Benim yüzümden sevgilimle ayrıldık?

toksik giden bi ilişkim vardı genelde benden çıkardı çok ufak tefek sebeplere ben problem olacağını düşünmezken onun için çok büyük sorunlarmış meğerse neyse kendisi çok garip biri çözemedim bu zamana kadar ama sevgisinden emindim bunu gerçekten hissettiriyordu ama kaybetmeye korkmuyordu ve fazla kuruntuydu dün dışarı çıkmadan haber vermediğim için ve eve istediği saatte gelmedim diye oysa baştan belirttim ona durumu neyse sonra eve geldiğimde onunda bi sıkıntısı vardı ailevi bende üstüne dert oldum soruyorum ben ama bi sorun yok aramızda dedi ama tavrından belli açtım konuyu ne yapmaya çalışıyon diye akşam ki konu dert olmuş biriktirmiş sonra bana hakaretli konuşmalar yaptı sonra beni çok uyardığına artık istemediğini söyledi ben emin misin dedim ve zorladım baya düzeltirim olmaz bir daha dedim bu kaçıncı sıktı artık gözden çıkarttım dedi istemiyorum ben ama sen istiyorsan uğraşırsan geri gelir isteğim dedi başta tamam dedim sonra konuşurken unutamazsın beni sen zaten hep aklına düşücem biliyorum demiştim sen beni tanıyamamışsın hem bu kadar zamanda hayatıma bi yön verebildin mi dedi bende bence evet dedim öyle olsaydı korkardım bitmesine dedi sonra ağrıma gitti dedikleri daha ağırlarınıda söyledi dedim yetmiyor mu sana çabam bu mu çaban dedi güldü oysa yalvardım ona nankörlük etme dedim neyse bulunmadı yol bende istenmediğim yerde duramam ben falan dedim allaha emanetsin bitanem dedi öyle diyince duramadım tamam düzelticem dedim bakmadı aradım engellemiş bende geri sildim mesajımı ve bitti sizce geri dönüşü var mı deli gibi seviyorum hala onu ne yapıcam ben geri döner mi nasıl döner hala inanamıyorum böyle olduğuna

Benim yüzümden sevgilimle ayrıldık?