Videoda polis "çekme kitabını sikerim" diyor. Söylediği kişi müslüman kitabı da kuran-ı kerim. Hükümete bağlı bir polis yani ako polisi kurana küfrediyor. Bir de bu kişilere sınırsız yetki yasası gündemde yoksa akp kurana bu eylemı mi yapmak istiyor?32 Yorumla
Soran+1 yılolay dan dolayi olan ofke ama o lafi etmesi ayiptir farkli durum.. tabi tasfir etmiyorum ama birazda olaya bakin kufurde hatali polis arkadas
- +1 yıl
İşte bu yüzden polislerin %95 ini sevmiyorum... Polis oldular diye insanları köleleri gibi görüp itip kakıyorlar. Lanet olsun vijdansız polislere!!!
+1 yılbn ya uzman ya da polis olmasini istrdm sonucta ulkemi koruyan vatanimi koruyan benide korur calsmasini sorun etmzdm annnesyle falan ayni sehrdeysek surkli annesni cagrirdm ama bnce polis bir es cok farkli cok gzl
16 Yorumla
Soran+1 yılokul bitsinde yunus olmak istiyordum cocuklugumdan beri :) hayalimi gerceklestirdim diye bilirim artik
- +1 yıl
Allah yardmcin olsn (= yunus iyidir ya ama kasksiz motor kullanmiyoruz
Soran+1 yılvalla ben takmam rayban takar takilirim kask a gerek yok hiz tutkunuyum oda var tabi
- +1 yıl
Arkadaşın derdi hava atmak biraz, yunus olmak, kask takmamak yok ben rayban takarım şekil peşindesin, üniforma delisi çok bulursunda ne kadar hayır gelir.
Soran+1 yıloncelikle keyfim misn kask takarim takmam gozluk takarm takmam ~.. kiz konusndaevlnmesmde olur merakli degilm
Soran+1 yıl
polisler hükümetin kuklasıdırlar onurlu meslekte çalışmayan biriyle evlenmek istemem burger kingte çalışmasıda benim için aynı onursuzluktur mesala.. onun gibi..
18 Yorumla
Soran+1 yıliste.. her polis her meslekt e kotu adam vardir. onemli olan polissen cizginden cikmamak kimseye eyvallah etmemektir tek bir meslegin onunde eyilirim oda ataturk un dedigi gibi ogretmenlik kutsaldir. ogretmenin onunde eyilirim yanlz
Soran+1 yılama cidden cok kirniz.. polise genelleme yaparak..
Soran+1 yılvalla gecenin bir yarisi telefonmuz calcak uykidan kalkcaz gitcez... ve bir huyum vardir bir is bugun verildiyse bir evrak o bugun bitcek gerekirse eve gitmm ama sabaha hazir olur oyle huzurlu olurm oglak burcuyum...
- +1 yıl
valla böyle kızlar olduğuna sevindim,,
Soran+1 yılhic bir partiye bugune kadar oy vermedim vermicem de gidip tum partilere evet basip geciyorum hepsi birbirinden fena.. ve olene kadarda bir partiye oy vercegimi sanmiyorum
Soran+1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılPolisler benim gozumde insan degil kimse kusura bakmasin. Zorunda da kalsam evlenmem.
420 Yorumla- +1 yıl
@CirkinlerKralicesi onlar sana meraklıydı *mk
- +1 yıl
Umrumda mi mk? @cengavervflı noldu sana mi dokundu ucu?
- +1 yıl
Aradim zamaninda polisten yardim istedim de basima gelenleri gordum. Yasadigim seyleri bilmeden hayatim ve goruslerim hakkinda yorum yapamazsin @jinekoloq. Sizlere de bir cok sey "mustehak" ama tencere kapak iste siz onlarin arkasini koruyorsunuz onlar sizin arkanizi. Anladin heralde?
Soran+1 yılher kiz hak edemez zaten polis esi olmayi.. bir kere iddali olmali giyimiyle kusamiyla. zordur cunki kapiya tabutu gelebilir kocam dedigi adamin onu her kiz kaldiramaz bizde ondan her kiza merakli degiliz ..
- +1 yıl
Olmayin zaten. Her saticinin bir alicisi var sonucta bende sizin alicilarinizdan biri degilim bu kadar basit. Gorus sorup istediginizi alamadiginizda agir yorumlar yapmaniza gerek yok, su ustteki arkadaslar icin soyluyorum ozellikle. Ha yok bu bor ego tatmin sorusuysa basina belirtin de ona gore cevap verelim. Iyi geceler.
