İkimizin de birbirimizin zekasına, bilgi birikimine ve bakış açısına saygı duyması, birbirinden öğrenmeye açık olması ve birbirini desteklemesi çok daha kıymetli. Çünkü bir ilişkiyi besleyen şey, yalnızca beyinler değil, kalpler arasındaki uyum ve anlayıştır. O yüzden, evleneceğim kişinin benden zeki olup olmaması yerine, onunla birbirimize nasıl bir katkı sağlayacağımız ve birlikte nasıl büyüyeceğimiz benim için daha önemli.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Zeka bence bir eş ilişkisinde uyum ve iletişim için önemli bir nokta. Ama sadece zekaya takılı kalmak yerine, sevgi, saygı ve anlayışın daha büyük bir önemi var. Eşinin senden daha zeki olması korkulacak bir şey değil. Aksine öğrenebileceğin biriyle olmak güzel bir şans 💡. Partnerini olduğu gibi kabul edip birbirinizin güçlü yönlerinizi ortaya çıkarmak daha kıymetli. Hayatta birlikte gülebilmeyi, konuşabilmeyi ve çözüm üretebilmeyi önemse.🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Benim kadar zeki olsun yeter zaten ikimize 😅
13 Yorumla- 11 ay
İkizler burcu nasıl belli ediyor kendini 🤣
- 11 ay
Aynı frekansta olursa iletişim de anlaşmak da daha kolay oluyor 🤣
11 ayÇokta Bilmiş insan sevmiyorum yerinde ve normalin dışında insanların Max bileceği Bilgi kitapçığı olsa tamam , aşırı ilerisi ve gerisi sıkıntı.
14 Yorumla- 11 ay
Az bilmiş mi istiyorsun 🤔
- 11 ay
Çatur abim gözlerinde sıkıntı var herhalde, ne az dedim ne çok bilmiş. Beni sinirlendirdigin için bana ıslak kek yapicaksin
- 11 ay
"Çok da bilmiş" mi demek istedin 🤔 asıl ben sinirlendim. Türkçe'yi düzgün kullan. Sonra yanlış anlaşılıyor 😱 sana ceza 1 saat tek ayak üstünde dur 🤔
- 11 ay
Bence gayet açık ve net yazdım. Sen bir göz doktoruna git çatur abim , soruya gelicek olursak. Dedim kiii çok bilmiş insan sevmiyorum. Normal düzeyde olursa çok daha iyi olur , düşük seviyeli de olmasın cahil cahil takılmayalim dedim. Oldu mu? Birde sen bana ıslak kek yap ben 1 saat ayakta kalırım eheheueue.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 11 ayÇok zeki olmalı. Ona hayranlık duymalıyım. Sapyoseksüelim biraz 🤪.
17 Yorumla- 11 ay
Bir sapyoseksuel daha 🤣 çok zeki adam evlenmez ama onu ne yapacağız 🤪
- 11 ay
Zeki adam evliliği nasıl idare edebileceğini bilir diye düşünüyorum 🤪.
- 11 ay
Zeki adam evlenmez rahatına bakar diye düşünüyoruz biz de 🤪
- 11 ay
Korkak adam evlenmez 🤪.
- 11 ay
Ne alakası var. 🤔 Alışverişe gidip ihtiyacın olmayan bir şeyi alır mısın 🤔 zeki insanlar demek ki evlenmeyi ihtiyaç olarak görmüyor 🤪
- 11 ay
Alırım, çünkü alışverişi severim 🤪.
