Sanalda başlayan tüm ilişkiler kısa vadeli midir?

Biri var… İnternetten tanıştık ve birbirimizi hiç görmedik. Uzun süredir konuşuyoruz. Birbirimiz hakkında her şeyi biliyoruz. Henüz birbirimize hiç o konuları açmamış olsak da karşılıklı olarak hoşlanıyoruz birbirimizden. Tanıştığımız ilk günden beri hiçbir saygısızlığı olmadı, sınırları aşmadı. Hiçbir derdime, bazen suratsızlığıma rağmen of demedi. Her zaman moralimi yüksek tutuyor. Her şeyi onunla paylaşabileceğimi düşünüyorum, beni asla yargılamayacağını ve ona her konuda güvenebileceğimi hissediyorum. Bu zamana kadar sanal ilişkilere hep saçma gözüyle bakardım ama aramızda mesafeler varken bile onu hissedebiliyorum yanımda… Buraya kadar her şey yolunda ama ben görüşmekten çok korkuyorum. Ben onu her şekilde beğeneceğim ama ya o beni beğenmezse? Onunla arkadaş olarak görüşmeyi, tanışmayı çok istiyorum gerçekte ama hayal kırıklığı yaşamasından korkuyorum. Hayal kırıklığı yaşamasa bile sanalda başlayan bir ilişki ne kadar sağlıklı devam eder, uzun ömürlü olur mu onu da bilmiyorum. Yorum yapacak birileri olursa çok memnun olurum. Teşekkür ederim
Sanalda başlayan tüm ilişkiler kısa vadeli midir?