Soran+1 yılarkadaslar karsinizdaki bir bayandir erkekliginize yakistigi sekilde konusun.. birakcaksin karsinda bayan varsa kufur etsede senin agzindan ufacik hakaret bile cikmayacak. el kaldirmayacaksin.. o zaman buyuk adam olursun. .
- +1 yıl
Benm Cann ülkemin polisine hakaret ediliyor buna göz yumamam @KızlarSoruyor
- +1 yıl
@jinekoloq tek basina yetemedin anne babani mi cagiriyorsun bide? "Anneeeee cirkin benim sacimi cektiiii uhuhuhuhuuu:((((" canim ya, kiyamam.
Soran+1 yılya bir hepiniz susun ya. karsinizdaki bayan ona gore konusun.. o kuur etsene siz erlek olarak susuyorsaniz adamsiniz beyler ama karsilik veriyorsaniz kalibiniza yazik. polis le herkez evlenmek zorunda degil. kanunda oyle madde yazmiyor.. kizi birakin laf etmeyin ayip ediyonuz bak burada laf anlatiyorum dinleyin bosverin o kizdir. bir bayan bir laf ediyorsa haksizsa susun o laf etsin bir an gelir hatasini anlar ozur diler.. ama siz eline koz vermiceksiniz kufur etmiceksiniz el kaldirmayacaksnz en kizdigim konudur
- +1 yıl
@CirkinlerKralicesi üzgünüm ama hatunla aynı fikirdeyim. Ben de pek hazzetmem. Uzak mümkünse. @jinekoloq
Soran+1 yılbir bayana kufur edilmez hakaret edilmez el kaldirilmaz.. en kizdigim konu budur bunu yapan adamida affetmem elime alirim. yapmayin beyler. lutfen..
- +1 yıl
Bak simdi guzel kardesim. Vakti zamaninda basimdan bir seyler gecti ki, ben bu kadar kin doluyum. Genelleme midir bu, 7-8 tane ayarsiz polisin yaptiklari yuzunden tumune dusman olmam, evet genellemedir. Dogrudur yanlistir bunu tartismiyorum burada. Seversin polisligi kutsal gorursun eyvallah hic bir lafim yok. Adam gibi yap isini senden alasi olmaz zaten. Ama polislik konusuna Turkiyede onem verilmedigi asikar. Hic bir sey olamayan polis oluyor neredeyse. Kotulemek icin soylemiyorum, polis okullarina baktigin zaman bu gercekten boyle. Genellikle (bkz. yine genelliyorum) daha ergenligi bitmemis bebeleri polis diye dikiyorlar oraya buraya. Olmaz. Sonra neler oluyor bir dunya ornekleri var. Neyse.
Soran+1 yılbak tm sende sus kimsekonusmasn ayarini kaciriyorsnz
- +1 yıl
Tovbe ya. Yeter.
Soran+1 yıllanet ola su soruyu sordugum ana.. !
- +1 yıl
arkadaşım kız burada görüşünü sunuyor. Sen gelmiş burada mesleğin yüzünden kızı görüşünden dolayı resmen rencide etmeye calısıyorsun. Ve gözler önünde dahada itici durmaya baslıyorsun...
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=cJp7bETgI5I bizler böyle mutlu oluruz güvende olun bize yeter..!
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolisim dostum bende daha 8 aylık , şahsen evlenmeyi düşünmüyorum. Eğer büyükşehirde isen ortamları biliyorsundur az çok. Üniforma hastası bir çok kız var. Belki şu an yaşımdan dolayı doğruyu düşünemiyorumdur orası ayrı :)
14 Yorumla
Soran+1 yılaz kaldi bir yil sonrs caliscaz kardes :) okuyoz az kaldi :)
Cevap sahibi+1 yılHangi okuldasın
- +1 yıl
O üniforma hastaları zaten ayrı bir olay.
Soran+1 yılvalla bende ne uniforma hastaligi var ne maas icin polis olmak istedim ben emekli astsubay cocuguyum 1. siniftan beri hayalim polis olmakti sukur allahma hedefim buydu hep..
ya ne olursa olsun iş ayrımı mı yapıcaz insan zaten seviyosa bunların ne önemi var her şeyin zorluğuna katlanmak gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen... seviyorsa meslegime başta saygı duymalı ve meslegimle kabullenmeli...