- 11 ay
Tuzak soruydu işte zeki erkeklerden ondan evlenmez 🤪
11 ayEvet bu saaten sonra kimseyi eğitemem mümkünse anadan eğitilmiş koca isterim
118 Yorumla- 11 ay
Çok şey istiyorsun 🤔
- 11 ay
Eğitilmiş erkek istemem mi çok 🙄kusura bakmayın da bu saaten sonra mayası bozuk bir erkeği de şekillendiremem
- 11 ay
Anası o kadar eğitmiş bakmış etmiş elin kızı alsın götürsün ister mi 😱
- 11 ay
Napsın turşusunu mu kursun istiyorsa kursun yani 🤣
- 11 ay
O kadar emek vermiş kurar tabi 🤣
- 11 ay
Neyin emeği düzgün adam gibi bir evlat yetiştirmek zaten zorunda sanki tercih meselesi
- 11 ay
Zorunda olsun ya da olmasın sonuçta uğraşıp fedakarlık yapip yetiştirmiş belki ne zorluklarla yetiştirdi ne demek neyin emeği 😱 çocuğu salıp kendi kendine büyümesini de bekleyebilirdi 🤔
- 11 ay
Doğuruyorsan bakacaksın alla alla
- 11 ay
Öyle olmuyor işte çocuk sussun diye istediği her şeyi yapan çocuğu yük olarak görenler anne babalar var. Çocuk sevgi ortamında büyümeli. Kavga gürültü sevgisizlik içinde büyüyen çocuktan çok da bir beklenti olmamalı 🤔 travmaları ile uğraşırsın. Bana göre herkes de çocuk sahibi olmamalı.
- 11 ay
Öylrsini de ben eğitemem
- 11 ay
Eğitmek yerine olduğu gibi kabul etmek daha mantıklı olmaz mı? Olduğu gibi kabul edip hayatında olup olmayacağının kararını vermek en doğrusu gibi sanki 🤔
- 11 ay
Olduğu hali beni mutlu etmiyorsa peki
- 11 ay
Hayatında tutup tutmamak kararını vermek sana kalmış. İnsanı olduğu gibi kabul etmek demek olduğu kişiye katlanacağın anlamına gelmez. 🤔
- 11 ay
Valla istediğim gibi biri değilse yolu gösteririm
- 11 ay
Sen tam olarak ne istiyorsun ki 🤔
- 11 ay
Eğitilmiş erkek 🤣🤣
- 11 ay
Çook şey istiyorsun 🤪🤪
- 11 ay
Bende anne değilim eğitmem ailesinşn evinde bir sey görmeyeb adsmı da ben öğretmem
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayBenimki kadar yüksek olur mu bilemem ama IQ ve EQ puanının ortalama üstü olmasını tercih ederdim.
114 Yorumla- 11 ay
Himmm sen senle aynı zeka duzeyinde olmadığını düşündüğün kişiye katlanacak birine benzemiyorsun sanki 🤔
- 11 ay
IQ konusunda nüfusun yüzde 2'sindense 14'ünü hedeflemek daha mantıklı. Nüfusun tahmini olarak yüzde 16'sıysa yüksek EQ düzeyine sahip. Yani gerçekçi olmak gerek. Olası olmayan bir hedef belirlersen başarısızlığa mahkum olursun.
- 11 ay
Hedefin her zaman bir tık üstünü hedeflersen ve onun için çabalarsan gerçek hedefe daha da yaklaşma olasılığın artabilir. Hayat insanın önüne öyle şeyler çıkarır ki %0.00001 olasılıklı durumun gerçek olduğuna bile denk gelebirsin
- 11 ay
Bir şeyin gerçekleşme yüzdesinin az olması imkansızlık manasına gelmiyor ama zaman kavramı yüksek olasılıklarla daha iyi geçinir.
- 11 ay
Evet hiç birşeyin olasılığı 0 ya da 100 değildir ama durumu analiz edip mantıklı karar vermek için de bütün parametreleri gözden geçirmen lazım ki o da imkansız.
Zamanın kimle nasıl geçindiğini olay gerçekleşmeden belli olmaz maalesef 🙃 - 11 ay
O yüzden muhakememe güveniyorum ve olasılıklara.
- 11 ay
Soru sahibi ve fenomenmişsin yeni fark ettim…
- 11 ay
Kuantum fiziğine girersem olasılıklara güvenmemen gerektiğini anlarsın 🤣 evet sitenin de demirbaşı sayılırım 13 yıldır üyeyim
- 11 ay
Ben kafasına eseni yapan biriyim. Hiçbir şeyin olasılığı yüzde sıfır olmadığı için işin bir kısmını olasılıklara bırakmaya devam ediciğim yani. 13 yıl ha… Eski hesap mı yoksa denk mi gelmedik daha önce?
- 11 ay
Olasılıklar sonsuzdur 🤔 şansa bırakacağım desen uzlaşacağız senle 🤔
- 11 ay
Tek hesabım var 13 yıldır sitedeyim bir fiil 🤔 arada ara verdiğim oldu tabi 🤔
- 11 ay
Olasılıktan kastım şans evet. Spesifik olarak şans demedim çünkü bence her şey rastlantısal ama şans kavramına başka bir anlam yüklüyor çoğunluk.
Benim de ikinci hesabım ve 7-8 yıl oldu kaydolalı. Kim kimdir diye pek bakmadığım için seni görmemiş olabilirim de peki sen beni daha önce görmüş müydün? - 11 ay
Şansa bırakmak kumar oynamak demektir. Olasılıklara bakmazsın sadece önündeki seçeneklerden birini seçip ne olacağını görmeyi beklersin.
Görmüşümdür illaki ama hatırlamıyorum açıkçası - 11 ay
Hayatı akışına bırakır gerek görürsem de arada kürek çekerim o kadar. Neyse efenim kavram karmaşası yetti bana, bu konuyu daha fazla kurcalamayacağım.
- Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı.
11 ayOlabildiği kadar benden daha nitelikli olabilir daha iyi beni seviyesine çeker
14 Yorumla- 11 ay
O öyle oluyor mu ki 🤔
- 11 ay
Öğrenmeye açık olduktan sonra neden olmasın ki ama sabır gerekir tabi
- 11 ay
Öğrenmek farklı zeka farklı zeka sonradan artan bir şey mi 🤔
- 11 ay
He değil mi o da var ben karıştırdım biraz
11 ayBenden zeki olması önemli değil zekasını nasıl kullandığı önemli
12 Yorumla- 11 ay
Zeki olmasa nasıl kullandığının ne önemi olacak 🤔
- 11 ay
Olmasa nasıl kullanacak
11 ayŞart değil ama ortalamanın biraz üzerinde olsa yeterli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u 11 ayNe kadar da zekalı bir adam diyebileyim, beni zekasıyla etkilesin 🤣
10 Yorumla
11 ayLa, galiba zaten öyle oldu :))
12 Yorumla- 11 ay
daha emin değilsin sanırım 🤣
- 11 ay
:))) eminim de, çaktırmıyorum. erkekliğe 💩 sürdüröeyelim
11 ayHayır ben daha zeki olmalıyım
11 Yorumla- 11 ay
Sebep 🤔
11 ayBenden zeki insan bulması zoe
17 Yorumla- 11 ay
Sanmam 🙃
- 11 ay
Neyi sanman awq boğaziçi tıp mezunuyum
- 11 ay
Boğaziçi tıp okumak zeka göstergesi mi
Bilgisayar mühendisiyim uluslararası dergide yayınlanmış bir makalem ve bir tane de uluslararası konferansım var. 🙃 - 11 ay
Boğaziçinde tıp yok az külyğrlü olsaydın makale yayınlayana kadar zjsjahahaha
- 11 ay
Tabi üniversitelerin fakültelerini bilmenin kültür olduğunu sanan insanların olduğu bir ülkede yayinlamak yerine uluslararası yayınladık. Yaptığımız çalışmaları anlayabilecek kapasitedeki insanlara ulaşabilmesi için
- 11 ay
Yaw maval okuma lam
- 11 ay
Ne oldu birden lanli lunlu konuşmaya başladın. Senden zekisi yok diyordun cevap veremeyip saldırgan tavır mi sergiliyorsun. :)))
Evet canım insana tahammülüm yok
13 Yorumla- 11 ay
Niye canın olunca ne oluyor 🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı.
