8 ayKısmetine mani olmak istemem. Sadece görüşümü aktaracağım; Dini konular üzerine hassasiyetin varsa alkol tüketen biri ile ömür boyu birlikte olabileceğinden emin değilim dürüst olmak gerekirse. Ancak bu demek değil ki; her alkol tüketen kötüdür. Belki de karakter, huy olarak çok iyi biridir ama sofranın bir ucunda çay içilirken öbür ucunda şarap kadehi olması iyi olur mu? Sanmıyorum.
16 Yorumla- 8 ay
Yok zaten bu benim kabul edebileceğim bişey değil. Nadiren içiyormuş bildiğim kadarıyla ve belki olursa bırakma ihtimali olabilir mi acaba diye düşündüğümden önyargılı olmak istemedim. Yoksa bırakmazsa bu zaten ciddi sorun benim için
- 8 ay
Anlıyorum. Öyleyse dilersen kendisine bu durumu aktarırsın. Eğer içmeyi bırakırsa ne âlâ... Bırakmam derse de sağlık olsun denir.
- 8 ay
Aynen öyle
- 8 ay
Hayırlısı olsun senin için. En iyi dileklerimle 😊
- 8 ay
Teşekkür ederim :)
- 8 ay
Ne demek, rica ederim 😊
En İyi Cevaplar
Kesinlikle bulaşma, nadiren de olsa alkol haram azıda haram çoğuda hara, geçmişi hovarda bir adamada, zina etmiş ya da devam eden adamada, bence sigara bile içmesin, gözleri fıldır fıldır olmasın, bak daha çok gençsin ve hayatında karşına çok güzel insanlar çıkar. İçmeyen dikkat eden bu kadar adam varken neden bu
17 Yorumla- 8 ay
Çünkü biliyorum ki nice alkol kullanmayanlar var özünde şerefsiz olan. Bu insanı tanımıyorum. Nadiren içtiğini söylemiş. Belki bırakmayı da düşünebilir. Düşüncesini bilmiyorum. Geçmişini de bilmiyorum. Bilmediğim biri hakkında geçmişi hakkında da yorum yapamam zaten. Alkol kullanmayan o kadar adam var diyorsun ama onların hepsi çok mu düzgün ben de bunu soruyorum
- 8 ay
Bak mesele bunların düzgün olup olmaması değil. Dikkat ettiysen olumsuzluk üzerinden değerlendirme yapıyorsun. Arada içen bir adam sana haber vermeden yine arada içse, ya bir şey olmaz bundan derse. Peki birde şöyle düşün, olumlu davranışı olanlar arasında karşılaştırma yap. Alkol kullanmayan iyi adamlarda var. Yani bu adamı kötülemiyorum belliki beğendin. Ama alkolden uzak duran aynı zamanda Allah korkusu olan bundan çekinen adamdır ve sen bu adamın ve tanıyanlar bu günaha şahit oldular. Alkolün yasak olduğu ayet inince bir anda herkes alkolü yok etti. Bu ayet sadece sahabelere mi indi. Kesinlikle yanlış anlama sana karışmak değil amacım sadece anladığım kadarıyla hassas bir hanım efendisin. Bu hassasiyetini koruman senin için daha iyi olur
- 8 ay
Evet haklısınız. Beğenmek gibi bir durum yok zaten. Dediğim gibi daha yüz yüze görüşmedik. Ön yargılı olmamak için görüşmeyi kabul ettim. Düşünceleri, hayat görüşü zaten çok farklıysa olmaz yani. Bakicaz
- 8 ay
Amin teşekkür ederim abi
- 8 ay
Evet öyle abi
8 ayBen olsaydım, değerlerime ciddi şekilde ters düşmeyen bir durumsa tanışıp gözlemlemeyi seçerdim. Çünkü yüz yüze tanışmak kafandaki soru işaretlerini netleştirir. Sonrasında iyi ki tanışmışım net karar verebildim deme ihtimalin yüksek olur ister olumlu ister olumsuz sonuçlansın
16 Yorumla- 8 ay
Naptin nasıl geçti
- 8 ay
Nötrüm bilmiyorum yani
- 8 ay
Anlatmak istersen uzun uzun dinlerim
- 8 ay
Ya anlatılacak pek bişey de yok aslında. Ben de bilmiyorum yani aşırı nötrüm
- 8 ay
Senin için en iyi olması dileklerimle doğru karar buymuş demek ki nasip değilmiş
- 8 ay
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 8 ayDini konuda hassasiyetim yok ama alkol kullanan biriyle beraber olmak istemem. Sevap olsa dahi ❌ Senin de böyle bir şeyi düşünmen bile mantıksız, boşuna zaman kaybı. Hazırlanıp ne gideceksin boş ver
11 Yorumla- 8 ay
Düşüncesini bilmiyorum çünkü belki bırakmak ister vs. bilemiyorum yani
Yapay Zeka Cevapladı
Nightwalk35, hassasiyetin ve bu konuyu önemsemen tamamen anlaşılır, her insanın ilişkilerde öncelikleri farklı olabilir. Ama bence tanışmayı düşünmen gayet sağlıklı bir yaklaşım 😊. İnsanları yüzde yüz tanımadan önce dış etmenlerle elemek bazen fırsat kaçırmana sebep olabilir. Evet, alkol kullanması senin için bir endişe yaratıyor ama belki bu durum üzerinde konuşarak birbirinizi anlayabilirsiniz.