+1 yılIstemem çünkü babam polis. sıkıntılı bir meslek. gelen polis taliplerimi de kabul etmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıl
+1 yılYaa zor bir şey ama ben olsun isterdim gurur verici bence
06 Yorumla
Soran+1 yılvalla bizleri herkez vatandasi kovalamaktan vurmaktan keyif aldigimizi saniyo ya surda 2-3 kiz evlenilir dedi.. bizler cok merakliyiz gece yatagimizdan cikmaya aksam cok merakliyiz sokakta beklemeye molotof atanlara karsoi oturup beklicez heralde hic bisey yapmicaz bir avrupada polis neler yapiyor bakilsin turk polisi mi avrupadaki polislermi kaba kuvveti cok kullaniyo adamlarda yetki var ondan kimse kalkisamiyo bir cok seye..
Soran+1 yılpolisle evlenirim diyenler cok az. ama konuscam simdi neyse
- +1 yıl
Yani bende kötüye kullananların olduğunu düşünüyorum ama gerçekten iyi lerde yanında yanmamalı hem ben sevmişsem doğrudur kesin oyüzden sıkıntı olmaz
Soran+1 yılherkez su yazdiklarini okusa sozlerin icin tesekkur ederm
- +1 yıl
İçimden gelenler ne demek Rica ederim
Soran+1 yıl
+1 yılSeviyorsam evlenirim, gülü seven dikenine katlanır.
04 Yorumla
Soran+1 yılesimiz olcak kisi isimize sagi duymali esimiz fedakar olmali gece kalkip gideriz o rahatsiz olmasin diye sesimizi cikarmadan ama onuda ihmal etmemeye calisiriz meslegimize saygi duymali
- +1 yıl
Anladım saygı duyacak.
Soran+1 yılama onemli olan polis esine yakisir olmali herseyiyle giyimiyle kusamiyla konusmasiyla..
Soran+1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen isterim sncta kutsal bir görevleri var ben beni sevdgini bileyim hissedeyim yeter :)
05 Yorumla
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=HXi-UvDvXIE bizim hayatımız böyledir..! ne zaman o kapıdan dönmemek üzere cıkarız bilemeyiz..! onun için her gün eşimize sarılırız helallik isteriz her gün..! gece telefon çalar usulca yataktan kalkarız eşimizi rahatsız etmeden giyiniriz eger çocugumuz varsa gider çocugumuza onu hep sevecegimizi söyleriz kolarız eşimizide koklarız kulagına nekadar çok sevdigimizi söyleriz ve cıkarız evden gecenin bir yarısı... ! belki hiç beklemedigi bir anda bizim şehit haberimiz gider eşimize.. ama o saglam durmalıdır polis eşine yakışır durmalıdır dim dik. gözlerinden yaş akmamalıdır. cünki biz ozaman ölürüz şerefsizler görmesin evde mezarımıza yanlız geldiginde gözlerinden yaş duşsun kimse görmesin eşimizin göz yaşlarını görüp sevinmesin şerefsizler..
Cevap sahibi+1 yılSmdi niye bole bsy yazdin ki aksini iddia etmedm ama bu dediklerini anca güçlü kadınlar kaldırabilir o yüzden braz duygusal hatunlardan uzak dur derim:)
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=diwHe3oW6qg hem görev olmaz arada eylence buda kanıtı :D
Cevap sahibi+1 yılMobil smdi bakamiorum malesef;)
Soran+1 yılbakarsınız unutmayın :D
Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Isterler tabi adamlar cani ugruna vatana hizmet ediyor. maaslari da iyi beden istemesinlser
00 YorumlaŞair burada kimliğini ifşa etmeden mesleğini ifşa ederek tepkileri ölçüyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılAsker evet polis hayır
16 Yorumla
Soran+1 yılniye polis hayir emekli astsubay babam bende polism her iki meslegide iyi biliyorum zorluklarini
- +1 yıl
Güvenmiyorum kendilerine zorlukla alakası yok askerin işi daha zor zaten.
Soran+1 yıluzuldm sahsen her meslekte guvenilmz insan var ama bize gellemen uzdu
- +1 yıl
Neden askerlere karşı böyle bir önyargı yok? Siz milletinizin kafasına gözüne nişan alan insanlarsınız. Diyecekler ki işin düştü mu kimi arıyorsun bir defa isim düştü onda da polis gelene kadar adam yaralandı üstelik üç dakikalık mesafe bile yoktu karakolla. Üstüne alma genel konuşuyorum.
