var mı öyle çok beğendiğiniz bu kız bana bakmaz dediğiniz bir kadın.
165 boyunda fit vücutlu
Sarışın
Puruzsuz tenli kadınım
Çoğu ortama girsem ailme ne guzel kızın var derler.
Ama yalnızım...
var mı öyle çok beğendiğiniz bu kız bana bakmaz dediğiniz bir kadın.
165 boyunda fit vücutlu
Sarışın
Puruzsuz tenli kadınım
Çoğu ortama girsem ailme ne guzel kızın var derler.
Ama yalnızım...
Hiçbir erkek sırf yakışıklı, hiçbir kadın sırf güzel değil sosyal olmuyor ki? İnsanlar bu kadar materyalist ve yüzeysel olsaydı (ki maalesef çoğunluk öyle) dünyada çok fazla insan kalabalıklar içinde bile yalnız hissederlerdi ki o grupların içinde de hissediyorlar. Çok güzel, doğal ve gerçekten saf arkadaşlarım var ama kelimenin tam anlamıyla yalnızlar. İnanılmaz seçici oldukları için değil sadece kimse onların dilini konuşmadığı için. Aynı atmosferde olmadıkları için (derinlik meselesi) sende böyle düşünebilirsin. Çok güzel olabilirsin ama bu herkesin sana bakmasını, seninle ilgilenmesini gerektirmez. Ki bence üstünde o kadar bakış olması da rahatsız eder. İstediğin muhtemelen herkesin dikkati değil, bir kişinin gerçek ve samimi ilgisidir. Ki o da nasip meselesi
Burada bu soruyu gizli neden sordun mesela? Tanişmak isteyen olabilirdi. Akıllı.. olgun adam eş adayı seçerken guzelliğe bakmaz ki. Karşı cinsinde guzellige bakan erkgendir. Gündelik ilişki peşindedir. Sen güzelsin diye seninle yakınlık kurmak isteyenden aslandan kacarmis gibi kaç. Kullanılırsin. Dikkat et. Seninle yakınlık kurmak isteyen adam.. bunu sadece sen güzelsin diye isteyen adam.. alıcıları zaten aciktir.. senden güzelini buldumu gider. Güzellik.. ilişkide kalite.. istikrar ve mutlulugun kesinlikle göstergesi değildir. Seni seven adama.. bu kizda neyi sevdin deyince.. guzellgiini sevdim derse.. başka sevebilecek bişey bulamazsa.. ondan şuphenmezmisin. Ne kadar acı ki.. sorunda sadece fiziksel guzellginden bahsetmissin. Sen güzelsin diye gelen.. Allah mafaza. mo güzelliğini.. bir kaza.. hastalık vb. yitirirsen gider. Erkeğin seninle neden tanışmak istediginin analizini doğru yap. Aman.. acı çekersin.
Senin bir kariyerin mesleğin var sanırım. Emsalini ariyorsun belli ki. Tabiki. İlişkilerde denklik esastır. Bakıyorum. İş yok. guc yok. Kız ev kizi.. mezuniyet yok. Meslek yok. Hala kariyer arıyor tanışmak istediği erkekte. Boyle bir erkegi kendine hak.. denk görüyor sağliksizca.
Evet kesinlikle.
Güzel iyi bir bölümde yüksek lisans yapıyorum dekandan akademisyenlik teklifi aldığım için kendi dengime göre karşıma kimse çıkmıyor maalesef.
Bir kadın.. bir kiz.. sadece güzel olduğu için yalnız degilse.. genelde o güzellikten faydalanmak isteyen erkek.. o kızı kendine bağlayarak istedigi gibi kullanıyor. Bir bakıyorum. Güzel bir kiz.. bir hayirsizin elinde.. taravma bağı ile bağlanmiş. çıkar ve fayda elde etme ilişkisi içinde. kaybolup gidiyor. Lütfen dikkat et. Olgun erkek guzellikten çok daha kaliteli şeyler görmek istiyor erkekler. Güzellik ikinci planda. Kızda güzellik ilk planda ise.. bu genelde.. ergen erkek beklentisi oluyor.
kimse için bana bakmaz demem, sadece uyum bulur muyuz diye düşünürüm, çünkü beğenilme kısmında sorunları olan biri değilim, bence tek mesele beğenilmek değil beraberinde uyum bulunacak birinin olması
Güzel olmak her şeyi çözmüyor maalesef. Doğru insanı bulamamış olabilir, ya da kendi hayatına odaklanıyordur. Bazıları da istemeden yalnız kalır, bazıları da bilinçli seçer. Yani yalnızlık sadece dış görünüşle ilgili değil, daha çok şartlarla ve insanlarla alakalı.
