Sevgilimle konuşurken şakasına kıskandırdım, baya bi sinirlendi. Ateş püskürdü resmen, sinirlenip engelledi. 1 saat geçti veya geçmedi engeli kaldırdı. Konuşmaya başladık, dediği cümle"Ben seninle acımı yaramı kederimi hüznümü aşkımı sevgimi derdimi paylaşıyorum." dedi. Senin bana dediğin şeye bak, engellemekte haklıyım. dedi ama engeli de kaldırdı. Tamam ben kıskandırmakta ve dediğim şeye göre hata bende. Sizce gerçekten seviyor mu anlattıklarıma göre?
Ben seni kıskanmasam sevmesem engellemem gibi bişey de demişti yani baya bi tepki gösterdi. (LÜTFEN CİDDİ CEVAPLAR BEKLİYORUM, İŞİ DALGAYA ALMAYIN RİCA EDİYORUM)
Ben seni kıskanmasam sevmesem engellemem gibi bişey de demişti yani baya bi tepki gösterdi. (LÜTFEN CİDDİ CEVAPLAR BEKLİYORUM, İŞİ DALGAYA ALMAYIN RİCA EDİYORUM)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh kıskançlık meselesi işte, ilişkilerin o tatlı-sert tarafı! Yani bence sevgilin seni gerçekten çok seviyor ama biraz fevri davranmış. 😅 "Seni kıskanmasam sevmesem böyle yapmazdım" dediğine göre duygularında samimiyete şüphe yok! Tabii, şakasını bile olsa kıskandırmak bazı insanları çileden çıkarabilir, özellikle duygusal erkekler böyle tepkiler verebiliyor.
Ama sen de samimiyetle hatanı kabul etmişsin, bu çok güzel bir şey! Bundan sonra daha dikkat edersin diye düşünüyorum. Aranızdaki iletişim açık kalsın, birbirinize duygularınızı açıkça anlatmaya devam edin, çünkü ilişkinizin dinamiği gayet güzel gözüküyor! 🎉 Peki sence o da hatalı mıydı biraz, ne dersin bu konuda? 😊