Soran+1 yılhos polis de dur su adami vurayim demiyo...
Soran+1 yıl
Gurur duyarim esimle.
011 Yorumla
Soran+1 yılpolisi sevmiyorlar ya manyakmisn kizim sen.. bir yorumlara bak biraksak idam edecekler hemen bizi..
Soran+1 yılvalla adam kafama molotof atcak ben dikilcem kibar olcam sevlet e zarar vercek binalara kibar olcam yine goz altina alirken aizi goz altina alabilirmiyim diye sorcaz bunu istiyor herkez..
Soran+1 yılama o buze laf edenleri alcan gecenin yarisi yatagindan kaldircan goturcen molotif atcaklar gorcek sonra onu o gruba napalim diye sorcan merak ediyorum ne diyecekler..
Soran+1 yılartik polisim diye bilirim 1yil kaldi. ama sittin sene evlenmicem su yorumlara bir bak ya. yanliz yasarim yanlizken olurum bin kac iyi..
Soran+1 yılyunus olcam ve bir adam a iyilikyaparsam ufacik biseyetutanaktut yolla ifadesini al yolla cunki insanlik ediyorsun bazenufak seyleri gormezden geliyosun veya iki tarafida olur boyle seyler diye sakinlestiriyoruz sicili bozulmasn diye ugrasiyorz hata bizde hakli herkez ufacik seylere bile tut tutanak ne hali varsa gorsn
Soran+1 yılvalla artik karaliyim ufacik seyleri bile affetmicem oturcam iki dakka yazcam imzayi cak yollaa
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=cJp7bETgI5I bize yeter !!
POLISLERE LAF YOK l*n DAĞILIN !!!
00 Yorumla
+1 yılEwt zor ama neden istenilmesin
017 Yorumla
Soran+1 yılpara icin kabul eder gibi bir hal sezdim
- +1 yıl
Hayır abimde polis çewikkuwwt o "anlamda" ewlenemicekmi
Soran+1 yılcevikse sabirlidir o baya :) ben sinirlendimmi devreler kopuyo.. he bisey yapmam ama arabaya atar direk karakola goturur haydarimla tanistiririm. ben okuyorum hala yunus olcam polis olmak istedim yunuz olmak istedim hep polis okuluna girdik sira yunus olmak ta hayirlisi :)
- +1 yıl
Psikolojik destek alıo çizgi filmlerden ya ne sabrı cop elden duşmuo ama zor bir meslek kabul ama ewlenmesine engel değil
Soran+1 yılsivil vatandasa gevsek siritip gezemezsin dinletemezsin sozunu istedigin bilgiyi alamazsin sert olmak zorundayz
- +1 yıl
Ayynen oyle polisleri kotuluolar ama kendi yaptıkları taşkınlıklara bakmıolar bizimkilerde hakedene hak ettiği cwpları werio daha ötesi yokk
Soran+1 yılmillet istiyo ki biz karismayalm dikilelim onlar molotofu atsin kafamiza bir halt etmiyelim. bir kere guvenlik sagliyoruz esnafa zarar gelmesn vatanima zarar olmasn diye hak eden adamla zorumuzvar efendi gibi iznini alan hukuken uygun eylem olsa bizler merakli degiliz adamlara durduk yere vurmaya kovalamaya..
- +1 yıl
Ağzı olan konuuşuo işte boşwer bigunluğune kendileri dewir alsın gorewi bakalım napacaklar
Soran+1 yılaynen bizler cok merakliyiz sogukta dikilmeye adam kovalamaya.. oluyoruz her gun la bugun bisey olsada adam kovalasak sogukda dikilsek diyoz.. ne fantazilerimiz var ya cok keyifliyiz gecenin bir yarsi uykudan kalkmaya.. anlayan nerde bu adam uykusunu boluyor ben huzurlu rahat uyuyayim diye bu adam sogukta eylem yapanlari bekliyor diyen nerde
Soran+1 yılbizim fantezimiz bunlar yapmadan olmuyor ya.. cok merakliyiz sogukda gezmeye.. kaba kuvvet kullaniyomusz adam molotofu atiyo kibar mi olcam oldu kucagima alip seveyim seni goz altina aliyim mi diye soraym bide
- +1 yıl
Takma bunları ya sen gorewine işine bak milletin nedediği önemli değil * et gitsin
Soran+1 yılvarya suanda cidden yetki yok polisin askerin elinde bir yetki verseler o zaman gorcem o zaman eylem icin dikilsinler eger elime alip kameranin karsisnda burnunu kirmazsam adamin bir halt bilmiyorum keske yetki verseler.. orantisz guc varms hey gidi yurt disindaki polisleri arastirin ne yetkiler var adamlarda birtane artislik yapan var mı o polise. bir o yetkiler verirse herkez mum olcak
- +1 yıl
Ewt burası Türkiye
- +1 yıl
Aşağıda soru soranın son mesajını okuyun. TÜRKİYE'ye hoşgeldiniz... İnsan hakları diye birşey var sen polissin diye karsındakilere saldırmaya hakkın yok bunun farkındamısın?
