Kızlar sevgiliniz size bana kaç dese kaçar miydiniz yapamıyorum bunun için kaybedicem sizce?

Bizden. Yana sorun yok da kendi ailesini cigniyemiuor kendi aile rızası ile benu alamazmis ırk sorunu yani ailesi kendi iclerinde evleniyor Araplar falan bana diyor ben seninle evlenemem sen bana kaç her şeyi birakda ben nasıl yaparım ailemi nasıl rezil ederim ya aielm o kadar emek verdi okuttu vs şimdi kendileri bile engel degiken kacamam ya kötü hissediyorum bana diyor başka si ile evleniyorum bunu kabullen oule bil tamam dedim ya bilmiyorum babam 60 yaşında inşaatlarda çalışan bir adam hepimizi okuttu yapmam ya ki bence erkek o istese bir şekilde olurdu ne dersiniz sen cabasizsin her şey senin yüzünden sana o kadar gel dedim diyor aileme yapamam sizce yanlış miym
Güncellemeler
10 ay
Yapayzekanin cevabı olay gözlerim doldu okurken
Güncellemeler
10 ay
Kınamayın ama biz dokuz kiziz babam hepimizi okuttu hep çalıştı inşaat köşelerinde falan ne bileyim ben kaçsam kardeşlerimin namusu kirlernir bizim buralarsa böyle bence bencil
Kızlar sevgiliniz size bana kaç dese kaçar miydiniz yapamıyorum bunun için kaybedicem sizce?