Sadece sert önyargılardan kaçınıp, açık bir zihinle tanımaya çalış derim. Kim bilir, belki düşündüğünden de farklı bir bağ kurabilirsiniz. Siz olsaydınız, bu durumda nasıl bir yaklaşım sergilerdiniz?💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bir iki kere kahve içip tanımaya çalışırdım ben yerinde olsam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 8 aykendi kararın bence. olumsuz bir durumsa buluşmaman daha iyi olur ileride anlaşamayabilirsin çünkü.
10 Yorumla Ben senin yerinde olsam görüşmem. Nedeni ise alkol. Alkol çok sıkıntılı bir mevzu. Bıraktım diyen kişilere bile onyargıyla bakıyorum. Çünkü sigarayı bile bırakamayip defalarca başlayan insanlar var. Alkol sigaradan daha çok bağımlılık yapan bir madde
112 Yorumla- 8 ay
Sürekli tüketen biri değilmiş. Nadiren özel günlerde tükettiğini söylemiş. Yani yüz yüze gelirsek bu konuyu da konuşurum zaten düşüncesi ne, bırakmayı düşünür mü vs. diye
- 8 ay
Anladım. Teşekkür ederim
- 8 ay
Ronaldo mu😂
- 8 ay
Artık ne kadar fanatiksen dilinden düşmüyor böyle şeyler 😂
- 8 ay
Ricaya bile Ronaldo demeye başladın. Napiyon rüyanda falan mı görüyon artik😂
- 8 ay
Neyi görüyon trabzonsporu mu 😂 bişeyleri gördüğün kesin 😂
- 8 ay
😂
Allah için gönlünden gelerek artık içki içmeyecekse iyi ama sadece senin için bırakırsa pek bir anlamı yok, bunun farkını iyi tespit etmen lazım. Hakkında hayırlısı olsun şimdiden
13 Yorumla- 8 ay
Evet bırakacaksa Allah emrettiği için bırakmalı. Ben istediğim için değil
- 8 ay
Amin inşallah hayırlısı neyse mutlu olacağımız şekilde o olsun bakalım
8 ayKnk alkol ne oranda ayarını kaciriyorsa sen düzgün ise pek olmaz hani senide düşündüğüm için söylüyorum ama genede tanimadan bir şey diyemeyiz belki bırakır
111 Yorumla- 8 ay
Sadece özel günlerde falan nadiren içiyormuş yani öyle söylemiş. Belki bırakma düşüncesi olursa diye tanımadığım için bi yüz yüze konuşayım diye düşündüm
- 8 ay
Bı yüz yüze görüş zaten konuşmasından nasıl birisi olduğunu anlarsınn 😄
- 8 ay
Aynen ben de öyle düşündüm işte
- 8 ay
Bro sonrasını anlat merak ettim le 😂
- 8 ay
Tamam görüşürsem söylerim
- 8 ay
Bekliyorum😂
- 8 ay
Ekme hee
- 8 ay
Unutmazsam eğer...