Soran+1 yıloldu kardeşim ben molotofu kafama atsın diye dikilirim.! emrin olur.! avrupada polis napıyor bir izlede gel.! biz şiddet yanlısı degiliz hukuka kanuna kıtaba uygun eylem yapılırsa mudahele etmeyiz kenda dikiliriz ne zaman kamu mallarına zarar vermeye başlar insan nezaman polise molotof atar polisin ustune gelir ozaman mudale ederiz.!
- +1 yıl
Yaa benim nickten atmayın msjı dwmlı bildrim gelioo
Soran+1 yıl
evet tabiki inşallah :D
020 Yorumla
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=cJp7bETgI5I bize yeter ailemizin ve türkiyenin güvenligini saglamak
Soran+1 yılniye olamıcan ki :) olursun bence
Soran+1 yılgirersin :) bayanlarda 1.60 diye biliyorum bende gözlük takıyorum :) sınava gircegim zaman çizdirmiştim sorun etmediler bende alışkanlıktı gözlüksüz yapamıyorum. dinlendirici takıyorum :D şu an
Soran+1 yılve şunu diyim 1 hafta önce atış yaptık en iyi vuran bendim herkezde biliyor gözümü çizdirdigimi.! bir mermi bile boşa atmadım
Soran+1 yılbayanların boyu farklı erkeklerde 1.67 sınır. gel benim boy 1.80 vereyim sana bir 5 cm :P veya babana soyle annen ayaklarında tutsun cekiştirsinler seni :)
Soran+1 yılbak bir 3 -4 cm uzamanı saglaya bilirim senin.:)
Soran+1 yılgit git mukat gunu arabaya bindiginde giderken acıya dayanırsan igne al topuklarını batır. ama bunu 3 saat önceden yap..! :D fark ediyor :D
Soran+1 yılbizim arkadaş 1.65 ti giremicekti yani :D adam igne batırdı 4 saat önceden adam oldu 1.68 ve okuyor şu an :D
Soran+1 yılyani adam ne olursa olsun gircem dedi ve anlatıyor acayıp acıdı ama dayanmış :) manyak ya anlatıyorda gül gül ölüyoruz :) benim yanımda çocugum gibi duruyor :D arkadaşlar senin oglan geliyor diyor takılıyorlar ona :D
Soran+1 yılbenim oglan o ya :D oglum gel diyorum :) hatta hani erkek çocukları için babaları derya oglum amcana... diye :D bende ona diyorum oglum benim devrelere göster diye :) beni kovalıyor sonra :D
Soran+1 yılbenim boyum 1.80 :) arkadaşım 1.65 ti :D
Soran+1 yılonun biraz torpilide vardı ya.. biz tamamen şansa girdik aldılar torpil yaptırmadım hiç sevmem çunki başkasının ekmegine göz dikemem.!
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=diwHe3oW6qg hem görev olmaz arada eylence buda kanıtı :D
Isteyen kız vardır elbette.
00 Yorumla
+1 yılSilah olan bir evde yaşamak istemem.
011 Yorumla
Soran+1 yılniye? merak etme bizler o silahı eve girdigimiz anda saklarız..! eşimize el kaldırcak kadar namussuz degiliz.. bir kere o polislik kimligimize yakışmaz bayana el kaldırmak..!
- +1 yıl
Helal olsunnnn
Soran+1 yılhe ama lisedeyken kız kardeşime sinirlenirdim veya anneme tek kelime laf etmem ceketimi alıp cıkarım hep kaçmak mı nedir bilmem ama daha sakinleşiyor adam hata yapmıyorsun en azından bunu her erkege de öneririm mevzusu gecince.!
