ՏҽӀɑʍՏ
Bir erkek gönül almak için önce kredi kartını mı, dilini mi, yoksa bedenini mi kullanır¿

ՏҽӀɑʍՏ
Bir erkek gönül almak için önce kredi kartını mı, dilini mi, yoksa bedenini mi kullanır¿

Erkeklerin çoğu gönül almayı yüzeyde arıyor; pahalı hediyeyle, birkaç güzel sözle ya da yakınlıkla işin çözüleceğini sanıyor. Oysa gönül öyle kolay kazanılan bir yer değil, sahici bir dokunuş ister. Kırılan kalbi onarmak, parayla değil içtenlikle olur. Bazen bir bakış, bazen samimi bir sarılış, bazen de içten söylenmiş tek bir kelime bin hediyeden daha değerlidir. Gerçek gönül almak, yüreğe dokunan derin bir pişmanlıkla, sevgiyi yeniden hissettirmektir.
Katıldım
Aa yoo :D
Seneye hatırlat kutlarız sjdj
Ben isterim ben hak ettim
Utanmaz sjdj
Patlayan şeker gönder
Ona sen karar veremezsin djdj
Nooo hak eden benim
Dedim ya be
Benimde aklıma bu gelmedi. Gönül almak para ile olucak bir şey değil ki...
Bu biraz evlilikte böyle olabilir.
Oda mantıklıdır. Çünkü. imsamlar aynı yatakta başökoyduğunda hele birde evlilerse birşeyleri görmezden gelebilmesi bir diğer taraftan şunu cümleyide söylemiyorum. Her kavga ettiğimizde böyle bir duruma başvurun.
Buda yanlış.
Sevgi ve aşk haz çünkü serotonin seviyesini artırır buda bazı bedenlerde travma uyarılmalarına bazı bedenlerde ise serononin ve tenselöbirleşmedir ya da seks ile olayınmüstünü örtmektir.
seks içim olayın üstünü örtüyorsak yanlış. Ama eğer barıştırmak ve sonrasında seviştikten doğru olan budur.. Yani sevilmeye gidilinxeye kadar sorunlar çözülmüş olmalıdır.
👌
Erkek aklı beyniyle değil, bel altıyla düşünür. Adam gibi adamlar ise gönül almak dendiği zaman karşıdaki insanı güldürerek kırgınlığı sonlandırmak, kalbini kırdığı kişiden özür dilemek olarak anlar. Duruma ve samimiyete göre bir şeyler de ısmarlanabilir.
Örneğin bir arkadaşımla arkadaş grubundayken kendisine spor yapması gerektiğiyle ilgili yaptığım şakayı kaldıramayıp küsmüştü. Gönlünü almak için şakayı devam ettirip konuşup espri yaparak bir şekilde gönlünü aldım. Sen çok fenasın, konuşmayı iyi biliyorsun diyip gülmüştü. İçinde hiç kırgınlık kalmasın diye de dondurma ısmarlamıştım. Aramız düzelmişti.
Gönül almak denince benim aklıma kimin gönlünü hoş etmem lazım? Sorusu geliyor. Kişi belli ise yapmaktan hoşnut olduğu aktiviteler gelir aklıma 👍 mesela çocukluk arkadaşım murat var gönlünü almak istiyorum 👍 once güzel bir yemek yediririm sonra spor salonuna gideriz. Ağırlık çalışırken yardım ederim o sırada bol bol gaz verip süpersin aslan kaplan vs gururunu okşayacak şeyler söylerim Spordan sonra güzel bir hamam keyfi sonra kullanması gereken supplementler Sonra tekrar yemek son olarak biraz pc oyunu tamam bitti gitti.
Yani kısaca kişiye göre değişir ne yapacağım.
Cevap
49Cevap
Özür dilemek, hatasını anlamak , tekrar etmemek ve herşeyden önce kadını anladığını belli etmemek adına bunları uyguluyorlar 🤣
+1 🧌
Ahanda yine nokta atışı yaptım 🤣
Tam isabet
Gönlünün alınmasına izin veren kadın vardır ve samimi bir konuşmaya bile razı olabilir.
Değerli hissetmesi daha önemlidir, kazara kırılan gönlü almayı kolaylaştırır.
Doğrudur
Belki😄
Kesinn..
Ölüm kadar 😄
En kesin olan şey ölüm dimi
Radikal bir değişiklik 😄
Merhaba,
Benim aklıma öyle şeyler gelmiyor. Ben onlardan değilim. Etki tepki, kırmam ki alayım gönül! 😅
Önce kredi kartını kullanır, sonra diliyle süzerek bedeniyle sevişir.