- 8 ay
Ben hatırlatırım ortam sana
- 8 ay
Okeyy
- 8 ay
Anlaştık
8 aySeni ilk gördüğümde anlamıştım, bi gün bi yerd3e takılacağını..
İlk soru işaretin oluşmuş.. hiç bir şey demeyip izliyorum ;)
15 Yorumla- 8 ay
Neden? Sen beni tanıyor musun ki böyle konuştun? Ben robot muyum ki bu zamana kadar hiçbir şeye takılmamış olayım?
- 8 ay
İlk soru işareti dediğin nedir? Sen benim soru işaretlerimin ilkini, sonunu nereden bileceksin?
- 8 ay
Tanımıyorum, tanımaya gerek yok, herkes bi streotype'a ait. Çok önemseme kendini ;)
- 8 ay
Ben kendimi önemsediğimden değil de sen kendini fazla bilgili sanıyorsun bence :)
- 8 ay
Gereksiz özgüven
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 8 ayHer alkol içen kötü biri değil. Her alkol içen inançsız değil. Uyum olursa belki hiç alkol içmeyen birinden daha iyi sadıktir bu işler nasip kismet
13 Yorumla- 8 ay
Elbette zaten hiçbir zaman içenin hepsi kötüdür veya içmeyen herkes iyidir diye bir yorumda bulunmadım. Mesele sadece iyi veya kötü olmak da değil aslında. İçen ve içmemek konusunda kırmızı çizgisi olan insanlarda görüş ve fikir farklılıkları olabiliyor. Hassasiyet farkları olabiliyor. Beni düşündüren nokta buydu. Ama o kişinin bu konularda düşüncesini de bilmiyorum. O sebeple önyargılı olmamak adına görüşeyim dedim. Yüksek ihtimal olumsuz olacak gibi aslında ama en azından önyargı ile tamamen yok saymayayım. İhtimalleri baştan yok etmeyeyim diye düşündüm
- 8 ay
Benim bir arkadasim var dışarıda içen içerdik felan. Kapalı bir bayanla evlendi. Evlenen kişide bunu bilerek evlendi. Ama mesela dışarıda artık içmez. İceceksen illa dibinde iç demiş. Anlayış felan herşeyi çözer. Ve verilen sözlerden dışarı çıkmak en büyük sorumluluk bence
- 8 ay
Fikir ve düşünce meselesidir bu. O öyle tercih etmiş. Ben daha farklı düşünüyorum. İnsan tabiki aynı olamaz yani illa ki farklılıklar olur, farklı görüş ve fikirlere saygı olur, anlayış olur ama inanç konusunda ben benimle benzer düşüncede olmayan birisiyle anlaşamam. Herkesin kırmızı çizgileri farklıdır. Benim bu şekilde. Hani alkol kullanmak belki onun için o kadar önemli değilse ve bırakmak onun için olabilir bir şeyse ve inanç konusunda ılımlı biriyse o zaman anlaşabiliriz. Ama ben alkole devam edicem kabul ediyorsan o şekilde et derse o zaman yollar ayrılır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayAlkolle ilgili çizgisi netse, bırakmaya niyeti yoksa bu bana göre yürümez. İlişkilerde bir noktada uyum ve şart.
16 Yorumla- 8 ay
uyum şart*
- 8 ay
Evet haklısın ama tanımıyorum işte tanımadan da bilemem bunu. O yüzden önyargili olmamak adına tanışmayı kabul ettim
- 8 ay
Bakacağım eğer bırakmak gibi bir niyeti ve düşüncesi yoksa o zaman olmaz zaten
- 8 ay
Doğru olanı yapmışsın. Görmek, konuşmak lazım. Hakkında hayırlısı olsun.
- 8 ay
Amin teşekkür ederim
- 8 ay
Rica ederim hanımefendi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
8 ayAçıkçası her alkol kullanan insan kötü olmuyor. İyi insan kendisini her halükarda belli eder. Bence tanissaniz bir şey kaybetmezsiniz...
15 Yorumla- 8 ay
Ben kötüdür demedim ki belki de gerçekten iyi biridir ama nadiren de olsa alkol kullanması benim yaşam tarzıma ve bakış açıları ters o yüzden
- 8 ay
Anlıyorum tabi doğrudur. Ama bakarsın belki de senin için bırakır bilemeyiz. Tanımakta yarar var dedim o yüzden...
- 8 ay
Evet ondan önyargili olmiyim diyorum
- 8 ay
Evet bence de. Hakkınızda hayırlısı olsun...
- 8 ay
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayYani hayata karşı bakış açıları önemli. Alkol kullanan biriyle birlikte olabileceğini düsünüyor musun
12 Yorumla- 8 ay
Hayır. Yani onun için içmek çok önemli değilse ve bırakırsa o zaman sorun olmaz ama düşüncesini bilmiyorum işte
- 8 ay
orası öyle
8 ayAlkol kullanıyorsa zaten ondan olmaz boşu boşuna tanışıp zamanını harcama
24 Yorumla- 8 ay
Sadece özel günlerde kullanıyormuş öyle söylemiş
- 8 ay
Olsun sonuçta içiyor mu içiyor
- 8 ay
Evet doğru
- 8 ay
Yinede sen bilirsin senin kararın ama bence gitme
8 ayŞu an taviz verdiğin her şey ileride tokat olarak sana geri dönecek. Tanışmamalısın.
14 Yorumla- 8 ay
Yok amacım taviz değil zaten. Bu taviz vereceğim bir konu da değil. Düşüncesini bilmiyorum belki bırakmak isteyebilir veya bırakmayı kabul edebilir. Henüz tanımadığım için
- 8 ay
Bence hiç görüşüp zaman ayırmaya bile gerek yok. Alkol alıyosa alkol seviyodur. Senin için bırakmak istemesi de ileride birbirinize tahammül edemeyeceğiniz zamanlara denk gelirseniz senin yüzünden diyebileceği bi bahanesi olmasını sağlar. Böyle konularda net olduğum için tanışmadan önünü kesiyorum. Ondan sana da net cevap verdim :))
- 8 ay
Evet haklısın galiba
- 8 ay
:))
s 8 ayÖn yargı kötü bir şey.
Bi bakarsın olmadı devam etmezsin11 Yorumla- 8 ay
Evet ben de öyle düşündüm
8 ayTanımalısın, belki azda olsa kullandığı alkolü senin için bırakabilir
11 Yorumla- 8 ay
Evet öyle dusunerekten ben de önyargili olmiyim dedim
8 ayBen olsam tanışırım , belki çok güzel bir arkadaşlık dostluk doğacak , belki de hayatının aşkı. En fazla ne olabilir ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ön yargılı olmamak gerekiyor, tanisip öyle karar verin..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Arada alkol alıyorsa hiç kabul etme alkolün arada sıradası yok
10 Yorumla
8 ayBence sen her türlü tanışmak istersin tanışırsın da ancak tecrübeye dayanarak söylüyorum gitme bence
15 Yorumla- 8 ay
Düşüncesini bilmiyorum işte belki bırakmak isteyebilir falan ne biliyim 🤷🏻♀️
- 8 ay
Olabilir birakmayabilir de sen iki sonucu da düşünerek hareket et
- 8 ay
Evet öyle tabiki. O durumda zaten olumsuz olur ama en azından tanışmaktan bi zarar gelmez diye düşündüm
- 8 ay
Hakkında hayırlısı olsun sen iyi niyetli birisin niyet hayır akıbet hayır demişler
- 8 ay
Amin teşekkür ederim
Keşke beni de tanistirsalar da belki mutlu bir evliligim olurdu
11 Yorumla- 6 ay
Beni tanıştırdılar ama anlaşamadık olmadı. Nasip meselesi bu.
Alkol almayan şu dönemde azınlıkta. Bu ilerde alkolik olacak anlamına da gelmiyor.