s 11 ayDüşük olmasın da yüksek olursa olsun
13 Yorumla- 11 ay
O da aynı şeyi düşünüp evlenmek istemezse 🤔
- 11 ay
Erkeklerin kriterleri bu sayılmaz zannetmiyorum keyfi bilir
- 11 ay
Öyle düşünme ben şahsen katlanamiyorum ama ne düşük olsun ne yüksek aynı düzeyde olsun çok güzel bir dengeli iletişim olur diye düşünüyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Olsun zeki adam severim
14 Yorumla- 11 ay
Zeki insan sevmeyen de ne bileyim zaten zeki insanlara hasret kaldik 🤣
- 11 ay
KS de gene denk geliyorsun gerçek zekilere ama kendini zeki sanıp diğer insanlara üst perdeden bakan ve zeki olmadığının farkında dahi olmayan insanlar var 🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.
11 ayEvin reisi olmak istiyorsa evet
15 Yorumla- 11 ay
Zeki olan reis mi oluyor evin alfasi mi oluyor 🤔
- 11 ay
Daha az zeki olanın ya da aptal olanın mı reis olması gerekirdi sence?
- 11 ay
Her şey bakış açısıdır. Evinde süpürge var ama kullanmıyorsan evinde süpürge olmasının sana ne faydası olur. Zeki olmak mı önemli olan o zekasını kullanabilmek mi 🤔
- 11 ay
Zekanı kullanabilme yetine akıl deniyor zaten. Erkekler de daha akıl ve mantık odaklı olduğuna göre?
- 11 ay
Her erkek akılla mantıkla hareket ediyor demek yanlış bir kısmı beyniyle düşünmüyor maalesef. Akıl aynı zamanda zeka demektir. Aklını kullanmak deyimi var biliyorsun
11 ayFark etmez ya birimiz zeki olalım da
12 Yorumla- 11 ay
Biri diğerini dengeler diyorsun 🤔
- 11 ay
Yani
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zekâ ile ahlâk bir arada olursa daha iyi.
14 Yorumla- 11 ay
Üstüne de az bir sempatiklik serpelim mi 🤔
- 11 ay
Sipariş veriyor sanki 🤣
11 ayHahaha yok baş edemem o kadar
13 Yorumla- 11 ay
Ne kadar baş edersin 🤣
- 11 ay
Benim 1 azım olsun jffj
- 11 ay
IQ un kaç 🤔
Benden Zeki olmasına gerek yok cahil olmasın yeter
15 Yorumla- 11 ay
Zeka ile cehalet alakalı değil mi sana göre 🤔
- 11 ay
"Zeki olmasına gerek yok cahil olmasın" dedin ya zekilik ile cehalet arasında bir ilişki olduğunu düşünür bir çok kişi. Sen tersini mi düşünüyorsun
- 11 ay
Boş verdim zaten 🙃
11 ayakıllı olsun akıllı zeka yeterli değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayOlmalı aptal kişiyle ugrasamm
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
11 ayEvet kesinlikle
10 Yorumla Gevizekalı olmasın yeter
10 Yorumla
11 ayAkılsız olsun farketmez
10 Yorumlacanım olsun
12 Yorumla- 11 ay
tamam canın olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayBenden zeki zaten.
12 Yorumla- 11 ay
Evli misin sen 🤔
- 11 ay
Hee
11 ayhayır
14 Yorumla- 11 ay
Yönetmesi daha rahat oluyor değil mi 🤣
- 11 ay
geç olgunlaşıyorsunuz
- 11 ay
Zeka ile olgunluk arasında ilişki nedir 🙃
- 11 ay
kontrol edicem işte , bebe gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı.
11 ayHayır
13 Yorumla- 11 ay
Neden 🤔 kontrol senin elinde olsun diye mi 🤔
- 11 ay
Zeki çocuk seni
- 11 ay
Yemezler 😈
11 ayEşit olalım zeka olarak yeterli
11 Yorumla- 11 ay
Onu nasıl ayarlayacaksin 🤔
Gizli Üye(36-45)11 ayEvet çok fazla zeki olmalı
10 YorumlaEvet