Soran+1 yılaynen..! ben yapamam ya eşime silah cevirmem asla suçlu görünce ama acımam ayaklarına hemen.!
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Hahahaha supeeer ya :D
Soran+1 yıldüşünsene polislerin devriyede canı sıkılınca böyle geziyorlar :DDD
- +1 yıl
Hahahaha mahalle diskodayım sanar :D Herkes oynamaya başlıyormuş :D
Soran+1 yıl:) ee hep hırlı hırsız kovalıcak degiliz :D birazda eylenelim :D
+1 yılPsikopat oluyor lar
27 Yorumla
Soran+1 yılkismen dogru. ama hic bir zaman karsimdabayan varsa ozellikle her hareketime her cikan soze dikkat ederim. ama karsima serefsiz kasinan biri geldimide kacirmak olmaz firsati kolay kolay dovmemde ama esine el kaldiran bir adami goz altina aldiysam karakolun kameralari hangi acilari cekmiyor iyi bilirim oyle adamida iyi eskitirim.
- +1 yıl
Bak kanıtladın işte :D
Soran+1 yılya oda olcak meslegi geregi.. gevsek haha kiki olamaz sert kararli ciddi durmali. he evde farkli olabilir o ayri..
- +1 yıl
Sivil polisler ilgi. çekici ama.
Soran+1 yılyunus olmak tercihim 2. plan sivil polis :)
- +1 yıl
:) :)
Polis olmayı hep istemişimdir.
00 Yorumlaseviyorsam evlenirdim.
012 Yorumla
Soran+1 yılbizim hayatımız zor ya..! gecenin bir vakti telefon calar eşim uyanmasın rahatsız olmasın diye yavaşca kalkarız giyinip cıkarım.. eşimiz dogum yapcaktır gider 1 saat 2 saat dururuz cocugumuzu görürüz telsizden anols gecer cıkar gideriz bunları her kız kabul edemez yani..!
Soran+1 yılişte polis için asker için eşim diyecegi kızı böyle duşunmeli.! sonuçta o vatanı koruyan insan.! çocugum eşim rahat nefes alsın vatandaşın malına zarar gelmesin diyen adam esnafın dukkanına zarar gelmesin diyen adam.!
Soran+1 yıleşim diyecegim insan belki hep tereddut etcek beni seviyormu diye ama sevmesem sevmedigim biriyle hayatta o masaya oturmam imzayı atmam.! eşim belki hep duşunce tabutla gelirse diye.! ama öyle bişey oldugunda tek diyecegim şey vardır hem kendi babamdan hem onun babasında asla ayırmasın ben babamdan çok şey ogrendim 60 yaşına gelsemde çok şey ogrenecegim babamdan ondan 2 dede onu çok iyi şeyler ögretecektir.! eşimdende asla aglamamasını isterim çocuguma hep beni anlatsın.. nasıl biri oldugumu nekadar sevdigimi. vb şeyler ya işte tek istegim budur yani ondan.!
Soran+1 yılaz kaldı olcaz bakalım :) ben emekli astsub ay çocuguyum aynı zamanda ben babamın zamanında helekoptere bindigini görmüş bir çocuguyum o anın nedemek oldugunu çok iyi bilirim. 20 gün babadan haber almamak nedemek iyi bilirim. helekopter geldiginde havadayken koşarak aşşagı inerdim babam incekmi diye bakardım çok üzüldügüm olurdu babam gelmemiş olurdu 1 gün 2 gün sonra gelirdi ama o helekopterden inenlere bakardım bir elimde topla babam geldiyse top oynayalım diye.! benim çocuklugumda böyle geçti..! babamla hep gurur duydum cocukluk hayalımdı babama hep derdim bende polis olcam baba diye şerefsizleri yakalıcam kızları dövenleri yakalıyıp dövcem dermişim hep anlatır.! :) 1sene daha var işte sonra polis olcaz bakalım :)
Soran+1 yılamin.!
Soran+1 yıl
Soran+1 yılbizleri seven sevmeyen hiç önemli degil bizler sevenede sevmeyenede yardıma koşarız.. bizim için mesai kavramı yoktur 7/24 telefonlarımız acık ve her an çalabilir diye gözümüz kulagımız telefonumuzdadır..
neden olmasın
08 Yorumla
Soran+1 yılama birde meslegi geregi bayanlarlada girusuyorsa devamli sivil se?
