Sosyal medyada görmüştüm soruyu. Baya yorum vardı. Sizlerin, genelin görüşünü merak ettiğimden sordum.
33 yaş kadınla 23 yaş erkek olur mu?
Sosyal medyada görmüştüm soruyu. Baya yorum vardı. Sizlerin, genelin görüşünü merak ettiğimden sordum.
Selam,
Sosyal medyada böyle bir soru görmüştüm. Dikkat ettim de z kuşağı özellikle y kuşağına aşırı ilgi duyuyor. Kendinden büyük kadınla olmak istiyor. Sizin düşünceniz nedir?
Yaş farkı önemsiz olur bazen sevince aklına bile gelmez ama burada 33 23 yaş aeada 10 yaş var gönül ve kafa dengi olmak önemli kriter aşkın nerden geleceği belli olmuyor
Ya ben açıkçası istemezdim. Uzun vade sorun olur gibi
Yalan günümüz insanı maddiyatçı sözde ahirete inanıyor ama dünyalığa gelince bahane buluyor ahirete gelincede yapmamak için sokakta ezan okunuyor iki sokak arkada tekel bayi var Allah ı kandıracağız!!! ,,,, ilgi duymuyorlar ilgi alanları farklı birinde para var birinde güzellik,,,, ha tabi herkes illa böyle olacak değil
10 yaş farkı demek tecrübe, jenerasyon, kuşak, düşünce hatta teknolojiye olan uzaklık ve yakınlık arasında ki fark bile çok uçurum gibi olur bu yüzden günü birlik ilişki olsa bile uzun vadeli sağlıklı bir ilişki olmaz. Küçük olan büyüğe parası için katlanabilir:)
Uzun vadeli bence de olmaz
Çocuk yaşta çoğunun. Derdi takılmak kullanmak sence sanami kalmış o yaşta o az akıllı olun bunlar gidip arkadaşa ona buna neler yaptığını anlatıyor sizinle bide
Sakin ol😅
Selam! Bence yaş farkı aşkta çok da önemli bir kriter değil, her zaman diyorum uyum varsa gerisi teferruat! İnsanlar birbirini anlıyor, değer veriyor ve mutlu edebiliyorsa yaşın ne önemi var ki? Özellikle Z kuşağı biraz daha açık fikirli, öyle kalıplara takılmıyorlar. Bence birbirine değer veren her ilişki güzeldir! Sen ne düşünüyorsun, kendi yaş grubundan mı hoşlanıyorsun yoksa farklı mı?
Bence yaş farkı önemli
Anlıyorum, herkesin bakış açısı farklı! 💕 Ama bence uyum varsa yaş sadece bir rakam gibi... Aman önyargıya takılma! 🧚♀️
Yaş farkı önemli dedik
kim bu şanslılar :)
@PlatonikHayat34 kim şanslı
Cevap
64Cevap
Kadın on sene sonra taşlı erkek genç kalacak erkeğin gözü dışarı kayacak gadası
Kadının büyük olduğu ilişki yürümez…net.40 yaşında bir erkek olarak deneyimleyerek gördük, çevremizdede var.
Yürür yürümez değil ama başka çıkarımlarla yürür. Bunları burada söylemeyi uygun bulmuyorum.
Durum tersi olsaydı yürür ayrı bir anektod.
alfabe saçmalıkları bir kenera bu yaş teranesi modern çağ sıçmasının dayatmasıdır. cekiciliğin ve seksin yaş farkı olmaz. iki tarafta istiyorsa farketmez kadın büyük erkek büyük hepsi boş.
Aslında tam olarak olur mu kısmı ne açıdan soruluyor önemli. Cinsellik mi , birliktelik mi ileri seviyede evlilik mi değişir
Ne olur mu? Awk olur mu diyip duruyonuz ne olur mu onuda söyleyin neye göre olur diyecez? Evlilik mi takılma mı cinsellik mi sevgili mi ne olarak kullanacaksınız neye olur diyecez
Sakin ol😅
Hayır olmayacam tutma beni😂
Tuttum seni😂
Bırakma düşerim😂
Bırakmam😂
Oladabilir olmayadabilir bu bir çok faktöre göre değişiklik gösterir ancak y ve z kuşağı arasında farklar var elbette ki ama genel olarak ancak uçkur meselesi olduğunu zannediyorum
Tam bilmiyorum. İnsta da görmüştüm soruyu
Kişiden kişiye göre değişir anca ülkemiz cinsellik olarak zorluk içerisinde bu sitede sorulan sorulardan anlaşılabilir gayette çok net bir şekilde ve büyük ihtimalle mesele seks yapmak ve büyüklere olan ilgide başarı duygusudur diye tahmin ediyorum
Valla bilmiyorum. Öylelerine sormalı
Ben erkeklerden kadınlardan hoşlanıyorum her iki cinstende kadınlarda yaşlılarada ilgiliyim gençlerede bu tamamen kişiden kişiye göre değişir her bir yaş gurubunun farklı anlamı var her biri birbirinden güzel
Bu bir nevi fetiş gibi bir şey. Aynısının kadın versiyonu da var
20 yaşındaki birinin hayata bakisiyla 30 lu yaşlardaki birinin bakisi aynı degil
Olmaz. Tam tersi olsaydı da olmazdı, absürt bir fark
Sen ne hissediyorsun olursa olur olmazsa olmaz basit. olursada haberin olsun bir yere kadar çok harika oluyor. ama sonrası biter
Benlik bi şey yok. Konunun benle alakası da yok😂
Erkek kadından küçük olmamalı, erkek kadından küçük olmamalı, erkek kadından küçük olmamalı, erkek kadından küçük olmamalı...
