11 ayGenelde kadınlar şüpheleri doğru çıksa da yine de elimizde ispat olmadan böyle bir şeye kalkışmak doğru olmaz karşınıza alıp güzelce konuşabilirsiniz her şeyden önce ya bunun dışında onunla durumunu izah edecek şekilde konuşursanız faydalı olur suçlamadan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayşüphe!!! işte sizi yiyip bitirecek bir kavram vazgeçin ve sorun elbette evet demeyecektir ama ya doğruysa?
en iyisi kendinize bir hobi edinin ya da işe girip çalışın ha çalışıyorsanız demek ki işiniz sizin takıntılarınıza engel olamıyor durum vahim02 Yorumla
Soran11 ayÇalışıyorım
- 11 ay
anladı o halde bir şeyler ters gidiyor, eic için teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, şüpheye düşmek gerçekten insanın içini kemiren bir durum, seni çok iyi anlıyorum. Bu gibi konular hassas ve hemen bir sonuca varmamak çok önemli. Şüphelerini net bir şekilde eşinle açık bir şekilde konuşmayı denemelisin. Açıklık ve iletişim her zaman önemlidir.
Aranızdaki bağı derinleştirmek için hissettiklerini paylaşmaya çalış, belki düşündüğün kadar kötü bir şey yoktur. Şüphelerinizin geleceğinizi gölgelememesi için neler yapabilirsiniz, birlikte değerlendirin. Peki, içini sıkan durumlar tam olarak neler? Belki konuşarak detaya inebiliriz. 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
11 ayBunun birçok nedeni vardır ha deyince burada yazarak belli olmaz gadası
00 Yorumla
11 ayEve gelir gelmez yanas yorgunum diyor mu , ya da eline cok telefon alir mi geçen seneden fazla , ya da gereksiz işleri cikiyor mu
07 Yorumla
Soran11 ayOluyor hepsi
- 11 ay
O zaman aldatıyor
Soran11 ayBence de. Ama keşke kanıtlayabilsem
- 11 ay
Telefonuna bakman lazım ya da gereksiz isim ciktilara ya da eve dus alip geliyor mu
Soran11 ayTelefonunda bir şey bulamadım
Soran11 ayDışarıda duş almıyor
- 11 ay
Açık konusmak istemiyorum burdan yazsna
Görmeden ön yargı, daha çok yıpratır. Emin olmadan, görmeden kanaat getirmeyin. İyice bir anlamaya çalış. Ne kendini üz, ne ilişkiyi yıprat. Zaten doğru zaman geldiğinde konuşup boşanacaksınız.
00 Yorumla
11 ayTelefonunda bilmediğin şifre vardır dokunmanı bile istemiyordur telefonunu kurcala arabanız varsa arabaya gizlice bak kontrol et muhakkak bir şey koymuştur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 aynasıl böyle bir şüpheye düştün pekii yani bir kanıt vs gibi bir şey var mı seni bu duruma iten sebep nedir?
011 Yorumla
Soran11 ayKanıt yok sadece şüphe
Soran11 ayHareket ve davranışlarından dolayı
- 11 ay
Size soğuk mu davranıyor? İlgi alaka göstermiyor mu? Pekii
Soran11 ayEskisi gibi değil
- 11 ay
Hım Her anlamda mı? Pekii baya bir uzaklaşma ve isteksizlik mi var sana karşı
Soran11 ayİsteksizlik falan yok ama içinde eski heyecanı da yok
- 11 ay
Bence öyle düşünme biraz fantezi ye sevk et birde böyle dene derşm bakalım o zaman istek nasıl olacak bşr dene derim. En azından kafandaki bu şüpheci düşünce daha da netleşir ya da yok olur gider
Soran11 ayYa bilmiyorumda günlük konulara evde olanlarada karışmıyor tepki göstermiyor artık. Yani tek bana değil çocuğunuda boşladı
- 11 ay
Sıkıldığı başka şeyler olabilir mi? İş ile alakalı birtakım sorun ya da problem ya da maddi birtakım gizlediği sıkıntı gibi
Soran11 ayMaddi problemimiz yok. İş ile ilgili de olduğunu sanmam fazla
- 11 ay
O zaman benimde aklımambir şey gelmiyor ya da canını sıkan ciddi bir problemi var ki bu sıkıntı sana ve çocuklara yansımız durumda aldatan erken bu kadar çok soğuk yapamaz hadi diyelim sana yapıyor çocuklara yapmaz tabii bu benim fikrim bazı erkekler de hiç bir şeyi belli etmezler
- Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
11 ayNeyden şüpheleniyoesun açıkça anlat yardımcı olalım dedektif hizmetleri bile sunabiliriz
05 Yorumla
Soran11 ayİlişki sıklığımız hep olduğu gibi ama artık bitsede gitsem kafasında gibi. Evde olan günlük olaylara bile karışmıyor tepki göstermiyor artık. Tek benle ilgili konularda değil çocuğunu ilgilendiren şeyler içinde geçerli bu
- 11 ay
Kaç yıllık evlilik giyim kuşamında aksesuarlarında değişim oldumu telefon kullanımı normal mi
Soran11 ayYaşından genç giyinmeye çalışıyor birkaç yıldır yani bu sorunlarımız çıkmadan öncede yapıyordu
Soran11 ayÇocukla falan ilgisi azaldı direkt salonda telefona bakıyor
- 11 ay
Yani olabilirde olmayabilirde daha detaylı bilgi lazım
11 ayŞüpheleniyorsan mutlaka aldatıyordur biz erkekler s@lağız illa ki çaktırırız
08 Yorumla
Soran11 ayBakalım
- 11 ay
Hangi hareketleri garip geliyor sana mesela
Soran11 ayİlişki düzenimiz aynı ama yaparken eski heyecanı yok bitsede gitsem kafasında gibi. Evde olan olaylara falanda karışmıyor tepki göstermiyor artık evden biri değil sanki
- 11 ay
Normalde de böylw) eydiyse problem yok ama somradan olduysa problem. O sırada muhtemelen aklında diğeri var.
