evet ise niye, hayır ise niye?
Benim tabi o.
evet ise niye, hayır ise niye
1) Eski eşi veya yabancı bir erkek ile görüşmeyeceğini nasıl garanti edebilir?
2) Kendi geçmişinin hesabını benle kuracağı gelecekten çıkarmayacağını, bana karşı sanki 18 yaşında bir kız gibi heyecanla yaklaşabileceğini nasıl garanti edebilir?
3) Çocuğu var ise ilişkiye engel olacak kıskançlığa sebebiyet vermeyeceğini nasıl garanti edebilir?
4) Ben ilginç tutkulara sahip biriyim, sahip ve cariye fantezisi ile itaatkar bir hatun isterim, ellerim arasında 18 yaşında bir cat-girl biri hissetmeye açık olabilmeli ve ayrıca ben her gün, saatlerce cinsellik isteyebilirim, günlük belki 2 saate yakın sürebilir, bunu kaldırabilir mi? Bu şartları iyi düşün, 16 yaş büyüksün benden ancak 18 gibi davranacaksın ve sanki ilk kez evleniyor gibi bütün heyecanlara açık olacaksın, sen ne diyorsun?
Aramızda 15 yaş var, 15 yaş büyüksünüz benden
Valla kendi bakış açımla bakmam doğru olur mu bilmiyorum ama:
* Ne kadar bakımlı ve dış güzelliğiniz güzel olduğuna, aynı zamanda iç güzelliğinize göre de bağlı
* Yüksek ihtimal kendi yaşıtım kızlara göre daha olgun bilgili anlayışlı ev işlerini daha iyi yapan biri ile karşılaşmış olurdum
* Çocuk istemiyorsam avantajlı olurdu.
Bunlara uyuyorsa olabilir derdim. Ama gerçekte bu kadar iyimser bakmayacağım, kendimden yaşça daha küçük kızlara bakacağım belli evlilik için. Sevgili olmak açısından kesinlikle denemek isterdim ama…
Bence yaş veya geçmişteki durum tek başına karar vermek için yeterli değil. 43 yaşında dul biriyle evlenmek tamamen kişiliğe, karaktere ve birbirimize uyumumuza bağlı. Önemli olan karşımdaki kişinin olgunluğu, saygısı ve hayatı birlikte paylaşma isteği.
Geçmişi ne olursa olsun, uyum ve sevgi varsa neden olmasın? Benim için yaş değil, insanın değerleri ve birbirimizi tamamlayabilme kapasitesi önemli.
Çocuk var mı? Var ve beraber yaşyacaksa hayır.
Mevcut şartlarda, allah vermesin, ben de dul kalırsam, tekrar evlenmem ama, evlensem de, dul, bekar, boşanmış vs farketmez, zaten eleğimi astığım için, no matter olur.
Sadece, mirasa ortak olamaz, kızım herşeyim. Onun dışınds, cazgır, ve rutin hayatımı bozacak biri değilse, valla rahatına bakar. 🍺
Bence aşk ve sevgi yaştan ya da durumdan bağımsızdır 💖. Eğer o kişiyle iyi anlaşıyorsan, sana mutluluk ve huzur veriyorsa, neden olmasın? 🙃 İnsanlar hayatlarının farklı dönemlerinde farklı şeyler yaşar, önemli olan şu anki uyumun ve hislerin.
Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Yani yaş veya geçmiş bir ilişki seni etkiler mi? 🎈
yok
Cevap
231Cevap
eve ben evlenirim tabi ki de
Seversem evet, evlenirdim.
Önemli olan yaş ve medeni hal değil, o kişinin kim olduğu ve benimle ne kadar uyum sağladığıdır.
43 yaşında olmak, o kişinin hayat deneyiminin, olgunluğunun ve ne istediğini bilmesinin bir göstergesi olabilir. Daha önce evlenmiş ve dul kalmış olması, geçmişte bir şeyler yaşamış olduğu anlamına gelir, ki bu da kişiyi daha derin ve anlayışlı biri yapabilir. Önemli olan o kişinin bu deneyimden ne öğrendiğidir.
Bence aşkta yaşın ya da geçmişin bir önemi olmamalı. Önemli olan iki insanın birbirine duyduğu sevgi, saygı ve geleceğe dair ortak hayalleridir.
🙏☺️
Bu arada dul olman evlenilmez anlamına gelmiyor diye düşünüyorum, önemli olan hayatını birleştireceğin kişi ile uyum içinde olmak sonuçta senin çocukların ve evleneğin kişinin çocukları ve ailelerin uyumu
neden evlenmeyelşm yani gönül fermen dinlemezki , fikirler uyuyorsa her anlamda hayatı birleştirebilirm , bu arada çokta seçici olmaya gerek olmuyor o yaşlarda beklenti belli karakteri düzgün ve anlayış😊
Evlenirim onlar kabul etmiyor en son biriyle tanıştım evlenmek için ablası uygun görmemiş bosananlarin bazilarinin psikolojisi bozuk gibi herkesi tenzih ediyorum
Ablasına ne ya
Bilmiyorum değişik bir kişilik iyi ki olmadi
Nasıl biri olduğuna bağlı
36 yaşında dul biriyim önüme büyük küçük dul bekar çıktı.