Bütün erkekler böyle değil maalesef 🙄
Böyle mi olmalılardı
Tamam özür dilemek zor mu djdj
😅😅
bir kere sirf gonul almak icin yapilan hicbir sey verilen hicbir hediye bana yeterli gelmiyor, gercekten kirildigim bi anda icten gelen bir ozur beklerken kapinin onune hediyeleri yiğip yalandan "kusura bakma" demesi mesela, onur kırıcı benim icin. ama icimden geldi aldim hediyesi, bir dal cicek de olsa ne kadar ozel. erkekler dusunulmenin ne kadar önemli oldugunu anlayamıyor gercekten kadin ilgiyle doyuyor
Evet işte buuu
Çünkü yıllarca ortalıkta dolaşan bu bilgi kirliliği, TV'lerde servis edilen saçma sapan dizi ve filmler ile hayatlarımıza zehir gibi zerk edildi.
Ardından da sosyal medya platformlarında gösterişli ve lüks hediyelerin videoları yapıldı. Yetmedi yatak muhabbeti ile üstü süslendi.
Oysa içtenlikle sohbet etmek, hatanın onu yapan kişi tarafından kabulü ve konuya dair iletişim kurmak pek akıllara gelmiyor.
Doğru
Evet.
Gönül almak, aslında kırılan güveni, incinen duyguları onarmakla ilgilidir.
Bu da ancak samimi bir özür, empatik bir yaklaşım ve davranış değişikliği ile mümkündür.
Fakat bazı erkekler böyle düşünmek yerine yüzeysel bakarak sonuca ulaşma peşinde oluyorlar.
Kadını sadece "para, cinsellik" adı altındaki kalıba sokmuş durumdalar.
Evet..
Gönül almak diyince benim aklıma cinsellik gelmiyor, o da nasıl bir kafa tuhaf yani
Engellemek falan mı geliyor
Ne geliyor
Şimdi cevapla işte
He tamam böyle alınır gönül işte
Muhtemelen jddj
Öyle yapan kişinin karşısındakini maddi değeri varmış gibi hissediyor Demekki ondan dolayı gönül almayı madiyat ile çözmeye çalışıyor. Adı üstünde gönül almak. Gönül almak ancak gönülden istemek ile mümkün. Yani gönülden gönüle köprü kurmak. Daha sonra kendiliğinden gelir gerisi 😊
Her zaman söylüyorum özellikle altını çizmek istiyorum boş beleş erkeklerin aklına böyle bir şey gelir diğerlerinin değil bu ayrımı artık bir zahmet yapalım arkadaşlar sanki toplumun her kesimi aynıymış gibi göstermekten vazgeçelim teşekkürler
Kalbınden dokulen saf cumleler ıle temız bır ozur ve hosuna gıden maddiyatı buyuk olmaksızın özellikle emek verılerek yapılmıs minimal bır hedıye karakterı olan her kadının gonlunu alır. Üstünede cınsel bır bırlıktelıgı ıkı tarafta aşk ıle ısteyıp yasarsa aralarındaki bağ dahada kuvvetlenır.
Çünkü gönül almayı pahalı hediyelerden ve pahalı duygulardan ibaret biliyorlar,
oysa ki bahçesini yaksan bile gönlünü bir çiçekle alabileceğin insanlar var.
Wow..
Teşekkür ederim 🙏: )
🌸:)
Her şeyin yeri de zamanı da ayrı. Beden yatakta dil sofrada gerekir. Para desen zaten evlilikte benim denmez. O yüzden gönül almak için gönlü devreye sokmak gerekir. Saçlarını okşamak bile yetmeli gönül almaya, okşanan o saçları koklamak bile yetmeli buzları eritmeye. Eğer böyle sevilmemissek bunlara rağmen hâlâ kırgınlığı dinmemisse zaten o evlilik yanlış kişiyle olmuştur.
Bunun sebebini bilmiyorum ama eğer profildeki kişi sensen eğer fena halde Harley Quinn'e benziyorsun 😄
Ben de bunun sebebini bilmiyorum shdhs
İngilizce öğrenip direkt yurt dışına oyunculuğa gitmelisin.
Harley Quinn'in dublörü olarak oynayıp milyonlar kazanırsın 😅
Türkçe-ingilizcem var 'vat dedin gülüm' tarzı :D yetmez mi kdfj
Hahhahah o şöyle yetebilir sen sadece dudak oynatırsın arkadan Harley Quinn'in sesini verirler nasıl olsa surat aynı zengin olursun 🥳
Şaka bir yana, teşekkürler.:)
🙂🙂🌹
Ruhu ile ozurdileyip, iki güzel kelime ile duygularını ifade etse mutlu olucaz oysaki
Aynen..
