Çıkmazdayım yardım?

Sevgilimls evlenirsem hayatım her yönden güzelleşip gelişebilir öyle bir etkisi var benim üzerimde hep destek oluyor her şartta yanımda kalıyor ayrılmak istersem de asla ayrılmıyor fakat geçmişte beni bir kere aldattı çok sevdiğim ve değişeceğini düşündüğüm için affedip devam ettim. Ama güven ruh gibiymiş bir kere terk ettiği bedene asla dönmüyor 3 sene geçti üzerinden psikolojik sıkıntılar yaşamaya başladım aşırı düşünüp her hareketine kurulmaktan bende uzun bir süre sonra çareyi tamamen boşvermekte buldum öyle boşluyorum ki istese 50 kere aldatmıştır çünkü umurumda değil yakaladığım an ayrılırım diye düşünüyorum. Ama asla yakalayamıyorum bazen şüphe duyuyorum hiç söylemediği yeni kelimeler kullanıyor ya da bir şeyi daha önce bana anlattığını söylüyor ama ilk defa duyuyor oluyorum gibi gibi şeyler ya da bazen bok gibiymişim gibi davranıyor bir hafta falan uzaklaşıyor sonra aşırı sevgili ve yakın davranıyor anlayan anlar zaten buraya kadar olanlardan. Herneyse birlikte büyüdük sayılır bir süre beraber de yaşadık. Kriz anını asla yönetemiyor cinnet geçirip annemin yanında bana bağırıp azarlayıp vuruyor sevdiğimden ya da haklı olduğundan ses etmiyorum ama hiçbir şartta ailemin yanında bana saygısını bozmaması gerekir korkuyorum evlenince hep böyle olur diye. İçim hep huzursuz söz verdiğimiz evlenme tarihi yaklaşıyor ama ben olanlardan ve kişiliğinin ciddi kötü yönlerinden dolayı onunla evlenmek istemiyorum. Ayrılamıyorum da evime geliyor rezillii çıkarıyor tanıdığım insanları arıyor rahatsız ediyor. Ailemi ve onu bırakıp yeni bir şehirde yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorum ama bu hareket hayatımın hatası mı olur kurtuluşu mu emin olamıyorum bıktım yemin ederim.

Çıkmazdayım yardım?