Kiminin kendi güzel huyu çirkin
Kiminin kendi çirkin huyu güzel
Sana bağlı. Yasla alakası yok
Anladım canım İyi biriyim 😀
Ona ben karar veririm😃 bakim
Lafta herkes evlenir kullanmak için ama gercekte ailen istemez zorla başkasına veriyorlar yalan mı yok sanki
Benimki biraz karışık yaa;
- Hayır çünkü benden 1 yaş hatta 1 ay bile büyükle dahi evlenmek istemem
- Evet çünkü öncelikle yatak konusunda başta olmak üzere her konuda kendini bilen sınırsız korkusuz bilinçli vesaire olur diye tahmin ediyorum bilmiyorum öyle mi ki acaba
Doğru konuşmak gerekirse yaş ile kafa uyumu ve hayattan beklentiler doğru orantılı olduğunu düşünüyorum o yüzden yaşıma ve isteklerime hayatıma uygun olduğunu düşünmüyorum o yüzden evlenmezdim. Tabi büyük konuşmak ta istemem ama evlenmezdim kararım bu yönde.
Dul olmasından ziyade yaş farkının çok olmaması ve kafa uyumu önemli. Dengim ise neden olmasın ki? Dul olmasının bi önemi olacağını düşünmüyorum
Evlenirdim ama tanımak anlamak lazım , önceki evliliği niye bitti sorun neydi kim haklı , güvenip seversem neden olmasın
Anlaştıktan sonra neden olmasın hayatta herkesin arkadaşa birinin varlığını hissetmeye ihtiyacı vardır
Kesinlikle
Önemli olan güven samimiyet anlayış
Çocuk varsa bazı değerler tabiki ön plana çıkar
Bunu aslında konuşabiliriz istersen
Kısmette varsa kısmete karşı gelinmez hayatın gidişatı hiç belli olmuyor maalesef yapmam dediğin şeyleri yapıyorsun o yüzden net bir cevap verilemez buna bence
şu an kafamda kimse için böyle bir plan yok. Ama sevgili olurdum herhalde. Dul olmanın senin karakterinden kişiliğinden ya da toplum içindeki profilinden hiçbir şey kaybettirmeyeceği görüşündeyim.
Sadece 43 yaşında olmak yetmez
Çocuk yoksa
Gözüme hitap ediyorsan
Bir şans verirdim birlikte olmak için evlenme işine sonra bakardım..
çocuksuzsa memursa saçlarında hiç açıklık yoksa eli yüzü düzgünse dul kalma sebebi eşinin ölümü ise olabilir
@ksjsjsn hiç bir şey istemedim
@ksjsjsn ne var bunda gayet normal istekler
Evet evlenirdim sebebi ise kibidosu çok yüksek mutlu bir seks hayatımız olurdu olgun olduğu için çoğu kavgamız olmazdı
İyiymiş
Üstü kapalı ancak böyle yazabilirim gizlisinde
Yaşınız?
30 yaşındayım
Fark çok
Olsun mutlu ederim
Evet. Çünkü kıymet bilirsin, tecrüben var, halden anlarsın, Bekârın kaprisi şımarıklığı çekilmez. En güzeli olgun ve tecrübeli kadın. Her manada dibine kadar tatmin eder. Yeter ki uyumlu olsun. Sevgi ile kalın hanımefendi. 🥰😎
Evlenirim
Eveti en azından toy değilsin olgunca yaklaşır konulara çözüm odaklı olabileceğini düşünüyorum
Tercih ederdim
Saygılar 🌹
Çocuk varsa iyice düşünmem gerek çocuk yoksa olabilir
Sebebi şu çocuk varsa sıkıntı olabilir ama kişiden kişiye değişir seven kabul eder çocuğu yoksa evlenmesindaha kolay
Çocuk ypk
O zaman direkt evlenirim yaşa bile takılmam senle
Yaa
Tanışabilir miyiz
Orada mısın
45 yaş, evlenmiş biriyle yine o civarlarda yaş, ı olan biri beğenirse isterse evlenebilir neden olmasın :)
Belalı bir eski eşin yoksa ve çocuk yoksa evet
Evlenelim mi?
2 si de yok 😀
Ne güzel engel yok o zaman, hangi ildesin
Gizlisin 😀
Çıkıyorum bekle
Sen hiç Şener Şen ve Türkan Şoray'ın ikinci bahar dizisini izlemedin mi? Her bayan ikinci bir şansı hak ediyor.
Hayır
Yaşım uygun değil
Evlenmek gibi düşüncem yok
Benden genç olmalı
İlk olmalı
Kafa yapısı uygun olmalı
Kendi yaşımı düşünürsek bu bir engel değil.
Ama asıl kıstas yaş değil zaten. Önemli olan aynı frekansta olduğumuzu görebilmek.
Yanş ben 30 yaşındayım. Olabilir ama çok çekici olması lazım. Kendine bakmış olması lazım.. Yoksa zor..