11 Yorumla- 8 ay
Evet biliyorum ama mesele alkolik olup olmaması değil inanç boyutu
8 ayAlkol dışında cinsel birlikteliği var mı geçmişi nasıl
112 Yorumla- 8 ay
Bilgim yok
- 8 ay
İnşallah yoktur
- 8 ay
Tanıştın ilerledi diyelim, söylemezse sorabilir misin? Şüphe olarak içinde mi tutarsın
- 8 ay
Sorarım tabiki
- 8 ay
Peki hem cinsellik yaşamışsa hem alkol kullanıyorsa ama senin için her şeyi geride bırakırsa olur mu
- 8 ay
Bunu bilemem. Tanımadan hiçbir konuda büyük konuşmak istemiyorum ama bu hiç tercih etmeyeceğim bir durum
- 8 ay
Alkolü olanın genelde ortamı da olur, o yüzden söyledim
- 8 ay
Bakacaz artık ona
- 8 ay
Kaç yaşındasın
- 8 ay
Neden soruyosun? Yazıyor yaşım zaten
- 8 ay
Ne biliyim herkesin doğru olmuyor, neyse bol şans size
- 8 ay
Sağ ol
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
8 ayİleride anlaşamayabilirsin bence hiç yapma
113 Yorumla- 8 ay
Anlaşamazsam zaten olmaz
- 8 ay
Aynen ama sana dindar ve Salih bir kişi lazım
- 8 ay
Evet öyle
- 8 ay
Bak ben de İlahiyat mezunuyum ama bana da öyle Saliha olmayan kızlar olmaz
- 8 ay
👍🏻
- 8 ay
Ama gönülsüz iş de olmaz senin de sevmen lazım olay o
- 8 ay
Evet bakacağız artık hayırlısı
- 8 ay
İnşallah en hayırlısı olur
- 8 ay
Amin
- 8 ay
Eğer nötrsen kendine zaman ver Eğer gönlün ısınmadıysa bırak
- 8 ay
İyi birine benziyor. Sadece alkol konusu sorunu gündemimde ama anladığım kadarıyla inanca soğuk bakan biri de degil zaten öyle olsa benimle baştan görüşmek istemezdi herhalde diye düşünüyorum
- 8 ay
Bakicaz artık bilmiyorum
- 8 ay
Hayırlısı olur inşallah ancak ahlaka da dikkat edilmesi lazım
Bu arada benim bir tane sorum vardı avukat ile ilgili ona gelebilir misin yorum yapabilir misin
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Ben istemezdim yüksek ihtimalle
19 Yorumla- 8 ay
Yani sadece bir tanışma olacak
- 8 ay
Evet haklısın
- 8 ay
👍🏻👍🏻
- 8 ay
Amin teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
8 ayKararsız olmanın nedenini
17 Yorumla- 8 ay
Alkol kullanması. İyi bir insan olabilir ama benim yaşam tarzıma, inancıma uygun değil o yüzden.
- 8 ay
O zaman teşekkür Edip hayır diyebilirsin bu demek zor değil ki
- 8 ay
Hayır. Yani onun için içmek çok önemli değilse ve bırakırsa o zaman sorun olmaz ama düşüncesini bilmiyorum işte. Önyargili olmak istemedim o yüzden
- 8 ay
Sigarayla alkolü tüketenlerin bırakacağını sanmıyorum ne kadar evet desene
- 8 ay
Ben de o fikirdeyim aslında ama bilemiyorum işte
- 8 ay
Çok istiyorsan da ver kararsız kalsan denemekte yarar var bir dene kaybedeceğin bir şey yok
- 8 ay
Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı. Görüşmekte fayda var tabi ki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayArkadaşın neden biriyle tanıştırıyor seni kardeşim? Kendin tanı et, elalemin zoruyla yapma şöyle şeyler
06 Yorumla- 8 ay
Elalemin zoru diye bir durum yok. Arkadaşım tavsiye etti sadece. Sorun ne? Neyin zoru yani?
- 8 ay
Böyle işler kendin tanımakla olur. Arkadaşın şu şöyle şöyle biri tanış demesiyle gidip tanışmazsın. Biriyle denk gelirsin ve tanışırsın. Neyse devam
- 8 ay
Zaten kendim tanıyacağım. O yüzden tanışacağım ya mantıken demi?
- 8 ay
Her halükarda kendim tanıyacağım. Nasıl tanışıldığının ne önemi var? Biraz geniş açıdan bakın
- 8 ay
Görücü usulü gibi bir muhabbet. Bana boş geliyor kardeşim, keyfin bilir. O az alkol mevzusu yalandır büyük ihtimal, bilgine :D
- 8 ay
Onu da kendim tanıyıp anlarım sen merak etme. Adı sırf görücü usulü oluyor diye karşı olmak da mantığa sığan bişey değil. Bana böyle bir akıl vereceğine önce mantıklı olmayı öğren derim
Eğer inancliyim önemli deyip bir tanisayim bir şey kaybetmem diyorsan tuhaf
06 Yorumla- 8 ay
Nesi tuhaf? Bırakmayı düşünebilir belki? Düşüncesini bilmiyorum.
- 8 ay
Ben evlenicem demedim. Sadece yüz yüze bi tanışmaktan bahsediyorum. İçime sinmezse zaten devamı olmaz. Bi tanışmaya bu kadar anlam yüklemeyin bence
- 8 ay
Bugün içip daha sonra alkolu birakanlar da olacak, şu an içmeyip daha sonra alkole başlayanlar da. Ölçüt bu mu yani? Gelecekte ne olacağını bilemeyiz
- 8 ay
Düşüncesini ve fikrini anlicam. Sadece bırakıcam demeyle olmuyor. Hayata bakışı ne, inancı nasıl vs. daha bir sürü soru var. Sen anca sadece alkole odaklan. Ben buradan girer daha bir sürü şey ile görüşünü, zihniyetini anlarım adamın. Bana olgunlaşmaktan bahsedeceğine bence sen at gözlüğünü çıkar önce. Düz bakıyorsun çünkü
Namaz kılıyor mu?
119 Yorumla- 8 ay
Cumadan cumaya sanırım. Ama o konuda da tam net bilgim yok aslında
- 8 ay
Yok yaa çok şükür mantıklı bir insanım. Zaten basit bi tanışma bu yani belki de ikimiz de begenmicez bi daha görüşmicez yani bilmiyorum. Bence bişey kaybetmem gibi
- 8 ay
Bi de öyle insanlar tanıdım ki namazı aksatıyor ama çok iyi niyetli, çok merhametli, namazı da kılmak isteyen ve bu konuda ılımlı olan arkadaşlarım var, başka başka da ne insanlar tanıdım ki 5 vakit namaz kılıyor ama sahtekar, yalancının teki mesela. Artık sadece namaz kılıp kılmamasına göre değil düşünce yapısına göre notumu veriyorum
- 8 ay
Yani hayat görüşü ne, ne yapmak istiyor, düşüncesi, bakış açısı ne, karakteri, ahlakı nasıl, inancı var mı, varsa nasıl düşünüyor bunlar daha önemli
- 8 ay
Evet güzel ahlak önemli ama namaz olmazsa olmaz. Namaz kılan yalancıları ve namaz kılmayan dürüstleri kendine dayanak olarak belirleme. Çünkü senin çocuklarını yetiştirecek kişinin cehenneme girmesini istemezsin değil mi? İkinizin de ibadet ve inanç yönünde birbirinize destek olması önemli. Yine de sen daha iyi bilirsin.
- 8 ay
Elbette haklısın da namaz kılmaya ılımlı olan ve yapmak isteyen bir insan ilerleyen zamanlarda kılabilir diye düşünebiliriz yani. Her şey dediğin kadar sabit değil. Düne kadar ben de namaz kılmıyordum. Herkes sonradan başlıyor. Kimisi kılıyorken daha sonra bırakıyor. Evet namaz olmazsa olmaz bişey ama şu anlık kılıyor olması veya olmaması tek başına bir ölçüt değil
- 8 ay
Amin teşekkür ederim
- 8 ay
Ya iyi birine benziyor aslında. Genel konular konuştuk daha çok. İş, sosyal hayat, aile vs
- 8 ay
Hayır. İlk görüşmede hemen girmedim. Tanışma gibi oldu sadece. İş, sosyal çevre, aile vs. konustuk
- 8 ay
Şu an hayır. Yazacak mı bilmiyorum. O yazmadan yazmicam
- 8 ay
Bakalım inşallah hayırlısı neyse o olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anlamadım ki neden
16 Yorumla- 8 ay
Nasıl neden?
- 8 ay
Söyledim açıklamada
- 8 ay
Peki teşekkürler
Alkol kullanan erkekten olmaz