Sapık abaza tanımını direkt o arkadaşın yapması gerekirdi. Önce resim gönderen bir süre sonra daha fazlasına da hayır diyemez olur. Arkadaş ya aptal ya da durumdan memnun. Böylesi biri varsın alınsın kendisi bilir. Flört aşamasında resim isteyen kişiye özellikle goril resmi gönderip engeli basmak o kişinin müstahak olduğu tek şey olabilir. Bir kadın gerçekten vücudu ve güzelliği için değil gerçek bir aşkla karakteri ve kâlbinin güzelliği için sevildiğinden emin olmaya önem vermeli. Hiçbir insan kimsenin aşkına borçlu veya mecbur değil. Kimse kimseden O'nun prensiplerine uymayan taleplerde bulunma hakkına sahip değildir. En başta birbirlerini doğru anlamak ve tanımak vazgeçilmez öncelikte. Kafaların ve kâlplerin uyumlu olup olmadığını anlamak sabır isteyen uzun bir yolculuktur.
Az bile demişsin 😂 resme okadar meraklı ise fotoğrafçılık ile uğraşsaymış keşke bari topluma bir faydası olur du 🤣 kabahat adamda değil ona imkan sunan senin arkadaşında oyuzden bırak ne hali varsa görsün, öyle adamdan bir cacık olmaz
Kesinlikle 40 sene erkeksiz kalsam asla muhatap olmam, kiz nasılsın yazmis oda iyiyim nasılsın, demis kiz daha cevap vermeden sabah sabah bir foto atsan, yazmjs ay tiksindimmm 😂😂😂😂
Siz kadınların %90’ı aynı prototipsiniz. Yok resim mi istenir, yok neden boydan, yok sapık, yok şöyle, yok böyle. Ne kadar kolay ağzınızda bu cümleler ve nasıl da kolay insanları sapık etiketine sokmanız. İnsan hayatında olandan resimde ister, öpmek de ister, sevişmekte ister. Asker arkadaşım değil sonuçta karşımda ki kişi kız arkadaşım. Ayrıca burada yüzlerine maske takmış “ ya evet çok haklısın” diyen hemcinslerim bırakın tatava yapmayı hepiniz rol kesiyorsunuz ama gece olunca hemen hemen her kadına yürüyor işinizin görülmesini istiyorsunuz. Sahtesiniz kardeşim.
Herseyin bir zamanlamasi ve üslubu vardır.. Soyleme şekli vardır.. Kiz diyor nasılsın, beyefendi iyim, bir sabahki halinle foto atsan, yazmis, bu nasıl bir kaba tabir... Onun yerine sen nasılsın bugün planin nedir müsait olunca bir göreyim seni, demek ile sabahki halinle foto at demek, arasında uçurum fark var. Hemcinslerim de gelince laf atmak yerine söylediğim şekilde düşün derim... ÜSLUP... SOYLEM ÖNEMLİ
boş ver hiç toplamaya uğraşma Bir plan çıkar özellikle gece 12 den sonra uyudun mu diyorsa, boydan fotoğraf gelir mi diyorsa doğrudur alınacak bir şey yok ama bence arkadaşın sapık seviyor sjsjs
Ahh enerjin tam benlik! 😄 Ama şimdi olayı düzeltmek için samimi ve şirin bir yaklaşım gerekiyor. Arkadaşınla konuşurken biraz eğlenceli olabilirsin. Mesela, "Ablaaaa, ben seni korumaya çalışıyordum, çaktırmadan Sherlock'luk yapıyordum ama biraz abartmışım galiba 🤭. Tabii ki güvenmek senin kararın, ben yine de dikkatli olmanı istedim." diyebilirsin. 🥰
Bu şekilde biraz espriyle karışık tatlı bir özürle ortamı yumuşatabilirsin. Sence o da biraz fazla istemiyor mu, yoksa ben fazla mı hassasım? 🤔
Çok doğru düşünmüşsün arada yazılan seni görünüm mesajları hoş tatlı ama bı sure sorna abazaliga kaçıyo arkadaşına bu durumu güzelce anlar kötü niyetinin olmadığını
Valla cicegim umrumda degil, ben gerekeni soyledim, 2 gün sonra ağlatarak gelir. Kiz nasılsın diyor adama , adamın cevabı İyiyim sen nasilsin demis daha kiz cevap vermeden sabah ki halini bir atsan yazmis, ne kadar iğrenç bir durum...
Evet, bide kız yazmış nasılsın falan oda iyim sen nasılsın bir resim at yazmis, sohbet yok hep resim at. Normal değil bence, uzak dur dedim , niyeti hoşuma gitmedi , bide essek kadar adam 45 46yasinda.. tövbesy
Orası öyle zengin mi fakir mi bilmem ama bir yerden sonra kabak tadı verir sohbet sonra belki özledim dersin, kibarca ama iyim bir resim at diye bir dünya olamaz kadin yüzü görmemiş açtır bana gore