Soran11 ayYakınlarda oldu böyle
- 11 ay
Telefonunu karıştırabilirsin
Soran11 ayMesajlarına falan baktım bulamadım bir şey
- 11 ay
Bana bi mesaj atsana özelden
Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Hiçbir cinayet kusursuz değildir bir yerde hata yapacaktır
06 Yorumla
Soran11 ayBakalım
Soran11 ayAynen
Soran11 ayYıllardır evliyiz çocuğumuz var kolay değil boşancam diyip boşanmak
11 aysenin ile ilgisi az seks hayatınız kötü ise eve geç geliyor ise
00 Yorumla
11 ayTanımadığı bir kız arkadaşının sosyal medyasından onu işletebilirsin
00 YorumlaTelefon konuşmaları mesajları sosyal medyası en basit ordan belli olur
00 Yorumla
11 ayTelefonunu saklar sürekli senden kaçar kafası dalgın olur ayrılıktan bahseder
00 Yorumlamutluysan kurcalama boşanmak istiyorsan kurcala gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayküçük takip cihazları var.. tag ler.. onlardan koy kıyafetine çantasına vs.. nereye gitmiş gör
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySana davranis seklinden ve girdiginiz cinsel ilişkiden
04 Yorumla
Soran11 ayEvet o yüzden şüpheleniyorum zaten
Cevap sahibi11 ayBirincisi kotu degde normalden iyi davranip hediye falan aliyorsa yaomadigi seyler yapiyorsa bu aldatmaya meyillidir ya da aldatiyor
Soran11 ayBöyle değil
Cevap sahibi11 ayO zaman tam tersi yani annemle babamdan bahsedeyim evde bzi varmiyiz yokmuyuz belli degil gelir yemegini yer cayini kahvesini icer sohbet yok muhabbet yok bi sıkıntı olunca öf halledin iste der umursamaz tek yatmaya çalışır özel konularda sanki marketten yag seker alinacak gibi anlarsin işte laf olsun diye yapsrlar annem bunu fark ettikten sonra kendini de benide garantiye alarak bosandi ve iitraz etmedi boşandıktan iki ay sonra baska kadinla evlendi
Gizli Üye(36-45)11 ayŞüphe kötü bişeydir. Hem öğrenince ne yapcan
04 Yorumla
Soran11 ayÖğrensem daha evde tutcak değilim
Cevap sahibi11 ayHee o kadar kolay sanki
Soran11 ayBile bile nasıl yüzüne bakayım
Cevap sahibi11 ayO zaman şüpheyi ve araştırma düşüncesini bırak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 aySeni şüphelendiren nedir?
02 Yorumla
Soran11 ayİlişki sıklığımız hep olduğu gibi ama artık bitsede gitsem kafasında gibi. Evde olan günlük olaylara bile karışmıyor tepki göstermiyor artık. Tek benle ilgili konularda değil çocuğunu ilgilendiren şeyler içinde geçerli bu
- 11 ay
belki derdi skıntısı vardır belki pskolojik zor bir dönemden geçiyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayNedir şüphenize neden
02 Yorumla
- 11 ay
Bu aldattığına mı delalet ilgisinin azaldığına mı
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Cinsel anlamda mı sorun var yoksa başka mı
06 Yorumla
Soran11 ayCinsel anlamda da var gibi ama diğer konularda da önemli sorunlar var
Soran11 ayDenedim ama tartışıyoruz yüzüne bunları vurdukça
Soran11 ayNasıl soracam ki fikir edinme derken
11 ayŞüphelenmenin sebebi nedir peki?
