Eski sevgilisi ile yeni hoşlandığı kız arasında kalan erkek konfor alanı için eski sevgilisini seçiyorsa hoşlandığı kıza döner Mi?

Bir çocukla tanıştık buluştuk görüştük yakınlaştık ilgisi olduğu çok açık belliydi hoşuna gidiyordum ama bir ayrılık girdi araya o sürede uzun süren bir ilişkisi varmış o exiyle tekrar barışmış ama bunu bana söylemedi yalan konuştu ve tekrar buluştu benimle yakınlaştı kızı benimle aldattı beni de doğal olarak bunu ben öğrendim biz bağırdım çağırdım karar veremiyorum kafam karışık onu tanıyorum seni tanımıyorum sana güvenmiyorum diyor ama asla alakası yok sadece bir bahane korkak herifin teki kızı seviyor musun diyorum cevap yok bilmiyorum diyor mal mal suratıma bakıyor sen hoşuma gidiyorsun hareketlerin falan konuşma tarzın diyor bana neyse seni de kaybetmek istemiyorum onu da diyor bana hakkını helal et falan diyor etmediğimi söyledim ondan öncede konuşmaya gittim yine sarılıyor sırnışıyor bana yani kız asla umrunda değil hayatında birisi var diyorum asla asla umrunda değil istediğini mi veriyor sana diyorum evet diyor şimdi sizce böyle bir erkek bu kızla yine ayrıldığında geri döner mi ne olur baya kavga kıyamet bitti ama ilişki

Güncellemeler
9 ay
Ve bana şey diyor bu arada aklımın bir köşesinde olacaksın kalacaksın o pişman bu olanlardan ama ben aşırı sinirli bitirdim bitti yani bok etti her şeyi
Eski sevgilisi ile yeni hoşlandığı kız arasında kalan erkek konfor alanı için eski sevgilisini seçiyorsa hoşlandığı kıza döner Mi?