Gene bizimkilerin aklına iyi kötü bir şey geliyormuş kadınların gönül alma gibi bir huyu yok
Kim demiş yok diye
Bu sorduğunuz sorunun cevabı kişiden kişiye değişir Nadiren de olsa bu dediğinizin cevabı parasal veya diğer yazdığınız şeyler olabilir. fakat genel olarak erkekler gönül almayı farklı şekillerde uygular, ben dahil :)
Valla benim aklıma şebeklik yapıp bı şekilde yüzünü güldürmek geliyor ☺️
O da olurmuş
Öyle mi empoze edilmiş anlamadım ama bu algıyı değiştirmeliler bencedeee
Evet pliiz
Yaw alsınlar da nasıl alırlarsa alsınlar 😂 almamaları daha büyük ihtimal çünkü
Almasınlar ya
Doğru gönül dediğin iki güzel sözle kazanılır lükse değil
Duydunuz mu erkek kişileri 😕
Bu erkek kişileriin duyması için megafon lazım sjjfj
Erkeklerde daha ilersini akletme yetisi nerede be bacım :D
Doğru tespit jddj
Kadınların istediklerini veriyoruz arz talep meselesi
Biz istemiyoruz bunları
Öyledir
Öyle
Evet öyle sebebi de kadınlar yalnızca pahalı hediyelere bakıyorlar, bakmam diyen yalan söyler, Hanımefendi.
Yoo söylemez
Ben küçük şeylerden mutlu olan kadınları da tanıyorum. Yani burnu havada olmayıp bir konuşma ile gönlünü aldığım kadınlar biliyorum. O yüzden her erkek aynı değildir yahu.
once dılını sonra kartını ve bedenını aslında kartla beden yer değiştirebılır uyanık erkekler😂
Gönül almak deyince aklıma bunlar gelmiyor :D ilki hiç gelmiyor jngsadfa ikincisi niyetim bozuksa gelir, boş vaat dürüst adamda olmaz.
Erkek beyni çok acayip çalışıyor
Çalışıyor muu
Djrjrjrjr evet
😅 yerim
Erkeklerin bu çabasına karşılık kadınların sadece öperek gönül almaya çalışmaları, Bazen de hiç bir çaba göstermemeleri:)
gönül almak pahalı hediye değil.. siz öyle düşünüyorsunuz bir kahve bir çiçek kafi bence samimiyete sevgiye hoşgörüye tabi
Birçok kadının gönlü ancak öyle alınıyor erkekler de böyle öğrenmiş.
Valla Gönül kırmamaya çalışan biriyim
Ne pahalı hediye alırım
Nede sevişme
Nede boş vaat
Nede yüksek limitli kredi kartım var
Kırmazsqn bunlara gerek olmaz
Kredi kartını kullanır seven erkek ama anında içten bir özür dilese buna gerek kalmicak
Özür dilemek veya iki güzel söz söylemek zorlarına gittiği için
O erkekler adam katogesinde değiller ondan.. adam olan gönül kırmaz gül gibi bakar sevdiğine...
Kişinin gönül alma şekli, imkanı ve anlayışı farklı maalesef.
Başka ne isterdiniz güler yüz tatlı dil önemli degilmi
Bütün tuşlara basıyoruz işte hangisi işe yararsa 😂😂
Eğer kırdıysam üzdüysem özür dilerim bir çiçek alırım gönlünü almaya çalışırım
Çünkü günümüz hem cinslerimin %90 ı artık beynini aşağı entegre etmiş durumda...
Huzurlu huzurlu yaşansa olmuyor yani illa sinir bozulacak
Evet ya 😕
Açıkçası gönül almayı bilmiyorum.
Hiç görmedim. Biz de geri vites yok.
Ya Herro ya Merro!!
İçten şekilde özür dileyip kadını anlamak gerekir. Sonuçta bir özür dilemek de erdemliktir.
Kadınlar öyle yaptıkklarında gönül alıyorlar.
kızların gönlü sadece pırlanta ile alınıyor :D
Ahah kendi payına düşeni düşünüyor
Asla şaşmıyor, gönlü hoş etmek varken
Şimdi durduk yere neden gönül alıyoruz oda var
Durduk yere değil bikere
Ne olduda gonul alıcaz kavgalımıyız
Gönül kırınca almak gerekiyor ya demek ki olmuş bir şeyler
Bir kadının gönlünü almak için bu seçeneklerin hiç birine ihtiyac yok kadınlar guven ister bır kadına o güveni vermişseniz zaten en buyuk kavgalardan sonra bile bir sekilde o gönül alınır
👏 anlat onlara dkdk
Ne anlatayım bu yaslarına kadar anlamamışlarsa yorumlarda bayanların verdikleri tarife 100%100 uyuyorlar demektir
😕
Kafa basmıyor canım
😕 boşuna taşımasınlar jsdj
Oha bu cümleyi ben de kullanırım ksdj
Mal bu anladın mı olommm falan sjdj
Tokat gibi fkf
Senin erkeklerle derdin ne bacımsu.
Hepiniz yok olun istiyorum sjfj
Şaka be dkdk
canım sizde 1 çiçeğe kanmayın hemen
Kaç çiçekten sonra okeyiz
Hiçte değil