Siz olsanız napardınız sevgilim ilkez söyledi?

dün tartıstık bana neden soguk yapıyorsun dedi sucum ne ben ne yaptım bende cam önünde uzandıgım için biri görür diye askim demiyordum eskiden hep bise olsa ufak seyde tirip atar küserdim oda gönlümü alırdı bu sefer sordu üzülüyorum dedi tam ona anlatacaktımki askim bu yüzden diye biri geldi sohbeten cıktım oda uyursam cvp vermesem ara dedi bende aramadım neyse sabah oldu hayla tiripliyim çünkü bana düzgün sormadı bende kırıldım öglene dogru bu böyle olmaz artık kabul edemem müsait olunca ara dedi bende aradım konustuk sebebini söyle ona göre bişey digcem bende inat ettim ısrarladım sen söyle sen söyle önce diye oda sinirle birden sesi yükseldi eger ortada bise yoksa ayrılacam dedi sasırdım 1 yıldır hiç dememisti bana ilk kez dedi dedim demek ayrılacaksın o zmn demeye gerek yok oda hyr anlat dedi anlatım ama doldum kendimi tutum konustuk normal babası geldi kapatı bi yere gittiler banada hayla hesap veriyor buraya gittik bunu yaptık yolla cıktık diye neyse aksam oldu konustuk dedi sen ısrarlayıp üstüme geldin düşünmeden onu söyledim pişman oldum kendimi kötü hissetim deyip özür diledi biseler dedi gönlümü aldı barıstık ama ben hayla kırgınım siz olsanız napardınız ilkez dedigi için galiba cok kırıldım ona karsı eskisi gibi olamıyorum
Siz olsanız napardınız sevgilim ilkez söyledi?