011 Yorumla
- 11 ay
Sıkılmış olabilir kesin aldatıyor diyemeyiz
Soran11 ayYani ilişki konusunda belki hak verebilirim ama beni bırak çocuğunu bile umursamıyor artık
- 11 ay
İlişki dediğin aranızda ki sevgi mi cinsellik mi
- 11 ay
Çocuğunu umursamıyorsa sıkıntı
Soran11 ayCinsellik
- 11 ay
Maalesef bu zamanda evlilikte cinsellik çok çok önemli olmuş
Soran11 ayYani hadi beni bırak çocuğunu umursamıyor
- 11 ay
Haklısın umursamıyorsa kötü cinsel ilişkiniz kötüyse maalesef aldatma ihtimali var
Soran11 ayEvet
- 11 ay
Allah yardımcın olsun inşallah ablam 🤲🌿
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
11 ayHer gece sevişmeye çalış:)
04 Yorumla
Soran11 ayNiye
- 11 ay
Öbür kadına gidiyorsa o dediğimizi başaramaz:)
Soran11 ayAnladım
- 11 ay
Aferin...
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ne oldu da şüpheye düştün
03 Yorumla
Soran11 ayEvde çocuğumuz ile ilgili olan durumlara bile karışmıyor artık
11 ayİlişki sıklığı azaldı mı
04 Yorumla
Soran11 ayAzalmadı ama eski heyecanı yok hemen bitsede gitsem kafasında bence
- 11 ay
Ama kız 16 yıldan sonra normal gibi
Soran11 ayYani tek keşke bu olsa. Çocuğuna bile ilgisi azaldı artık hiçbir soruna karışmıyor kendi halinde
- 11 ay
Dönem dönem olur insanın herşeyden sıkıldığı ettiği
- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
11 ay16 yıl çok yaa
01 Yorumla
Soran11 ayEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayYani bilemedim , açjklayamadığı nd varsa
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayŞüphe varsa aldatıyordur.
00 Yorumla Biraz his biraz takip biraz analiz
00 Yorumla
11 ayBu şüpheler yersiz çıkarsa soğuması muhtemel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Sakin, şüphe çekmeden, sabırla
00 Yorumla
11 ayElbiselerinde ve kilotunda kadın saçı ara
00 Yorumla
11 ayNeden şüpheleniyorsun
013 Yorumla
- 11 ay
Bitse de gitsem derken
Soran11 ayAceleci ve umursamaz gibi hemen bitsede yataktan kalkıp gitme kafasında
- 11 ay
Doyuramıyor musun yoksa
Soran11 ayDoymak istese çok kalır zaten
- 11 ay
Sana bağlı aslında
Soran11 ayYani çocuğunu umursamamasının da benimle bir alakası yoktur ama
- 11 ay
Bağlantılı aslında
Soran11 ayEşi başka çocuğu başka
Soran11 ayBenim yüzümden ona da kinlenecek değil
- 11 ay
Kinlenmek değil de soğumak
Soran11 ayNormal bi insan niye karısı yüzünden çocuğundan soğusun ya
- 11 ay
Normal bir insan 16 yıllık eşisini de aldatmaz
11 ayNeden supheleniyorsun mesela
04 Yorumla
Soran11 ayHareketleri davranışları falan
- 11 ay
Mesela örnek verir misin
- 11 ay
Peki konuşma mesaj gibi bir şey yakaladin mı
aldatıyor
00 Yorumla
11 ayKolay bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Neden şüphelerin var
06 Yorumla
Soran11 ayDavranışları garip
Soran11 ayBazen geç saatlerde arkadaşlarıyla takılıyor ama eskidende böyleydi
Gizli Üye(36-45)11 ayGenel olarak mutlu etmiyor mu?
06 Yorumla
Soran11 ayEdiyor ama hareketleri değişik
Cevap sahibi11 ayNe zamandan beri oyle peki
Soran11 ayAltı ay yaklaşık
Cevap sahibi11 ayPeki nelerde degisiklik oldu peki ozel degilse
Cevap sahibi11 ayBirseyler demek isterim dinlemek isterseniz ozlden
Gizli Üye(25-29)11 ayCinsel hayatınız durgunlaştı mı?
06 Yorumla
Soran11 ayHayır aynı ama yaparken eski hevesi yok bitsede gitsem kafasında gibi
Cevap sahibi11 ayEski sıklığıyla oluyor mu? Talep senden mi ondan mı geliyor daha çok? İstersen özelden yaz
Soran11 ayEski sıklığında
Soran11 ayOndanda gelmiyor değil ama benden bi tık daha fazla geliyor
Cevap sahibi11 ayYaz bi konuşalım
Cevap sahibi11 ayAvukatım, yazarsan detay çözeriz
Gizli Üye(36-45)11 aysal bi adamı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBen yardımcı olurum sana
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri