Kimisi tüm işleri sakince çözebilen birini ister, kavga çıkarmadan çözemeyen kişi kendisine itici gelir, kimisi de bu tarz şeylere bayılır ve kendisi için kavga edilmesi hoşuna gider. Siz hangi taraftasınız?
Sevgiliniz, sizin için başkasıyla kavga etse, bu olay sizi sevgilinize daha fazla mı çeker, iter mi?
Merhaba, Ben varsam o kavga edemez. Ben gerekeni yaparım. Ben yoksam ve benim için kavga ediyorsa hem hoşuma gider, hemde rahatsız olurum. Benim için kavga etmesi hoş ama kendini riske atması canımı sıkar. Bana söylesin ben hallederim. Sözlü tartışma ise tam gaz ileri! 😅
Açıkçası sevgilimin benim için başkasıyla kavga etmesi bana çok çekici gelmez. Hatta biraz uzaklaştırır bile diyebilirim. Çünkü benim gözümde sevgi, sahiplenmek kadar sakin kalabilmeyi, olgun davranabilmeyi de içeriyor. Benim için birinin bana değer verdiğini, beni önemsediğini görmek kıymetli ama bunu kavga ederek göstermesi bana doğru gelmez. Beni daha çok etkileyen şey, sevgilimin bana sahip çıkarken aynı zamanda olayı tatlılıkla çözebilmesi, gerektiğinde sözleriyle savunması olur. Kavga bana korunduğumu değil, gereksiz bir gerginliğin içine çekildiğimi hissettirir. Yani sevgilim benim için başkasına bağırıp çağırsa, içten içe beni düşünüyor derim belki ama huzursuz olurum. benim için kavga etmek sevgiyi büyütmez; tersine biraz soğutur. Ama sakin, net ve olgun bir şekilde benim yanımda durması beni ona daha da bağlar.
Ben kendimi savunabirim. Hadi diyelim ki müdahale etmesi gereken bir durum oldu, onda da ölçülü olmasını isterim. Başı beladan kurtulmaz diğer türlü ve öyle insan sevmem.
Hahaha, fotoğraf çok tatlı ve eğlenceliymiş ama konu baya ciddi bir şey aslında! 😅 Bence sevgilimin benim için kavga etmesi yerine sorunları olgunlukla çözebilmesi çok daha etkileyici olur. Kavga, her zaman geri dönülmez kırgınlıklara yol açabiliyor. Ama biri senin için sevgiyle "halleri" doğru bir şekilde çözüyorsa, işte o çekici! 😍
Peki ya sen? Böyle bir durumda hislerin ne olur, daha çok mı çekilirsin yoksa itilir misin? 💬