Güzellik gerçekten de çok özel bir şey, ama bir ilişkinin temel taşlarını oluşturmaz tek başına. İnsanlar bazen dış görünüşe değil, içindeki enerjiye, hissettirdiğin samimiyete ya da iç dünyana kapılır. Yani yalnız olman kesinlikle fiziksel özelliklerinle alakalı değil! 🦋✨
Belki çevrendeki insanların seni yalnız algılamasına sebep olan bir duruş ya da mesafeli bir enerji veriyor olabilirsin. Bu durum da çoğu insanın sana yaklaşmaya çekinmesine neden olabilir. Kalbinin sıcaklığını göstermekten çekinme! 🌸
Sence insanlar seninle neden iletişim kurmaya çekiniyor olabilir? Bunu bir düşünmek farklılık yaratabilir. 🫶🏼
Cevap
21Cevap
Yani güzel olmak veya olmaması benim için bir noktada fark etmiyor hayır bu bana bakmaz diyeceğim kişi olabilir ancak tip açısından değil karakter açısından bu şekilde düşündüğümden dolayı seçeneklerim çok fazla zaten o bu güzel veya değil muhabetti yapan biri değilim daha çok hoşuma giden bir kalbin içini görmek. Kadınlardan anlamıyorum ancak insanlardan anlıyorum.
Aklı başkasındadır ya da doğru insanı bulamamıştır.
Çok güzelsen çekiniyorlardır belki. Veya sana gelenleri beğenmiyorsundur olabilir ya da amaçları farklı şekilde yaklaşıyorlardır. Belkide en doğrusu için bekliyorsundur
Gelen oluyor arada sırada onlarda gerçekten beraber olacağım tarzda insan değil.
Kariyeri kötü tipi kötü...
Guzel kızlara bu bana bakmaz dusuncesınden kımse yanasmıyor cirkinlere gıdıyorkar cırkın şansı burdan gelıyor ama ben senı gorsem kacırmam heralde anlattgın gbıysen
sosyal ortamı yoktur yanlış kalır sıcak kanlı felan degilse ondanda olabilir karsıdakini tanımak lazım nedenini bulmak için çogu zaman çevresel şartlardan sosyal ortamı olmamasından kaynaklı olur
Nasip olmayanca olmuyor belkide böylesi hayırlısıdır
bazan erkekler cesaret edemiyorlar erkekler, sahiplisindir kesin diye.
Beyni olan insanlar dış güzelliğin büyüsüne kapılmazlar.
Çok var çok talibi olmasına rağmen istemiyorlar
Belki yanliz olmadigini dusunuyorlardir ya da bu kiz bana bakmaz dusuncesine sahiplerdir
Her sarışın güzel olacak diye bisi yok
Cevrem yüz hatlarında çok simetrik altın oran diyor.
Reis o zaman yakışıklı erkek bulursun
Seni fark eden yoktur
Belkide diyeceğim ama yolda yürürken çok dikkat cekiyoeum.
Yinee kimse yok öylemi
Evet
Çevremde der dikkat çekiyorsun der yani.
Çok güzel oluncada cesaret edemeye bilirler
Benim gibi dünya kadar sarışın sever varken
Yaş kaç peki böyle düşünülüyor
Kaşar kızsa kalır bakire değilse kalır çok güzel kızlar esc yapıyor
Belki çok güzelsin diye gelmiyolarır
Fazla egodandır.
Kaç yasındasın
26
İddian gercekse beklerim
?
İddiam gerçek ama buradan bir erkekle tanışacak kadar düşmedim.
Düşündüğünün çok üstü çıkacak her konuda
? Ne dersin
1 dk ayırsan değişecek fikrin
Bakıcakmısın
Nasıl birini arıyorsun?
İşi gücü yerinde duzgun kariyeri olan eli yüzü düzgün erkek.
Yani öyle insan çok aslında.
Sen ne iş yapıyorsun. Yaş kaç?
Yaş 26 üniversite de yüksek lisans yapıyorum.
Nerede yaşıyorsun?
Kırıkkale
Ben de Ankara
Küçük şehirde bulmakta zorlanabilirsin
narsist oldugu için
Yo mutavaziyim...
Kendime güzel demek ne zaman narsistlik oluyor kendim konusunda objektifim.
Doğru haklısın ama karsima çıkanlar gerçekten eldivenle sevilecek erkekler evladım olsa hem zeka hem tip hem başarıdan yoksun erkekler.🥴
Sorun tipte değil zekaya tavda olabilen bir kadınım ama bunlarda oda yok😀
Nasip...
Bende yalnizim
Güzel dıye herkes ona yapmak zorunda değil
popon havada demek
Egolu oldugu icin
Tercihin nedir
Karakteri cirtttir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?