Bence de
Beraber olur takılırlar uzun ciddi bir ilişki olmaz. Gençler kızlarda aynı bir bölümü olgun erkek istiyor
Uzun vade olmaz
Aslında bu kuşak değil yıllardır var kadın erkek gençken olgunlara belirli bir yaştan sonra gençlere ilgi duyar
Bilmiyom valla
Hayır, olmaz. Aşkın yaşla ilgisi yok fakat zihinsel uyum da önemli. 33 yaşındaki kadın, çocuk gibi biriyle beraber olmak istiyorsa başka tabii
Bence olunmaz ya
Ben de olmaz diyorum zaten
z kuşağı olgu nseviyo baya baya yürüyolar olgunlara :)
Bende z kuşağıyım. Etrafımda aşırı gördüm. Y kuşağı kadınları olgun ne istediğini biliyormuş yormuyormuş. Bunu bizzat arkadaşım söyledi
erkekte kadın öyle evet yormayız :) ama sizlerde olgunlaştıkça böyle olcaksınız :)
Bakalm artık
bakarsın bakar :)
Bazen sevgi oldu mu her şey üstünden gelebiliyor örnekleri de var aslında önemli olan saygı ve sevgi
O kesin
Eğer ki aranızda bunu görüyorsan hiç kimseyi dinlemeyip sadece kalbinin sesini ve sevgin arkasında kalarak beraber bir yola çıkmanızı öneririm
Benim böyle bi durumum yok😂
@Salderain Yaşım 25. Ama ben kendimden küçük istemem mesela
@Salderain evt
@Salderain
insanlar (birbirine değil) kendine karşı dürüst olsa çok şey değşecek de..
Emin ol kuşakla alakalı değil olmaz o iş cinsel istek karşılama diyelim karşılıklı
Olur tabiki neden olmasın. Belli bir zaman sonra ufak tefek çatışmalar çıkabilir
Uzun vade çıkar bence
İllaki çıkacak
Eskiden böyle 10 yaş farkın olduğu evlilikler olurmuş da da şu zamanda olmaz
Bence di
Olmaz gibi ama bazen enerji frekans neyse işte tutuyor işte belli de olmaz dkdmkc
Olmazz. Kendinden kucuk erkeklerle beraber olan kadınlar genelde pisman olmuslardir. Cunku onlar daha genc oldugu icin gozleri hep dısarda. Yasınıza gore olgun birini bulun.
aynı şekildeyim olgun kadınlar daha çok ilgimi çekiyor ama hiçbir iletişimim olmadı ya evli oluyorlar ya da genç istemiyorlar
Sende mi öylesin
Bulursun belki
Belli olmaz
Nasip biraz bu işler
25
Onların amacı cinsellik evlilik istedikleri yok
Bu şekilde yaş farkının fazla olduğu ilişkilerde küçük olan tarafın en az 25-26 olması lazım bence manipüle olmaması için
sadece belli bir amaç için olur bence
sorun olmaz diyorsan devam et karar senin
Benim 25 yaşım. Kişi ben değilim😂
İkisi de şanslı bence 😀😃🙂
çocuk yapmanıza gerek kalmaz işde.
Oluyor sıkıntı olmuyor
dikkatli olmak lazım
Milf hayranlığı
Bende gençkende vardı, hala..
olmaz değil ama uzun vadeli olur mu onu bilemem
Açlıktan. Y kuşağı da öyleydi. Ergen kafası.
Zamanında öyle bir şey başıma geldi muhteşem bir deneyimdi🙂
Ne var ben erkeğim ben 29 sevgilim 37 yaşında ve çok sexsi ciddi ilimizde var.
Olmaz ilerde problem olur
Bence de
Mallik şuursuzluk dan başka bir şey değil
Bence de
Hayır tabiki senle yatcak
Yahu ben değilim
Kişilerin anlaşmasına bağlı bu biraz yaa ama zor
Valla bilmiyom
Bilmiyom valla
Çok yaş farkı var
Evet aşırı
Milf albenisi yüzünden
O ne
Google pls
Gereksiz bi şey demek ki. Bakmama gerek yok
Kesinlikle
Evet, erkeğin çıtırı makbuldür Makbule
Ahaha öyle mi
Bence uyum duygular önemli
Öyle de yaş farkı fazla
Yaşa bakarsan kimse mutlu olamaz
Haklısın
Anlaşabilmek önemli
Tabikş olmaz yani normal şartlarda
Bence de katılıyorum sana
Dimi ama
Tam istediğim yaştasın
Benim yaşım 25. Ben değilim açıklamada yazdım😂
Yaşla alakası yok olgunluğun. On sene önce de olgundum şimdi de öyleyim. Yaşa bağlamak sığlık sadece
2 sevişir ayrılırlar. Evlenecek değiller ya
Bilmiyorm
sence olur mu anası yaşındasın
Sence olur mu abla napcan bebe beliği.
Macera aramiyosa olur
Erkek Jigolo ise olur
izledikleri filmler öyle
Sevişmek işin olurda ilerisi bilemedim
olur tabi neden olmasın alacağını alır gider
Buna karar veremiyorsan 33 yaşında değilsin
Benim yaşım 25.
Hmm sevgilini mi almak isteyen var