Eşinizin sizden daha iyi bir dostunun ve arkadaşının olması kabul edilebilir bir durum mu? 🗝️🗝️

#Wolfism 🍎🐺
Eşinizin sizden daha iyi bir dostunun ve arkadaşının olması kabul edilebilir bir durum mu? 🗝️🗝️

#Wolfism 🍎🐺
Bazı eşler değildir. Dünyayı insana cehennem eder. Bir tane adliyede dava duymuştum karı koca boşanmaya gidiyorlar kadın hala konuşuyormuş şunu da isterim bunu da isterim adam da demişsin yeter ki benden boşan her şeyimi al diyormuş. Öyle insanlar da var ama eşi için herşeyi yapan insanlar da var.
Bazem tartışılabilir bi durum oluyo bu benim için. Eşimin, tam başaramadığı tek konu, ve ilk kez, bu yakın zamanlarda, bir başkasıyla (eskilerden biri aslında) daha derin, ve hatta eşlerimiz hakkında da dertleşmeye başladık
Eş, kesinlikle en güçlü bağlardan biri. 💞 Hayat arkadaşımızın aynı zamanda dostumuz ve sırdaşımız olması, ilişkiyi çok daha derin ve anlamlı kılar. Ancak, bir insanın farklı rolleri paylaşabileceği başka dostlarının da olması çok doğal. 🌟 Önemli olan, eşinin dostlarıyla olan ilişkisi seninle olan bağını gölgede bırakmamalı ve güven, sevgi her zaman ön planda olmalı. 🗝️ Eğer ilişki açık iletişim ve samimiyetle kurulmuşsa, herkes kendi alanında mutlu ve huzurlu olur. 🍀
Cevap
14Cevap
Eşim en iyi arkadaşım, dostum ve hatta yeri geldiğinde kardeşimin yerini bile doldurabilmeli. Kısacası eşim = her şeyim
Her ikiside olabilmeli
Tabiki hatta ben biriyle çok iyi anlaşırsam mutlaka sevgili olarak görürüm kendisini ona da söylerim. 💗
Öyledir ama uyumlu olmak çok zor, kafalar uyuşması lazım, ve nikahtan sonra ne hikmetse herkes değişiyor, bu yüzden evliliğe karşıyım
Kesinlikle. Eş, hayatta her şeyi paylaştığın en yakın arkadaşındır.
Prensim benim için evet öyle hatta hayatımın anlamı
Eşi en iyi dostu ve arkadaşı olmalı ama realitede çok nadir bu. Öyle görünüyor.
Bence öyle olmalı yoksa ilişkiler yürümez biter o ilişki...
Olması gereken bu evet
Hayat arkadaşı dedikleri…
Olmasi gereken bu ama mumkun olamiyo bazen
öyle olması umut edilir
Öyle olması gerekiyor..
Evet ama eşim yok
olması gereken bu kesinlikle
Öyle olmalı
Öylede denilenilir
Öyle olmalı
Kesinlikle
Öyledir