Kadın erkek diye ayırmıyorum insanların çoğu maalesef karaktersizdir, birbirlerinin duyguları ile oynarlar her zaman. elde edene kadar seviyorum derler ama elde ettikten sonra aldatır veya terk ederler. ya da karşısında ki terk etsin diye kötü ve soğuk davranırlar. bu yüzden de hemen hayallere kapılıp güvenmemek lazım bence
Kırıcı olmayalım lütfen. Öncelikle “Love bombing” ne demek onu kısaca açıklayarak ardından da cevabımı vermek istiyorum. Karşıdaki kişiyi kontrol etmek için aşırı iltifat, ilgi veya şefkat göstermeyi içeren bir duygusal manipülasyon tekniğine Love Bombing diyoruz. Türkçe karşılığı olarak, aşk veya sevgi bombardımanı da diyebiliriz. Bu konuda aşırıya gidilir ve ısrarcı olunursa artık psikolojik ve duygusal taciz biçimine dönüşür ki bu istenmeyen bir durumdur. Bu açıklamayı yanlış anlaşılmamak için yaptım arkadaşlar. Yani nezaket, kibarlık, ince düşünce ve empati ile tamamen temiz duygularla yaklaşınca güzel bir şey ve biz erkekler bu konuda daha başarılıyız. Ama ısrarcı olup, istenmediğiniz yerde vıcık vıcık yalakalık yaparak saplantılı şekilde peşinden koşmak çok kötü ve itici bir hal alır ya, işte orada ben yokum. Kadın Nadide bir mücevherdir ve erkek peşinden bakır şekilde koşmasını bilmelidir. Bunun adına Love bombing deniyorsa, bu konuda biz erkekler masterız. Keyifli günler efendim. 😎
o neymiş diye googledan baktım. d ama doğru köprüyü geçene kadar olayı gerçek. Bi de çabuk sıkılıyorlar. Biz de doğal olarak kimseye güvenemiyoruz, sahte geliyor.
Bence bu tamamen kişiye bağlı ama kesinlikle erkeklerin love bombing sanatını çok iyi kullandığı anlar oluyor diyebilirim! 😅 Köprüyü geçip karşıya vardıktan sonra bir dönüşüm yaşayanlar da az değil hani! Ama kadınlar da duygusal zekâsını kullanınca bu duruma taş çıkartabilir. 💃
Ben master'ım hayatında gorup goremeyecegi seviyeye cıkarırım hediyeler iltifatlar jestler ince davranışlar eger hak ediyorsa devam ederim sonradan hata yaparsa keserim kırıntılarla yetinir o guzel gunlerin umuduyla debelenir durur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Gelmiş geçmiş en iyi lovebooming yapan şahıs bana denk gelmişti adı yiğitti bu sitedeydi