Sevgilim çok ilgili davranıyo ama garip?

merhaba, sevgilim 1 haftadır ilgisiz davranıyo benden kaçıyo niye kaçıyosun dediğimde kaçmıyorum askımm falan diyo ilgi gosteriyo herkes benden korkuyormus gibi hissediyorum psikolojim yuzunden insanlar uzak duruyo daha dogrusu insanlara kaba davranıyorum, ona cok kibarım bu 1 haftadır mesajlarıma bakmayıp bensiz tek basına veya erkek arkadaslarıyla zaman gecırıyo bana mesaj atmamın 10 saat sonrasında 4-5 saat sonrasında cevap verıyo sordugumda unutmusum falan dıyo bu ne ayak ben soruyorum nıye boylesın aramızda baska bı kız mı var benden mı sogudun sevmıyosan sevmıyorum de dıyorum ınkar edıp duruyo sevıyom dıyo sonra trıp attıgımda hemen ben senın ıcın cabalıyorum senın trıp attıgın seye bak falan dıyo bu ne ayak neden bu kadar ılgılı ve benden uzak durmaya calısıyo ınsanlara guvenemiyorum zaten bide bunla napıcam bilemedim (tek hayatımda o var ailemle falan konustugum yok arkadaslarım yok insanlardan kacıyorum ona gelince boyle yapıyor bi cok kere bana deli diyip kacan erkekler oldu o nasıl dusunuyor bilmiyorum beni garip halimle kabul eden birini buldum diye sevindim)

Sevgilim çok ilgili davranıyo ama garip?