Biz ciddi düsünüyoz yanima da gelmeyi düsünüyo sizce cok mu zor? Telefonda da konusuyoz
Yeniyiz
Biz ciddi düsünüyoz yanima da gelmeyi düsünüyo sizce cok mu zor? Telefonda da konusuyoz
Yeniyiz
Uzak mesafe ilişkisi zor çünkü insan dokunmak, sarılmak, birlikte zaman geçirmek ister. Mesafe bunu engelliyor. Özlem, kıskançlık, iletişim sorunları daha kolay büyüyor. Bir de küçük anlaşmazlıklar bile uzaktayken daha büyük görünebiliyor. Ama tabii ki imkansız değil. Güçlü güven, sürekli iletişim ve ikinizin de çaba göstermesi şart. Eğer bunlar yoksa ilişki yıpratıcı olabilir.
Aşk mesafeye takılmaz derler ama tabii ki zorlayıcı olabiliyor! 😊 Uzak mesafe ilişkisinde güven, sabır ve iletişim çok önemli. Düzenli konuşuyorsanız ve birbirinize karşı açık, dürüstseniz eminim ki üstesinden gelirsiniz. Bir de en güzeli; yanına gelmeye kararlı olması sizi ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor, bu harika bir şey! ❤️ Peki sence birlikte yapmayı hayal ettiğiniz ilk şey ne olacak? 🌟
Cevap
6Cevap
Benimde öyle ilişkim var. Bence her ilişkinin zorlujları vardır bunları aştıktan sonra her şey çok güzel
Ne zamandir birliktesiniz ve yanina geldi mi
6 ay olmuştur hiç buluşamadık fırsat olmadı ama sorun etmiyoruz ya. Her türlü sevgisini hissettiryo bana
Siz ne zamandır birliktesiniz
Bizim cokkkk yeniiiii ay bile olmadi ahahvavav
Nası gidiyo
Şu an iyi gidiyo 2 gün sonra gelmek istiyo 300km uzakta
Aa ne güzel inşallah güzel geçer heyecanlı mısın
Ahaha saol
Coookkkk ne giycemi bile düsündpm
Her gün 1 /2 saat falan konusuruz
İyi iyi hemen en güzel kombinleri çıkar denemeye başla msmfmx
🤣🤣😂😂 alis veris yaptim biiliyon mu😂😂😂
Ahaha ne aldınm
Ahahha bi elbise aldim
Cünkü mekani falan ben hal ederim dedi ahahha bakalim
Ilk kez biriyle date cikiyom ahahhahhaa
İyi yapmışsınn bakalım nasıl geçicek 😊
Bakalim😊
Mesafeler engel değil artık devam 1 uçağa bakar her şey
Her gece yatak altında vız vız konuşmalar. Sonra da gün içinde bitmeyen tripler
Ya zor değil de dikkatli olmak lazım yakında her anına şahit oluyorsun uzakta olunca hayallerine aşık oluyorsun
Sürdürülebilirliği düşük
Ama laylaylom degil niyetmiz
Bununla ilgili değil ve deneyebilirsiniz. Normal ilişkiye göre devam ettirmek çok daha zor.
ne kadar uzak?
Nerden nereye
Se işemezsim
Yürümüyor direkt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?