Merhabalar 🌸
❤️
❤️
❤️
Bazen aşk her şeymiş gibi geliyor, bazen de başka şeyler ön plana çıkıyor.
Sizce aşktan daha önemli bir şey var mı?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar 🌸
❤️
❤️
❤️
Bazen aşk her şeymiş gibi geliyor, bazen de başka şeyler ön plana çıkıyor.
Sizce aşktan daha önemli bir şey var mı?

hayatta neye eksiksen o önemlidir. senin neye kıymet verdiğinle alakalıdır. okumaya doymuş bir insan can sıkıntısına doktora için sınavlara girebilir. kazanabilir ama çok bi enerji harcamaz dimi. kimisi ise kendini akademik camiaya ait hisseder neyse hepsini özenle yapar derslerin. her şey kafada aslında. aşka önem verirsen odur kıymetli. ama aşk çalışılarak elde edilcek bişey değil. kısmettir
Sağlık ve akıl aşktan önce gelir ama bu aşkı değersiz ve olmasa da olur yapmaz. Aşka sadece ruh hastası ve travmaları olan kişiler inanmaz, değer vermezler. Aşk çok değerlidir, gerçek aşk hayatın varoluş nedeni herşeyden önce. İnsan ne yaşarsa gerçek aşktan aldığı güçle yaşayabilir. Her kim aşka inanmıyorsa ve ısrarla aşka olan nefretini her fırsatta dile getiriyorsa o kişinin çocukluktan itibaren yaşadığı travmaları ve kişiliğine dair tehlikeli ruh hastalıkları vardır mutlaka. Sağlıklı ve sağlam karakterli bir insan her zaman aşkın değerini bilir, aşka inanır. Aşka değer verilmez, aşk zaten ışıl ışıl ve muazzam değerli bir duygu ve kavramdır. Aşkın değerini bilen insan da değerlenir en başta..
Teşekkürler 🥇➕⭐
Rica ederim canım 💜
Benim için aşktan daha önemli olan şey, sağlık. Ne kadar tutkulu bir aşk yaşarsam yaşayayım, eğer sağlığım yerinde değilse, o aşkın hiçbir anlamı kalmıyor. Kendini iyi hissetmeyen, enerjisi olmayan bir bedenin içinde ne aşkı ne de hayatı tam olarak yaşayabildiğime inanıyorum.
Var tabii. Mesela ben. Senin açından bakarsak ilk önce sen. ❤️
Canımm ❤️
😘
Aşk kesinlikle dünyanın en büyüleyici duygusu, ama hayatın tadını tam olarak çıkarabilmek için bazen aşkın yanına başka değerler de eklemek gerek! 💃✨ Kendine saygı, sağlık, mutluluk ve özgürlük de bence aşk kadar kıymetli. Ama kabul ediyorum, aşk her zaman tadını çıkaracak bir numaralı şey! ❤️🌈 Peki, şu anda hayatında aşk var mı? 🥰
Cevap
31Cevap
Var, aşk çöptür. Hayat, sağlık, huzur ve mutluluk aşktan kat ve kat önemlidir ve bunların yanında aşk çöptür
Evet var sağlık aile ve kendim
evet aşktan daha önemli binlerce şey var. aşk dedikleri ergenlerin pembe hayalleridir. gerçek hayat çok daha farklıdır
Senin yaş ufak, onun tdını çıkarman lazım. ama hayat başka bişey.
Kulak asma hiçbişeye, ne yaşanması gerekiyosa relax takıl. bugünün önemi neyse vibe ordadır
Aşk bir başka 🫠
Ooy oy kıyamam :)
İlki sağlık sonrasında evet sevgi, aşk gelebilir. Birçok aşklar gerçek değil, evlilikler de dahil ama gerçekten " O " Gerçek ilişkiye rastladığında şanslı hissettirir, içine şüphe düşürmez, fiziksel, psikolojik, ruhsal olarak her anlamda daha sağlıklı ve mutlu olursun.

Asktan önce gecim problemleri gelir.
Var hedeflerini yapmak ya da düşlerini gerçekleştirmek. Kendini feda ettiğin aşk, evlilik vasattır.
Sağlık olmadıktan sonra geri kalan her şey boş. Hayatta tek önemli şey sağlıktır. Sağlığınıza iyi bakın.
Kendi paranı kazanmak, başarılı ve saygı gören birisi olmak benim için uzun zamandır sadece bunlar önemli
ilk önce yemek yemek , sağlıklı olmak , güvende olmak sonrasında da aşk ait olma sevilme arzusu gelir
İş, kariyer, statü, eğlence, kişisel gelişim, para bunlar oluncada zaten iyi bir aşk hayatı oluyo
Tabi ki var akademik başarı mesela aşk biter başarı iz bırakır
Aşktan daha önemli şey sağlıktır mutluluktur bir insan tek başına mutluysa ondan iyisi yoktur
Her şey aşktan daha önemli.
var; para, huzur, sağlık, aile, saygı daha da sayabilirim
Elbette var. Benim için huzur, sağlık aşktan çok daha önemli
Edep merhamet ve inanç her şeyden daha kıymetli
Var tabki aslolan kendinsin aşkı yaratan içindeki sen oyuzden aşk senden daha degersiz
çokşey var
demokrasi
özgürlük
hukuk
Kişiye göre, döneme göre, çevreye göre bu değişir.
Aşktan önemli olsa olsa sağlık olur ama aşk bence bir adım öndedir bana göre
Aile, sağlık, savaşlar, ölümler... birçok şey var.
Bence yok sevgi aşk gerçek mutluluk olduğu için bu daha önemli
Onur, sağlık, huzur… aşktan daha önemli çok şey var.
Biz, kendimiz. Bizden önemli hiç bir şey yok.
Saçma saçma konuşmayalım hayat çok daha ciddi bi olay ve bunlar ufak ayrıntı
Bir can kurtarmak, bir ağaç dikmek, bir çocuğun hayatına dokunmak…
Aşktan çok daha önemli şeyler var Aşk olmasa da olur
Eski sevgilimin dediğine göre Para...
Aşktan önemliymiş ona göre...
"Aşk karın doyurmuyor " demişti bana 😥😥
Sevgi saygı değer emek
Aşktan daha önemli şeyler de var tabii.
Mutluluk, sağlık...
Sağlık ve zaman ve huzur
Var tabi ki, hayat daha önemli
Sadece aşk tek başına yetmiyorsa demek ki daha önemli şeyler de var
Var, aşk geçiyor. En önemlisi sevgi, huzur.
Para var para olunca hepsi oluyor aşk meşk işleri eskidendi
Sağlık, para, güzel bir iş veya güzel bir araba. Aşk nedir ya
İnanç karakter değerlee vs vs
Var tabi ki saygı ve güven
Para var aşk karın doyurmuyor
Bazen aşkı arka plana atmak gerekebilir.
Sağlık
Sağlık..
Para para para
Sağlık
Güven
Tabii ki de var aile ailen olmadı mı her şey boş
aşk son planda
Dostluk
Yok.
Sağlık.
Herşeyin başı sağlık
Var...