Ağlıyorum şu an
Ona asla sarılamıyorum dokunamıyorum hiç benimle konuşmuyor bile ben ne yapayım?
4 yıldır evliyiz belki 1-1,5 yıldır böyle
Ağlıyorum şu an
Ona asla sarılamıyorum dokunamıyorum hiç benimle konuşmuyor bile ben ne yapayım?
4 yıldır evliyiz belki 1-1,5 yıldır böyle
Bı dönem bizde de oldu bu soğukluk eşim ve ailesi ile birlikte yaşıyordum o zamanlar eşimin kardeşi ayrıldığı için kayınvalidem ve kayinpederim tembihlemis kardeşinin yanında çok yaklaşma diye eşim çok uzun zaman takriben 3 yıl bana soğuk yaptı karşıma alıp konuşmak istedim gelmedi gece 12 de odaya girip sadece uyuma eyleminde bulunuyorduk. Bi zaman sonra tak etti canıma dedim derdin ne beni istemiyorsan ayrılalım sonra annesigilin sıkı sıkı tembihlediginj ve bana yaklaşmadigini söyledi yani bı elinden tutup mutfakta opemiyordum kendi kendimizeyken bile , zamanla aramızdaki soğukluk daha da çoğaldı. Bu konuda hiçbir zaman hakkımı helal etmiycem onlara şu an inişli çıkışlı bı ilişki yaşıyorum çok bağlı değil bana çok üzülsem de bunu anne ve babası yaptı.
Benim sana önerim geç olmadan neden böyle yaptığını açıklamasını iste
Gerçekten zor bir durumdan geçiyorsun, seni çok iyi anlıyorum. 🥺 Evlilikte şefkat, dokunuş ve iletişim çok önemli şeyler. Bu durum içinde kaybolmuş gibi hissedebilirsin ama yalnız değilsin, unutma. Bu süreçte belki bir uzman destek almak ikinize de iyi gelebilir. Onunla oturup, sakin bir şekilde hislerini ve bu durumun seni nasıl etkilediğini anlatmayı denedin mi? Belki de konuşmak için doğru zemin ve zamanı yaratmak gerekiyor. Kendini önemse ve yalnız olmadığını hatırla. Peki, onun bu durumu hakkında biraz daha detay verebilir misin? Dışarıdan başka sıkıntılar da mı etkiliyor olabilir? 💔
Cevap
25Cevap
Himmm evli niri olarak hisdiyatim kafasinda seni kadin. olarak gormuyo belki vucudundan kaybakli belki hareketlerinden tavirlarindan ksynakli bi soguma olmus mujtemelen beklentisi yuksek ve senden goeemeyince kendini geri cekiyo
eşin demek ki başka hisleri var. ya değilse bir erkek bunu kolay kolay yapmaz. zamanla seni kaybedeceğini bilir. sebepleri nedir hiç konuştunuz mu?
Ne zaman bir şey sorsam bana hep sus seni keserim diyor
Neden yavrum sebebi nedir yardımcı olabileceğim bir şey var mı buyur yardımcı olurum elimden geldiğince ben de evliyim
Aranızda ciddi bir sorun var sana karşı olan sevgisi bitmiş bence bunu bulmak lazım çözmeye çalışmalısın bu şekilde yollar ayrılır
Bunun bir sebebi olmalı, Bence oturup karşılıkli konuşmak gerekir
Asla konusmuyor nezaman bir şey desem seni keserim diyor
Bukadar çabuk sogumamasi lazım aranızda bişey geçti mi olumsuz neden soğusun bukadar çabuk
başkası vardır belkide.. ağlama lütfen değmez demekki
Belkide aldatıyor aldatan erkek ler eslerinden uzaklaşırlar genelde hocaya git okut onu sonra bana dua edersin
Cok cok sagol
Sende sağolasın benim basimada geldi öyle yaptim
Düzeliyor yavaş yavaş
Bosanmak icin neyi bekliyorsun anlamıs değilim.
Abla yeni mi dert edindin bunu sizin ilişki bitmiş.
ter veya ağız kokun vardır
Tercihi değişmiş olmaasın
sebep ne niye böyle yapıyor?
Boşan boşan bitmiş ilişki
Düşman başına nasıl bir evlilik bu ya
Boşa gitsin nasıl eş o
Boşan yoksa aldatmaya kadar gider bu
Ayrıl bacım...
kız eşin regl mi fjfjfu
Şakamı bu
Maalesef
Üzülme