Bekletir
Bekletmez
Erkek seviyorsa havada karada bekletmez
Emin değilim
Diğer ( belirtiniz)
Oyalıyor başkasını bulursa gider
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
10 ay
..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aman boş ver seven adam seni bekletmez kızkanir sakınır değer verir önemser saygı duyar kıskanır sahiplenir seviyorum ama zamana ihtiyacım var değer veriyorum ama kafam karışık önemsiyorum ama sonu nasıl olacak emin değilim aslında bütün bunların altında yatan tek neden boş laflar öz güvensizlik seviyorsan bitmiştir ben bir erkek olsaydım ki keşke olsaydım sadece bir kadında gönlümü verirdim yani sanıyorsam tutarım kolunda seni seviyorum ben buyum yani evlenecek sen benimle biran önce evlen derim sevdiğim kadınım dediğim kişiye kimsenin bakmasına tahammülüm olmaz alırım evlenirim bu kadar basit kişiden kişiye değişir
Şimdi bekletmesinde önemli faktörler olabilir maddi sıkıntılar , aile sorunları ya da piskolojik olarak evliliğe hazır olmayabilir , bunlar normal şeyler lakin , bu konuşmada netlik yok bir duruş yok kelimeleri belirsizlik içeriyor kendinden aşkından emin değil gibi , çünkü cevapları silah zoru ile verir gibi yansıtıyor laf kalabalığı yapıyor net bir yaklaşımı yok , ben olsam bu ilişkinin üzerinde fazla düşünmezdim yoran bir kişiliği var belli , şunu söyleyebilir di evet seni çok seviyorum asla seni kaybetmek istemiyorum ama şu an şu sebeblerden dolayı evliliği ertelemek zorundayım ve senden anlayış bekliyorum gibi gibi , anladığın kadarıyla senin itelemenle bu ilişki ayakta duruyor , ama şunu unutmaki tek kanatla kuş bile ucamıyor fedakarlık karsilikli olur karşındaki insan da bir çaba yoksa bu ilişki seni çok yorar ve üzer 🥺 ben orada seven adam profili göremedim açıkçası benim düşüncem bu gülüm 🌹❤️ sen ne düşünüyorsun bir erkek gözüyle @Maturemale senin fikrin nedir
EİG İçin teşekkür ederim 🙏❤️
@Maturemale senin fikrini de almak isterdim
Ergen kafalı bir erkek daha
Ben sana önceden de dedim senin bu ilişki durumun bayağı bir karışık görünüyor karşındaki insanın her şeyden önce seni isteyip istemediğinden Emin değiliz sürekli gelgitler yaşıyorsun üstelik bu ilişkide eğer buna ilişki dersek kişinin gerçekten ne isteyeyim niye istemediği de önemli bir nokta karşındaki insan her şeyden önce senin duygu ve düşüncelerine önem vermeli buna önem vermedikten sonra bir anlamı olduğunu düşünmüyorum
Bence mesele "bekletmek" değil, iki tarafın da hayattan aynı beklentilere sahip olup olmamasında. Eğer bir erkek sana gerçekten değer veriyorsa, seni oyalamaz ve net davranır. Ama bazıları da net olmadığında karşısındakini bu şekilde gereksiz yere yorabiliyor. 💔
Sen ne düşünüyorsun, karşındaki insanın tavırları sana samimi geliyor mu? İlişkide hisler kadar planlar da önemli tabii! 💬
Cevap
9Cevap
Seviyorsa bekletmemeli
neden beklettiğine göre değişir
Seven erkek sevdiği kadını evlilik için bekletmez, ya hazırdır adım atar ya da dürüstçe söyleyip oyalamaz.
Seven insan asla sevdiği insanı oyalamaz. Muidedir insanlar var;bu tarz insanlar kendinden başkasını sevmez, düşünmez vs. Boşa kürek çekmektense tez evvelden kendi niyetini göstermesi bir şanstır. İleriye bakmak her daim daha karlıdır. Bu tarz insanların etrafımızda olması bize zarardır. Uzak durmak lazım!
Okurken sıkıntı bastı bu ne. Silah zoruyla cevap veriyor sanki tek kelimelik cevaplar. Bu adam evlenmez buraya yazıyorum.
Ayrıca "kaypetmek" nedir onu da anlamadım kaybetmek demek istenmiş herhalde 🥴
Ayrıl engelle o kişiyi. Seni sürekli üzer sürekli. Kendine saygın varsa her yerden engelle bir daha kaldırma engelleri
çok kapalı konuşuyor çocuk. biraz daha samimi şekilde sebebini anlatmalı bence
Aşk da zaman vardır herşeyi birden olmaz aşık insan hele de bu bir erkekse birden herşeyi yapıyorsa bundan korkmak lazım
Bu yazışmalar sevgi belirtisi değil yaa. Sal gitsin
Güzel adam dediğin bekletmez ne zaman ne yapması gerektiğini bilir..
Netlik her zaman kazanır. Kusura bakmayın kızlar ama kadın isteyince değil erkek isteyince işler ciddiye biner!!
Seninle konuşmak için ne yapabilirim
Bekletmez bir an önce aile olmasını ister
bekletmez oyalıyor
Bekletir
Ne bu ya
Sevmiyor ki bu
Bekletmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?