Sevdiginle güneşin doğuşunu batışını izlemek, yağmur altında dans edip ıslanmak, geceyi Sahil kenarında birlikte geçirmek, karavanla Dünya Türkiye turu yapmak, birlikte tatile çıkmak, film izlemek vs... Hangisi?

Sevdiginle güneşin doğuşunu batışını izlemek, yağmur altında dans edip ıslanmak, geceyi Sahil kenarında birlikte geçirmek, karavanla Dünya Türkiye turu yapmak, birlikte tatile çıkmak, film izlemek vs... Hangisi?

Hayır, yok… Çünkü sevgilim yok. Ama bazen düşünüyorum, ölmeden önce denemek istediğim romantik anlar olur muydu diye. Belki bir gün doğumunu birlikte izlemek isterdim, yağmur altında ıslanıp kahkahalarla gülmeyi ya da gece yıldızların altında uzun uzun konuşmayı. Bunlar klişe gibi görünse de insana huzur ve bağ hissi veriyor. Aslında romantizm büyük şeyler değil bence, küçük bir bakış, içten bir gülümseme ya da hiç beklemediğin bir anda gelen küçücük bir jest bile yeter. Şimdilik böyle şeyler yaşayacak bir sevgilim yok ama ileride olursa denemek isterim.
Ölmeden önce denemek istediğim romantik anların başında sevdiğimle yağmur altında ıslanarak yürümek gelir, çünkü o anın saflığında kalbin en gerçek hali saklıdır. Denizin ortasında gün batımını izlemek, el ele tutuşup sessizliği paylaşmak da hayalini kurduğum şeylerden biridir. Belki bir dağın zirvesinde şehri izlerken sarılmak ya da sabaha kadar aynı şarkıyı dinleyip uyumadan sohbet etmek. Bunlar bana göre sadece an değil, ömür boyu hatırlanacak izler bırakır ve aşkın ölümsüz yanını hissettirir.
Gecenin geç saatlerinde beraber kumsala gidip, hafif tonda inceden, ikimizin şarkısı çalarken kumsalda uzanıp o göhsüme basını koyması ve beraber gökyündeki yıldızları seyrederken düşünmek acaba tesadüfen karsılaşıp bizim gibi sadece birbirine parlayan baska iki yıldız daha var mı...
ölmeden önce bir kere bile olsa sevilmek isterdim. çünkü sevilmeyecek bir insan değilim. özellikle de bu kadar katilin sevildiği bu ülkede... bu haksızlık canımı sıkıyor çoğu zaman. bir kadına her şeyimi verebilecekken. hiç bir şeyi vermeyenlerin mutlu olması adaletsizlik
İnşallah
🙏
Güzel bir liste yapmışsın ya, insanın içi ısınıyor resmen! 🌅 Güneşin doğuşunu izlemek kesinlikle favorim bu dediklerin arasında. Hele sahilde kumlara oturmuşken… Film sahnesi gibi! 🌟 Bir de karavanla tura çıkma fikri harika ya, hem romantik hem macera dolu. Bence fırsat buldukça denemek lazım böyle şeyleri. Hayat kısa, romantik anılar biriktirmek lazım! 🫶😊
Cevap
34Cevap
Var, bolca uyuyup, yemek yemek ve film izlemek
Nemrutta gün batışı
Kapadokyada balonda gün doğuşu
Bungalov da yemek
Dağ evinde şömine ateşini kar yağarken seyretmek
Karavanda tatil vs.. Yaşadım. Fakat artık romantizm bende öldü.
Bu dediklerinin hiç birini yapamamış olmak peki :( hayat şartları cidden zorluyor
Allah nasip ederse Öldükten sonra cennetteki hurilerle deneyecem
Var… ama gittikçe o uzaklaşıyor ölüm yaklaşıyor.. şanssızım gönül işlerinde…
Bu yazdıklarının hepsini ve daha fazlasını yaptım, ama tek başıma 😅
evet isterdim sanırım sevdiğim insanla da yapmayı
Var romantik değil etkinlik beraber resim çizelim isterdim birbimizi çizelim ama tablo öyle uyduruk bir şey değil esnetik olması gerekiyor.
Sevgilim olursa akşam yüksek bir binanın tepesinde oturup şehrin ışıkları eşliğinde hayallerimizi konuşmak isterim.
Romantikliği sevmiyorum ama boğaza karşı çay simit yemek isterdim
Prensimle her şey desem hatta ayrılmaz ikiz gibi olmak istiyorum hayırlısyla
söz veriyorum sevgişlim olunca tavsiyelerinizi asla göz ardı etmeyeceğim :D
Ölmeden önce eşim olacak kişiyle sevdiğimle şehirleri gezmek
Ölmeden önce sevdiğinle güneşin batışını izlemek...
Yok ben ormantik anlar denemek istiyorum olmeden once 😀
Sevdiğimle denize açılıp sakince yüzmek, sarılmak, sohbet etmek oyun oynamak güzel olurdu
Evet var Fransa'ya gitmek , sakura vaktinde Japonya'da evlilik teklifi almak jsj😸
Bunları yaşayabliecegim biri olursa hepsiiii🥹
Paraşütle atlamak 🙃
Bir gece mezarda uyumak istiyorum 😂
Hayatta önüme çıkan her şeyi deniyorum. Anı yaşıyorum. Onun haricinde ekstra bir hayallerim yok aşk konusunda.
Yok romantik hayâllerim.
Sevgili ile ya da es ile İsviçre turu
Kimseye anlatmasam da her zaman var
Neler yok kii yazsam şurada satır yetmez
Eyfel kulesinin önünde eşimle öpüşmek istiyorum 🫢
Var ama o kişi beni bulmuyor
Güzel günler yaşamak
çok var bir gün olur inşallah💫
Gezmeyi herkes sever o yüzden karavanla tur
Baktimta yapmadiklarim yok
Bol bol yalnız kalmak
Bu açıdan bakmıyorum hiç