Milf seviyorum gel
Olabilirdi. Bilmiyorum şu an evliyim sonuçta. Ancak boşansam zaten bir daha evlenmeyi düşünmem herhalde.
Gençken de , boşanıyorum şimdi bile..
Yuva kurmak hedefim net.
Anlamadım ilk cümleyi
Hmmm
Yok
Hayırlısı
Sen?
Yaş?
Evlilik mi sen niye dulsun arkadaş. bu saatten sonra bak keyfine insanların anlattığı o tek yaşanmaz kelimesine inanma
Bende 43 yaşındayım neden evlenmeyim ki olgun ne istediğini bilen biri
Çok doğru
ben evlenirim olgun kadınla anlaşmak kolay dünyada cenneti yaşarım
Farklı bakışmaçısı
Anladım
Olabilir ama yaştan daha önemli olan hayata bakışı ve zinde oluşuna bakardım
Sizin yaş?
tamam peki
Yaşım senin yaşına yakın olsaydı evlenirdim yaşım küçük olduğu için şu anlık hayır
Adamsın
Teşekkürler sende öylesin:)
Haha peki
Evlenmek istiyorsun
Yaşadığı şeyler onu yıpratmak yerine anlam katmış ve geliştirmişse mümkün ama bir noktada takılı kalmış ve hala bir şeyleri suçluyorsa zor.
Ben 36 yaşındayım çok çekici ve istekli bir kadın olmalısın. Ve birazda paralı.
Hayir hic evlilik yapmadim o yuzden anlasamayiz
Evet olabilir çünkü zina yapmak yerine evlenip boşanmış 👍
Hayır çünkü hem zina yapmış hem evlenip boşanmış ise ve o yüzden boşanma olduysa kesinlikle hayır.
Kafa ve şartlar uyustuktan sonra yaş çok önemli bir problem değil.
Evet evlenirim. Daha önce evlenip ayrıldığım için ben de dulum yani. İkinci bir bahar güzel olur
Karşılıklı beğeni ve uyum varsa şartlarda elveriyorsa olur tâbi
Sence hangisi evet mı deyim hayır mı bence evet dedim bana tek atsana
Neden dul kaldın? Kocan öldü mü yoksa bosandin mı? Boşandiysan kimden ve neyden kaynaklı boşandın? Ayrıca çocuk kaç tane eğer varsa? Bu sorulara göre değişir cevaplar
Evet çok güzel ve çekici oluyorsunuz çoğu fanteziye açık oluyorsunuz
Evlenmek için kimse evlenmez. İnsan sevdiyse yaşa bakmaz
Şöyle eşi ölmüştür ya da sevgi nedir bilmez boşamıştır öyle evlenilir ama her altı yemiş biriyle kimse evlenmez
Hayır yaş olarak aramızda uçurum var bana ayak uydurmazsın
Benden çok büyüksün abla Fatma Turgut gibi olsan neyse
Kalbe bazen söz geçmiyor sevmişsek birbirimizi evlenirim. Normal olarak böyle bir tercihim olmaz...
Evlenmek gibi bi derdim yok ama birlikte olurdum olgun ve tercubelisin
Evlenilir hem olgun hem tecrübeli olur bide olgunların doyumsuz olmaları hoşuma gidiyor
Neden evlenmeyeyim, evlenmek ne kadar doğal ise boşanmak da o kadar doğal
Yaşıma uygunsa evlenirdim suanki yasima göre büyük
Evlilik matah bir halt olsa, boşanmazdın. Ne evliliği Sıdıka
tanıamdan kimse bir şey diyemez. şartlar ve kafalar uyuşçursa evlenilir
Dul veya yas önemi yok insanalr için erkekse evlenip boşanıyor takılmayın bunlara
Yaşım yakın olsaydı tabiki evlenirdim. Dul diye neden evlenmeyeyim ki. Hayatta herkesin başına her şey gelebilir
Evettt
Fark çok 😀
Enerjin yüksek ama tanımak isterim yine de seni😊
Ne gerek var 😀
Olgun insanlar hoşuma gidiyor benim😊
Hadi amaa lütfeeen😊
Üzdün
Severiz...
Sohbet etmeyecek miyiz
Evlenebilmem için boşanmam lazım. Ama sevgili olmak isterdim
Evliyken nasıl sevgili edinmeyi aklından geçirebiliyorsun?
@YorgunBirCicek boşanarak.
Neden üzerine alındın 😅
Üzerime alınmadım merak ettim
@YorgunBirCicek merakına diyecek lafım yok tabi
Dul diye bir kavram yok. İnsanlar evlenebilir ve ayrılabilir. Bu çok net
43 yasinda dulda olsa bekarda olsa evlenmem acikcasi 😬
iyi anlaşıyorsak evet, eski kocası etrafında pervane ise hayır
evlenilir mi sorusuna bir şey diyemem, evlilik düşünmeyen biri olarak. ama o yaştaki biri ile inanılmaz zevkli heycanlı zaman geçirilir.
Evlenirim valla yeter ki Sevgi ve muhabbet olsun ve yatakta da beni mutlu etsin gerisi fasa fiso kimin ne dediği umurumda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?