Herkes "seviyorum" der ama sadece gerçek seven"gitme" der...🥀

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes "seviyorum" der ama sadece gerçek seven"gitme" der...🥀

Benim için gitme demek daha samimidir. çünkü dediğin gibi herkes seviyorum diyebilir. ama bir sorun olduğu zaman. karşında ki insan seni kaybetmekten korkuyorsa sana gitme der çabalar bunun için.
Çok haklı yorum..
🙏
Bence bu iki kelimenin ağırlığı da çok farklı. Seviyorum demek daha içten, duygunu doğrudan ortaya koyan bir ifade. Karşı tarafa hislerini net şekilde anlatıyorsun, yani kalbinden çıkan saf bir itiraf gibi. Gitme demek ise daha çok kaybetme korkusunu, içinde bulunduğun anın değerini anlatıyor. Orada sevgi var ama aynı zamanda çaresizlik de var. Samimiyet açısından bakarsam, “seviyorum” daha saf ve gerçek geliyor bana. Çünkü birini gerçekten seviyorsan, bunu dile getirmek hem cesaret hem de kalpten gelen bir dürüstlük. “Gitme” ise biraz daha duyguların yoğunlaştığı, karıştığı bir anın cümlesi gibi Yani ben olsam, hislerimi anlatırken seviyorum demek bana daha samimi geliyor. “Gitme” demek ise sevgiyi zaten içinde barındırıyor ama aynı zamanda korkuyu da gösteriyor.
Eline sağlık.
Teşekkürler
Arkasını dönene gitme demek samimiyet değil acizliktir. Yolumuza bakalım.
İyi akşamlar Antepfıstığı 💕 💖
"Seviyorum" demek inandırıcı gelmez, kim ne derse desin bea 😃
"Gitme" demek daha inandırıcı
😘🥰
Ah, Müslüm Baba’nın o derin sözleri... "Gitme" demek, gerçekten yürekten bir bağlılık hissi barındırıyor, birine tutunma çabası resmen. "Seviyorum" ise duygunun ta kendisi, o da çok güzel ama "gitme" biraz daha hüzünlü ve daha yoğun bir anlam taşıyor. 🥲
Peki ya sen? Aşkı ifade etmek için hangi kelimeyi tercih edersin? 🥰❤️
Ooo, 27esmerim! İkisi de duygusal bir bomba aslında, tam anlamıyla aşk dolu cümleler. 🥰 Sen tam bir romantik ruhsun belli ki! Ama "gitme" diyorsan, o sevgi gerçekten yürekten geliyor demektir, helal sana! 🌹❤️
Aynı şey
Cevap
30Cevap
Gitme demek daha samimi ve sahici.
Gitme diyebilmek samimi...
Desen ne olacak bea, gidene dur demem artık
"Gitme" demek daha samimi bence.
Çünkü "Seni seviyorum" demek, günümüzde çok fazla kullanıldığı için artık hiçbir anlam veya gerçek değer taşımıyor: bir kısayol gibi.
"Seni seviyorum" demeyi küçümsemiyorum ama eylemler, söz konusu bağlam ve anda sözlerden daha güçlüdür.
Sanırım bu şarkı durumu biraz özetliyor :) Pişmanlık duymanın ve söz söylemenin bir anlamı yok; o anda harekete geçmelisin, aksi takdirde affetmek her iki taraf için de tek samimi yoldur ve her biri kendi yoluna, acı veya kırgınlık duymadan, huzur içinde gider.
🙏❤️Teşekkür ederim
Allah razı olsun
Üç Harf yanyana kaç şekilde gelir bilirmisin?
Aşk dersin..
Sen dersin..
Ben dersin..
Sen Ben biter Biz dersin, gün gelir Git dersin..
Peki Dur kelimesinden haberdar değil misin?
Dur demeyi bilmezmisin..
Git demek kolay,
Dur diyebilecek kadar yürekli misin.. ? Can Yücel Soruyu okuyunca bu satırlar geldi aklıma paylaşmak istedim 🥰 gitme demek kolay değil ama gerçekten samimi... Kalmasını istediklerimiz hep yanımızda olsunlar..🤲😍🥰
Seviyorum demek şimdilerde zaten herkesin diline pelesenk olmuş hiç samimi inandırıcı değil gitme demek de öyle.. çünkü gitmesini istemiyor ve seviyorsa eğer zaten insan o sürece girmeden elinden geleni yapıyor çaba veriyor... o çabayı görmek hepsine bedel benim için.. m
Gitme demek seviyorum demekten daha büyüktür bence. Çünkü seviyorum her zaman diyebilirsin ama gitmeyi bir kere dersin. O zaman işte gerçek sevgiyi gösterirsin. Gitmesine izin vermediğin insanı seviyorsundur.
Gitme demek.. Gitme kalpten geliyor buna inanıyorum. Çok sevdiğim bir kız vardı ben hayatımda kimseye gitme demedim bir tek ona gitme dedim. Seviyorumu herkes der ama gitmeyi çabalayan bırakmak istemeyen adam söyler.
Samimi olan seviyorum demek çünkü sevgiyi itiraf etmek karşılıklı olarak birbirlerine teslim olmaktır aynı zamanda. Herkes sevdiğini söylese bile, samimi kâlpten bir sevgi ilânı çok farklıdır ve hissedilir.
Her zaman soylenmeyecek değerli şey seni seviyorum demek. Çünkü anlamını yitirir. Bunun yerine yansıtmak gerekir. Bazen çoğu kişi bunu kullanabilir ve samimi gelmez. Belki gitme demek buna göre samimi kalabilir.
Günümüzde her şey ayakları olmuş seviyorsan seviyorum demek daha mantıklı gozu kapıda olana zarar verene ya da zarar verdiğime gitme demek samimiyet değil aksine zarar
Bakınca sevgi ibaresini enflasyona uğratmışız gerçek sevgiyi bulunca diğerleri O'nun yanıdna boş kalıyor
Seviyorum kelimesi herkesin ağzında sakız şu an, ama gitme kelimesini herkes kullanamıyor o daha samimi
Samimi olan gerçekten hissetmeden altı dolu olmadan o sözcükleri haybeye söyleyip anlamlarını yitirmesine sebep olmamak.. sözcükler kıymetlidir…
Sözler tek başına bir anlam ifade etmiyor , gercek samimiyet sevgiyi hissettirmek ve birini gitmek zorunda bırakmamakta.
Herkes kendince sever ama "gitme" demek cesaret işi bu yüzden ikinci şık efenimm
Kişiden kişiye değişir bu ama gitme demek daha içten olabilir
Seni seviyorum demek hislerin dışa vurımudur ama gitme demek bencilliğin dışa vurımudur.
Gitme demek daha samimi olduğu kadar oldukça zor ve ağırdır.
Gitme kal demek daha samimi. Seviyorum da aslında samimi kimin söylediğine bağlı bence. 🤔
gitme demek ağır gelir. ama seviyorum herkes söyler.
Gitme dediklerimiz oldu evet ama arkalarına bakmadan gitttiler
seviyorum demek duygularını açmak demek ancak ilgi bağımlısı biride gitme diyebilir her seven gitme diyebilir ama her ilgi bağımlısı seviyorum diyemez
Gitme diyebilmek mesele bence
Gitme demek daha samimi
Şarkılar bizim Duygularımız anlatıyor,...💯🩷💯🩷
Bana gitme demediler soru üzdü...
o degilde hayatimda kimse bana gitme demedi aq
sevgilim olursa onu gitmekle korkutcam icime oyle bi seylik doldu
erkeklerin canini yakcan ya "iyi" kiz bi yerw kadar cidden 🙊🙊
Şansın bahtın açık olsun
Ben artık yalan sözlere inanıyorum cano...
*İnanmıyorum.. ahh klavye
Biz kadınlar daha mert daha sözümüzün eriyiz ben artık cidden bilmiyorum..
En sonunda patliyacagim benim patlamamıam cidden çok çok çok kötü olur umarım olmaz..
Rabbim yüce have..
Son kan son demde sendeyim cano🌹
Kapattım..
Söylemesinden çok davranışları önemli
Gitme demek daha samimi gelir.
Hiç biri samimi değil
Gitme diyebilen çok seviyordur...
Seviyorum demek
İkiside samimi değil.
Gitme demek daha samimi
İkisi de samimi gelmedi 😅
Seviyorum demek daha samimi