İlk defa birini gormedigim halde unutamiyorum ona cok asigim haftaya kontrole gidecem ama napacam bilmiyorum?

Bir bucuk yil once diş tedavisine başladım ve bir yil once tedavim bitti gittiğimde sohbet ediyorduk ehliyetin var mi vs sürekli beni süzüyordu gogsume bacagima vs bakiyordu o 26 ben 19 yaşındayım bir ay önce fake hesaptan istek attım kabul etti ve yazdı buluşmak istedi fakeye arabada story atmıştım semicenkin batık gemisini semicenk sevdan yazmıştı bende çoğu şarkısını seviyorum konseri olursa giderim dedim konser günü de kendi hesabimdan konseri paylaştım anladı fakeyi ve kendi hesabimi takipten çıkardı geçen hafta çarşamba günü yazdım merhaba yarın öğleden sonra boşluğunuz varsa kontrole gelecem diye o da bu hafta boşluğum yok önümüzdeki haftalarda gelebilirsiniz dedi ertesi gün yazdım haftaya çarşamba öğleden sonra gelsem uygun olur mu dedim tam uc hafta oldu oldu bakmadı mesajima onu çok seviyorum onunda benden hoşlanmasını istiyorum ne yapacam çok aşığım neden bakmıyor ilk mesaj attığımda bakmıştı kontrole gidecektim ama daha bakmadı çok çok seviyorum çok aşığım gerçekten yanina gittigimde nasil davranir soguk davranır mi acaba napacammm çok aşığım ilk defa birini gormedigim halde unutamiyorum
İlk defa birini gormedigim halde unutamiyorum ona cok asigim haftaya kontrole gidecem ama napacam bilmiyorum?