Soran+1 yılya bir asker veya polis biraz sik gorustugu insanlar olabilir sivil hayattan bilgi toplamak icin..
Soran+1 yılbizler daha farkliyiz ama..
Soran+1 yılbizi herkez kotu vatandasa vurmak tan kovalamaktan zevk aldigimizi dusunuyor geci.. sen evlenilir diyorsn
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolisliğe hazrlanıyorum zaten olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) zor be bir eve bir polis yeter ikinciye gerek yok :p
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=cJp7bETgI5I bize yeterrr
Hayır ben istemem
18 Yorumla
Soran+1 yıl:) gorusundur saygi duyarm.
Soran+1 yıl
Soran+1 yıl1 yıl sonra evet.
Soran+1 yılsizin sulale nerde bir geleyim bakalım..! bir kız ufak bir hoşlansın bende hoşlanıyım nasıl ikna ediyorum babasını.! bizler çok iyi bilir ikna etmeyi..!
Soran+1 yılen son çare oyle bir babayla karşılasırsam içiririm bol bol öyle isterim oda o kafayla verirse seskaydı şart..:) delilsiz iş olmaz.. geri dönuşu olmasın diye :)
+1 yılHayır
24 Yorumla
Soran+1 yılyani karsima biri ciktiginda soragim sorulardir.. bunlar.. meslegimden asla vaz gecmem.. gece yarisi cikar giderim evden bunlari bilmeli kabul edemez her kiz bunu
- +1 yıl
Kabul eden para için kabul eder kuzenim polis çok sinirli çekilmez oyleleri
Soran+1 yılvalla ben sinirlenmem ama herkez mahkeme suratlisin der taniyinca zaman gecirince faklisin derler ama meslegin verdigi sertlik. ya sen zannede biliyomusun polis adam esine kizacagini ben kizmam sinirlenirsem laf etmem cikar 1saat yururum niye kalbini kiriyim karsimdakinin gerek yok. sinirliyim ama isim bittikten sonra uni formayi mesai bitiminde cikarmis olurum eve tasimaya gerek yok siniri sitresi.
Soran+1 yıl
ben evlenmem =/
012 Yorumla
Soran+1 yılsaygı duyarım.! bana ne olursa olsun meslegin mi benmi sorusunu sormamalı eşim diyecegim kişi..!
Soran+1 yılyoo kızmıyorum neyine kızıyım seni kafama takmak için bir neden yok.!
Soran+1 yılne alaka psikopatlıgın bir tanımını ögrende öyle gel tamam canım.! hadi..
Soran+1 yılsınırlı degilim ya :) polis olabilirim sert yapım vardır ama senin gibi birini kafama takcak biri degilim kısaca..
Soran+1 yıltanışmamız şartmı? görünen köy kılavuz istemez...
Soran+1 yılhe he.. karşımdaki nasıl yaklaşırsa aynı şekilde yaklaşırım ne biraz fazla ne biraz eksik.
Soran+1 yıl
+1 yılCok sacma bir soru
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol...
+1 yılİstemem
24 Yorumla
Soran+1 yılyani karsima biri ciktiginda soragim sorulardir.. bunlar.. meslegimden asla vaz gecmem.. gece yarisi cikar giderim evden bunlari bilmeli kabul edemez her kiz bunu
- +1 yıl
Evet zor bir meslek. Korkarim ona bisey olucak diye
Soran+1 yılama unutma o herkez rahat yasasin suc olmasin diye cabalar o herkezi korur. o uyku nedir bilme z onun uykusu telefonu calana kadardir onun sabah 8 aksam 5 i yoktur o her saat icin hazirdir. belki sert gorunur benim gibi ama o karisindaki kadina deger verir hep belki hep zaman geciremez esiyle ama elinden geldigince esini ihmal etmez.. gorevinide..
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=cJp7bETgI5I her kezin güvenliği bize yeter..!
+1 yılaşk engel tanımaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcocuk katili polis
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenir tabiki
02 Yorumla
Soran+1 yılustumdeki uniformaya degil paraya degil abi bwn bu meslegi ne uniforma icin ne para icin sectim ben vatan sevgisini okuyarak degil yasiyarak ogrendim..
Cevap sahibi+1 yılen iyisi kardeşim sen herzaman doğru bildiğin doğrultuda git güzellikler senin yanında olsun
Niye olm polis lazım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat