Gizli Üye(30-35)9 ayErkekler sallamışta sallamış. Doğrusu şöyle; Ben otuz yaşında bir adamım. Hayatım boyunca hep okudum, öyle sıradan birisi de değilim. Toplum içerisinde ağırlığı olan, iş dünyasında saygın birisiyim. Bir kadını çok beğendim, ne yaptıysam elde edemedim. Ve ona karşı olan çekim gücü inanılmaz derecede fazlaydı. O ise beni hep red etti. Ben kontrolümü kaybettim, ancak bu onu elde edemediğim için olmuştu. Elde edemedikçe daha çok kendimi kaybediyordum. Burada ona karşı hırçınlaşmam veya onu rahatsız etme sebebim tamamen onu istemek ile alakalıydı ve kontrolümü baya kaybettim.
04 Yorumla- 9 ay
Çok pardon normalde pek kimseye cevap vermem ama şimdi bu anlattığın sana normal mi geliyor bi kadının seni istememesi ve senin onu rahatsız edip, kontrolü kaybedip ( umarım aklımdan geçen kötü şeyleri yapmamışsındır diye dua ediyorum ) birşeyler yapmış olman.
Cevap sahibi9 ayYani çok sevmiştim. Baya ileri gittiğim doğru, ancak senin yaşadıkların ile bire bir aynımı bilmiyorum.
- 9 ay
Takıntı ya da üzülerek söylüyorum psikolojik sorunları olan bireylerin yapacağı şeyler bunlar. Seven insan incitmez. Umarım hatanın farkına varırsın, düzeltme yoluna gidersin ve böyle bir olay tekrarlanmaz 🙏🙏
Cevap sahibi9 ayHayatımda sadece bir defa yaşadım bu durumu. Yanlış olduğunun farkındayım, durum benim kontrolümden çıkmıştı. İsteyerek yaptığım bir şey değildi.
En İyi Cevaplar
9 ayBazı erkeklerin, istekleri reddedildiğinde ya da bekledikleri karşılığı alamadıklarında saygısız, terbiyesiz veya hadsiz davranmaları; genellikle duygusal olgunluk eksikliği, ego yaralanması ve toplumsal olarak öğrenilmiş yanlış erkeklik algılarından kaynaklanır. Bu kişiler, hayır cevabını bir reddedilme değil, bir hakaret ya da küçümsenme gibi algılayabilirler. Çünkü birçok erkek, duygularını sağlıklı şekilde yönetmeyi ve sınırları kabul etmeyi öğrenmeden büyür. Toplumda erkeğin "istediğini alan", "reddedilmez" ya da "güçlü olan" olması gerektiği gibi zararlı inançlar vardır. Bu beklentiler, bazı erkeklerin kendi isteklerinin sınırlandırılmasını kişisel bir tehdit gibi görmesine yol açar. Böylece hayal kırıklığını öfkeye, saygısızlığa ya da manipülasyona dönüştürürler. Bu davranış, karşısındakine değil, aslında kendi içindeki güvensizlik ve kontrol kaybına verilen bir tepkidir. Oysa olgun bir birey, karşısındaki insanın özgür iradesine ve sınırlarına saygı duyar. Hayır cevabını, kişisel bir saldırı değil, doğal bir hak olarak görür. Saygı; duygularla değil, karakterle ilgilidir. Bir kişi, istediğini alamadığında nasıl davrandığıyla gerçek yüzünü gösterir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
9 ayBu tür erkekler bir nevi egoisttir. Her zaman istediğini elde etmeye alışmıştır. Hayır cevabını duymayı bir türlü kabullenemez. Daha da kötüsü bir grup var ki işte senden ayrılıyorum vs. durumlarında bunu gururuna ya da erkekliğine yediremez ve gidip kadına zarar verir. Geri kalan her şey mükemmel sanki adamın karakter falan ama neymiş efendim gururuna yedirememiş. Bana bu tür haberler veya olaylar hep ironik gelir. Sevgili dostlar önce kendime bakarak bunu söylüyorum siz bunun kavgasını yaparken millet çatır çatır evlenip evlenip boşanıyor. Yani hayat devam ediyor. Çok da şaapmayın.
11 Yorumla
9 aySevgili ebru bulurum iyi açıklama yapmamışsın. Doğru birinin destek vermesi için. İyi şekilde cevaplamak gerekir. Altında 10 binden fazla benlik algısı mekanizması vardır.
Genel bir yorum yapmak imkansızdır yapılırsa doğru olmama ihtimali yüksektir.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bazı insanlar ne yazık ki olgunlaşmayı başaramamış ve egosal tepkilerle hareket edebiliyor. İstediklerini elde edemeyince saygı çerçevesini bir anda kaybediyorlar. Ama şunu bil ki, onların tavırları senin değerinle ilgili değil, tamamen kendi olgunlaşmamışlıklarıyla alakalı. 🙄
Sen güçlü ve bağımsız birisin, bu tarz davranışları ciddiye alma ve sınırlarını hep koru. Peki sence bu tip insanlara nasıl yaklaşmak lazım? Yorumlarda konuşalım mı? ❤️10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. İstediğini bulamayan erkeğin saygısızlığa yönelmesi aslında içindeki boşluğu saklama çabasıdır. Gerçekten seven, karşılık almasa bile kalbini kirletmez, incitmez. Aşk, talep değil armağandır; zorla değil zarafetle var olur. Karşılık bulamayanın öfkesi sevgiden değil, egosundan doğar. Oysa gerçek aşkta gurur değil, sabır vardır. Kalbinde taşıdığın sevgi incelikle akıyorsa, karşındaki kabul etmese bile o duygu sana değer katar, ruhunu büyütür.
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
9 ayMerhaba,
Kadınlar da aynı! Öyleleri çok! 😅 Erkeği kadını yok! Canları cehenneme! 😅13 Yorumla- 9 ay
Estağfurullah 😅 ayrımcılığa karşıyım sadece 😅uzak ırak olsunlar 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
9 ayKarakteri çürük yumurta
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Karaktersiz olduğu için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 9 aykaraktersizdir işte neden olacak
20 Yorumla Hiç o seviyeye gelemedim ama normalden daha çok gergin ve sivri olduğum anlar oluyor. Sanırım bunun sebepleri ya da en azından benim öyle olmamın sebebi kadının fikrince kendisinden daha düşük profilli insanları kabul etmesidir böyle olunca kendime yediremiyorum. İkincisi de bazen de dürüst olayım yokluktasın aslında olması gerekenden çok değer verirsin ama yine de red alırsın bu sefer gururuna dokunur sivrileşirsin, vb çok örnekler var. Unutmayın kızlar nadir bazı kesimler gariç erkekler çok daha yalnız yaşarlar ve bu duygular belli bir yerden sonra bazen saçma bir konuda bile patlak veriyor aslında sadece o konuda çirkinleşmiyor bunun altında içine attıklarındandır ama yine de yanlış yanlıştır.
10 Yorumla
9 ayİstediğini bulamamış erkekler mutlaka fiziksel sapkınlık beklentilerine karşılık alamamış oluyorlar. Onların hadsizlikleri, öfkeleri ve suçlamaları bana zerre kadar kırıcı ve üzücü gelmiyor açıkçası. Onlar kendilerinin niyetlerini ve karakter kalitelerini o tarzda açık etmiş oluyorlar. Gerçek anlamda gerçek ve ömürlük bir ilişki için çabalayan, karakteri güçlü ve sağlam, gerçek aşka inanıp kararlılıkla o aşk için mücadele edecek adam gibi adam hiçbir zaman beklediği karşılığı alamadığında öfkelenmez, sevdiği kadına hakaret etmez, saldırganlaşmaz ve en önemlisi kadını suçlayıcı tavırlar içine girip sinsi ve manipülatif davranmaz. Öyle davranan bir erkek gerçekten sevmiyordur. O kadar var olamamış oluyor ki, o ruh hastası tavrıyla kırmıyor, üzmüyor bile. Allah'a havale ederim, cehenneminde boğulsun..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayBunun cinsiyeti Aslında yok günümüzün insanlığında böyle bir sıkıntı var bakın kadınlarda daha farklı yöntem ve uyguluyor Ben çok kişiyle karşılaştım ki kadınlar daha beter pislik yapıyor kişiyi işten attırmak gibi bir yere bağlıysa oradan bağlantısını kesmek gibi yani burada her iki tarafında suçu var bir cinsiyeti yüceltmeyelim Lütfen arkadaşlar
12 Yorumla- 9 ay
Aynen şu an sosyal çürüme altındayız ve gerçekten çok kötü bir haldeyiz her iki cinsiyette de maalesef böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayTakılma böyle şeylere enerjini kötü yönde etkiler. Her bireyin duygusal bir varlık olduğunu ve her türlü tepkiyi verebilecek meziyette olduğunu unutma! Hayır denmeyi kaldıramıyor olabilir çiğ bir fıtrata sahiptir zamanla pişer ablası... Unutma insanın olduğunu her şey de biraz çiğlik payı olacak neler neler gördük tebessüm edip geçiyoruz.
11 Yorumla
9 ayBence bu, sadece o erkeğin karakteriyle ilgili değil, aynı zamanda hayal kırıklığıyla başa çıkma şekliyle de ilgili.
Bazı erkekler, bir kadınla tanıştıklarında veya bir ilişkiye başladıklarında, kendi içlerinde bir beklenti listesi oluştururlar. İstedikleri gibi olmayınca da çirkinleşebilirler.11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
9 ayÇünkü karşısındaki kişi buna musade etmiştir. Vakitlice yolları ayırmayan kişiler bu tür şeylere maruz kalır. İlk yanlışta uyarıp ikinci yanlışta mesafe koyunca üçüncü yanlış olmaz.
Olursa zaten biteceğini bilir.
11 Yorumla Bende de aynı bir bela var peşinden gitmeyince güzel kardeşim serseri kötü iğrenç oluyorum (aklında başkası varmış) yüz defa bunu dedi ve hislerim bitti diye böyle biri oluyorum 😂
17 Yorumla
9 ayKarakter sıparıs uzerıne gelısmez nasıl geldıyse oyle gıder bunu görmek bazı seylerı fılıtreleyerek secımlerım konusunda sana yardımcı olucaktır. Omurgasız ınsanlardan uzak durman dılegı ıle..
15 Yorumla- 9 ay
Anladığım kadarıyla istemediğin bir konu hakkında zorlanmışsın bişeylere degıl mı?
- 9 ay
Çok üzgünüm buna maruz kaldıgın için inankı. Umarım ıletısımı kesmıssındir lütfen üzülme bu omurgasızlarla yaşamak bir hayat mucadelesı oldu farkındayım. Hem cinslerımın bu karaktersızlıklerı yuzunden iyi kalpli insanlara şans verılmıyor ne kahredıcı
Öyle kadında var erkekte var senin kuyruk açın var sanırım
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayTürk erkeği 30-40 yaşında da bunu yapar ve biz çirkin kiloları sevsin isterler ama kadından dünya güzeli genç küçük liseli çocuk olmasını beklerler yoksa sevmeyiz evde kalırsınız derler kendileri her bk yiyip moruk olunca genç kız ister birde kızlara baskı yapar kural koyarlar güzel 23 altı beyaz olmalısınız yoksa evlenmeyiz diye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayEvet bu dediğinizin cevabı doğru. genelde ergenler 20 25 Hatta bazen 30 yaş arası erkekler yeterince büyümediği için bu tip tripler davranışlar sergileyebilirler :)
10 Yorumla
9 ayİsteğini bulamayan erkekler zaten hep öyledir sadece istediğini alabilmek için numaraya yatar. E alamayınca diğer yüzü ortaya çıkar bu kadar basit
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
9 ayKadınlar yüzünden
Çünkü en başta " Hayır, Hayır demektir" prensibini kadınlar kabul etmiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 9 ayLütfen şu butiklere erkek demeyin bunlardan bir b. k olmaz. Olmuyor da sadece hayattan tek beslendikleri bu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
9 aysana biraz dangalağı denk gelmiş bence , erkekler okadarda cirkefleşmez ben rastlamadım açıkcası arkadaşlarım gayet seviyeli
10 Yorumla
9 ayÖnüne set çekiliyor o da öfkeyle saldırıyor olay tamamen karakterle alakalı bir durum. Hiçte kişisel algılama
11 Yorumla
9 ayKaybedecek bir şeyi olmadığı için gerçek yüzünü gösterir bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
9 ayReddedilme duygusu koymuş tabi, duvarları kemiriyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bunun cinsiyeti yok.. sadece erkekler daha cok reddedildigi icin oyle oluyor.. :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cevap veriyorum, Senin diğer hemcinslerinin sayesinde. Onlardan alışık olduğu içindir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
9 ayKarakterini ortaya koymuş oluyor işte insanlar her zaman için maskeli olabiliyor maalesef
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 9 ayÇünkü dünya ona hizmet ediyor çevresinde dönüyor gibi bir algısı var. Narsist kişilik bozukluğuna sahip. Red edilmeyi kaldıramıyor. Siz onu kendi değersizliği ve hadsizliğiyle baş başa bırakın. 💗🌷
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Karakteri yok çünkü onların
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Vermeyince kuduruyorlar da ondan.
14 Yorumla
9 ayKarakteri olmadığı için düşük seviye insan işidir
12 Yorumla- 9 ay
Maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Reddedilmeye karşı refleks olarak kullanıyorlar
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
9 ayAşağılık kompleksi vardır
11 Yorumla
9 ayKaraktersiz demek ki daha büyümemiş ailesi çok şımartılmış.
10 Yorumla
9 ayEgo insanlığını kesfetmemis kişiler uzak durmak gerek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayEvet görmemişler yapar
20 Yorumla
9 ayBeta erkekler var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Cahil olmak böyle bir şey
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. İncel dediğimiz erkekler.
10 Yorumla
9 ayHırsına yenik düşüyor
10 Yorumla
9 ayadam değildir de ondan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
9 ayÇocukluğunu yaşayamanlar diyoruz biz onlara...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
9 ayÇoğu erkek hazım sorunu yaşıyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkes düzeyde ilişki yaşamıyor canım ya
10 Yorumla
9 aySana gelen öyleyse dünyadaki hepsi öyle olamaz
10 YorumlaEvet sadece aptal ergenler öyle davraniyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. reddedildiği için işte
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Ya boş ver olmuyorsa olana bak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Onlara direk engell.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kedi uzanmadığı ciğere hesabı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
9 ayAbazaküs ve ergenliktir o
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
9 ayKişisel gelişimini tamamlayamamış belli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayKişilik karakterle alakalı bir konu bu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
9 ayErgen olduğu için daha
10 Yorumla Abi ben ayak yalamak istiyorum karşımdaki hayır diyor neden baba nedeeeennnn ayak bu ya ojeli Seksi pembiş ayaklar 🥹🥹🥹
00 YorumlaEgosu ezildi
14 YorumlaNasıl yani ne tipler den bahsediyorsun
12 Yorumla
9 aydemek belalar çok
07 Yorumla- 9 ay
Gitmeyi bilmiyenler anca başa bela olur
- 9 ay
Sonra başka hesapla gelirler
- 9 ay
Woww.. iyi geceler o halde
Ozguvensizdir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
9 ayKisilik karakter meselesi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayZihinlerini çözmek zor. İlgilenmiyorum da
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım