Aşk İlişkileri Şive ile konuşan biriyle sevgili olur musunuz? Asumαsu-03 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1012 Yapay Zekaya Sor Afyonluca' da gonuşameyon... sen en eyisi mi başga gız bak...🤪 Güncellemeler8 ay KızlarSoruyor aşk ilişkileri lütfen 🙏 Güncellemeler8 ay Hakaret etmeden yorum yapın, ben zaten şive ile konuşuyorum isteyince Afyonluca💓 Şive ile konuşan biriyle sevgili olur musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yakında nefes alandan olur mu diye soru açarlarsa şaşırmam 🤣🤣 1 1 Yorumla Asumαsu-03 8 ay Yeniyiz her halde siz eskiler bütün soruları sorup bitirmişsinix , Z 😒 Yorumla
StrongerLion Takip Et FenomenGuru Yaş: 37 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şivenin hiç biri hoşuma gitmiyor. Türkçeyi bozuk yazan bile bana soğuk geliyor. Doğru yazan ve konuşan hoşuma gider. 2 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ankara şivesi ve Laz şivesi çok hoşuma gidiyor 😂 bu şiveleri varsa olurum hahaha 😂 2 4 Yorumla u Dark_Scourge 8 ay Hıııı? Yorumla s UykuHuzurr0o 8 ay Hayatım o öyleli bir şey değil Yorumla u Dark_Scourge 8 ay Ben anlamam neyleli 😂 Yorumla s UykuHuzurr0o 8 ay Ben anlatcam sana sonra 😂 Yorumla
u чσlєnα Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Nasıl bir şive olduğuna bağlı, Türkçeyi düzgün kullanan insanlar daha çok dikkatimi çekiyor 1 0 Yorumla
IMrLonely Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olurum, bazen benim de istemsizce ağzım kayıyor. 1 5 Yorumla Asumαsu-03 8 ay Hangi yöreye 😄 Yorumla IMrLonely 8 ay Adana 😅 Yorumla Asumαsu-03 8 ay Adam ya dgfgf Yorumla IMrLonely 8 ay Eyvallah Eyvallah ahahhahahha Yorumla Asumαsu-03 8 ay Ricalar dgfgd Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. evet olurum fark etmez 1 0 Yorumla
AdreSoranKurşun Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Nörek gadasını aldığım bizde gonuşuruk şiveynen şincik şiveli gonuşuyor diğin ağlıyakda gözden mi olak gadası 1 4 Yorumla Asumαsu-03 8 ay Off harika 🤣 şimcik o 🙄 şincik değil Yorumla AdreSoranKurşun 8 ay Bizim gayserisinde avşar otağında böyle gonuşulur gadasını ondan kelli öyle didim😀 yoğsam şincik şimcik her yere göre değişiyor Yorumla Asumαsu-03 8 ay Eyi deyon sgdgd Yorumla AdreSoranKurşun 8 ay He öyle gadasını işte o faat ben varıyım eccikde şordaki sorulara cevap viriyim 😁 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Nasıl konuşmalarına bağlıdır, önemli olan hangi ruh ve hangi kişilik taşıyorsa ona bakarım. 🌸 1 1 Yorumla Asumαsu-03 8 ay 💓🌸 Yorumla
Çedman Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 8 ay İstemem işim olmaz ben yüksek okul mezunu biriyim 1 1 Yorumla Asumαsu-03 8 ay Biz anasınıfı mezunuyuz Yorumla
Mehmet1Oğuzhan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Yani ahlı başındaysa niye olmiyim gardaş jdjdjdjdjdj 1 1 Yorumla Asumαsu-03 8 ay Haşşöyle dgfgd Yorumla
Engin_Arr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. asucuk. neden nick değiştin sıfırdan? ben sana bakcem. seni esteeyom 1 2 Yorumla Asumαsu-03 8 ay Bu hesabımı kullanıcam, diğeri iptal şifreyi hatırlamıyorum Yorumla Engin_Arr 8 ay aa tamem guzum Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Diyarbakırlıyım kurmancıyım kanka arada çok güzel şive yapıyorum 1 2 Yorumla Asumαsu-03 8 ay Aşk ilişkileri diye KS ye etiket yapsana aşkımsuuu🌸 Yorumla Günesinkadini 8 ay Dur halletcem kanka Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Şive ile konuşan birisi gelmesin knka ben zaten erzurumluyum. Şimdi karşı tarafta dogulu olursa hiç anlaşamayız ya 😂😂cidden kaos çıkar 😂😂 1 2 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Knka birde şöyle bir olay var. Doguluların konuşmasını diger insanlar pek anlamıyo Yorumla Asumαsu-03 8 ay Baci yessir olim sene 😬😄 boş ver onları Yorumla
Epituf Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Şiveye bağlı şimdi konuşma ses çok önemli ya kendimde Türkçeyi çok düzgün kullanamıyorum ama bari sevgilim düzgün konuşsun belki bende düzelirim🥺😂 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Karakterine bakarım canım. 1 2 Yorumla Asumαsu-03 8 ay Çiçeğim 🌸 Yorumla u sinem23__ 8 ay Kuzum🌸 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. bazen kulaga hos geliyo ya da o kisiden hoslandigimiz için sivesi kulagimiza sarki gibi geliyordur ahshahahss 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. ben şive konuşmam ama arkadaşlarımda şiveli konuşanlar çok var.Ayrıca Sevgililik öyle şiveyle ilgili bir şey değil 1 1 Yorumla SAblaK 8 ay Şiveli konuşmam dedim de ben karadenizliyim. Nereli olduğumu da diyim de 😅 Yorumla
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 8 ay doğulu olmasın da bunlar şive konuşmuyor maymunluk yapıyorlar gerisi kabulüm :) 1 0 Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 8 ay İstemenen olmaz o emme.Deyi deyvecen akkına geleni. 1 0 Yorumla
heiwaomotomeru Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 104% 8 ay Evlenirim ancak sevgiliye hayır, zina çirkin çünkü. 1 0 Yorumla
johesa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yasıma uygun afyon bölgesi dısı baska kız bakayım bnde öyle konusamıom bea 1 0 Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olurum özüne bak adamın lehçesine bakma!! Efendim diye dolaşan nice erkeğin özünde katil çıkıyor 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Açıkçası bayanlarda şive çok hoşuma gidiyor, bazıları öyle güzel konuşuyor ki ömür verilir ☺️ 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. En sevdiğim. Benim şive de kayar kaptırıveririz gariii 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Uzumlu1kek Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Evet hoşuma gider ama nerenin sivesi olduğuna göre degisir 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Takılmam hoşuma gider 2 0 Yorumla
Durubakis Takip Et Xper 4 Yaş: 28 8 ay Cok tatlı geliyor. Mesela ege şivesi Trakya tarafları falan. Hani sevgilin konuşur konuşur dedikleri kafana yatmazsa anlamadım dersin djdjd 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kapçik ağizlı dersem hoşuna gitmeli shjs 1 2 Yorumla Asumαsu-03 8 ay 😍🌸🤣 Yorumla KIZILİNKA 8 ay 😄 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Afyon şivesi çok güzel gerçekten 😂 1 1 Yorumla Asumαsu-03 8 ay 🤣🤣🤣 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Şiveli konuşmak kusur mu oluyor? 1 3 Yorumla Asumαsu-03 8 ay Olmuyor işte mesela ben Yorumla Asumαsu-03 8 ay Etiketim de olmadı Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Bende sivemle konuşsam pek anlayan olmaz Yorumla
MükoBeybi Takip Et Xper 1 Yaş: 18 8 ay Medeni insan severim, arada şaka amaçlı olur ama hep yapılmaz 2 0 Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Sevdikten sonra gerisi ilgilendirmiyor beni 1 0 Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmam, benim hoşuma gitmiyor 1 0 Yorumla
Milanista22 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İstemezdimmm 😀Afyonlu mu soguk insanlar 😅 1 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. nörelim mejbur çekecaaaz bunu😅 1 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olurum güzel oluyor bence 1 0 Yorumla
_SorunZamanDilimi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Olurum çünkü insana doğallık katıyor 1 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazılarına yakışıyor kiminede yakışmıyor 1 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tatlı geliyor bana 1 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Endeni etmecedin işte 1 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şive değil konuşma tarzı önemlidir. 1 0 Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herkese şive yakışmıyor 1 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Karahisarlı arkadaşlarım vardı anlamıyordum.. 1 0 Yorumla
Atropates Takip Et Guru Yaş: 36 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şivenin bölgesine göre değişir... 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Seversek olabilur daa 1 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Afyonlu biriyle asla.. 0 6 Yorumla Asumαsu-03 8 ay Bunu diyen de Parisli zaten Yorumla GGwrRespectGG 8 ay Bu seni hiç alakadar etmiyor dimi? Yorumla Asumαsu-03 8 ay Seninle burada tartışmacağım! Yorumla GGwrRespectGG 8 ay Nerde istersen orada tartışalım... Yorumla Asumαsu-03 8 ay Sen bana laf sokamazsın.Tartışmak istemiyorum. Yorumla GGwrRespectGG 8 ay Laf sokma gibi bir derdim yok neyse bunları burada konuşmak istemiyorum Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Olabilir eğlenceli olur 0 0 Yorumla
_Leonidas_ Takip Et Yoda Yaş: 32 8 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence daha samimi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Yakında nefes alandan olur mu diye soru açarlarsa şaşırmam 🤣🤣
Yeniyiz her halde siz eskiler bütün soruları sorup bitirmişsinix , Z 😒
Şivenin hiç biri hoşuma gitmiyor. Türkçeyi bozuk yazan bile bana soğuk geliyor. Doğru yazan ve konuşan hoşuma gider.
Ankara şivesi ve Laz şivesi çok hoşuma gidiyor 😂 bu şiveleri varsa olurum hahaha 😂
Hıııı?
Hayatım o öyleli bir şey değil
Ben anlamam neyleli 😂
Ben anlatcam sana sonra 😂
Nasıl bir şive olduğuna bağlı, Türkçeyi düzgün kullanan insanlar daha çok dikkatimi çekiyor
Olurum, bazen benim de istemsizce ağzım kayıyor.
Hangi yöreye 😄
Adana 😅
Adam ya dgfgf
Eyvallah Eyvallah ahahhahahha
Ricalar dgfgd
evet olurum fark etmez
Nörek gadasını aldığım bizde gonuşuruk şiveynen şincik şiveli gonuşuyor diğin ağlıyakda gözden mi olak gadası
Off harika 🤣 şimcik o 🙄 şincik değil
Bizim gayserisinde avşar otağında böyle gonuşulur gadasını ondan kelli öyle didim😀 yoğsam şincik şimcik her yere göre değişiyor
Eyi deyon sgdgd
He öyle gadasını işte o faat ben varıyım eccikde şordaki sorulara cevap viriyim 😁
Nasıl konuşmalarına bağlıdır, önemli olan hangi ruh ve hangi kişilik taşıyorsa ona bakarım. 🌸
💓🌸
İstemem işim olmaz ben yüksek okul mezunu biriyim
Biz anasınıfı mezunuyuz
Yani ahlı başındaysa niye olmiyim gardaş jdjdjdjdjdj
Haşşöyle dgfgd
asucuk. neden nick değiştin sıfırdan? ben sana bakcem. seni esteeyom
Bu hesabımı kullanıcam, diğeri iptal şifreyi hatırlamıyorum
aa tamem guzum
Diyarbakırlıyım kurmancıyım kanka arada çok güzel şive yapıyorum
Aşk ilişkileri diye KS ye etiket yapsana aşkımsuuu🌸
Dur halletcem kanka
Şive ile konuşan birisi gelmesin knka ben zaten erzurumluyum. Şimdi karşı tarafta dogulu olursa hiç anlaşamayız ya 😂😂cidden kaos çıkar 😂😂
Knka birde şöyle bir olay var. Doguluların konuşmasını diger insanlar pek anlamıyo
Baci yessir olim sene 😬😄 boş ver onları
Şiveye bağlı şimdi konuşma ses çok önemli ya kendimde Türkçeyi çok düzgün kullanamıyorum ama bari sevgilim düzgün konuşsun belki bende düzelirim🥺😂
Karakterine bakarım canım.
Çiçeğim 🌸
Kuzum🌸
bazen kulaga hos geliyo ya da o kisiden hoslandigimiz için sivesi kulagimiza sarki gibi geliyordur ahshahahss
ben şive konuşmam ama arkadaşlarımda şiveli konuşanlar çok var.
Ayrıca Sevgililik öyle şiveyle ilgili bir şey değil
Şiveli konuşmam dedim de ben karadenizliyim. Nereli olduğumu da diyim de 😅
doğulu olmasın da bunlar şive konuşmuyor maymunluk yapıyorlar gerisi kabulüm :)
İstemenen olmaz o emme.
Deyi deyvecen akkına geleni.
Evlenirim ancak sevgiliye hayır, zina çirkin çünkü.
Yasıma uygun afyon bölgesi dısı baska kız bakayım bnde öyle konusamıom bea
Olurum özüne bak adamın lehçesine bakma!! Efendim diye dolaşan nice erkeğin özünde katil çıkıyor
Açıkçası bayanlarda şive çok hoşuma gidiyor, bazıları öyle güzel konuşuyor ki ömür verilir ☺️
En sevdiğim.
Benim şive de kayar kaptırıveririz gariii 🤣🤣🤣
Evet hoşuma gider ama nerenin sivesi olduğuna göre degisir
Seviyorsam sorun etmem
Takılmam hoşuma gider
Çok itici geliyor, bu yüzden buna dikkat ediyorum
Cok tatlı geliyor. Mesela ege şivesi Trakya tarafları falan. Hani sevgilin konuşur konuşur dedikleri kafana yatmazsa anlamadım dersin djdjd
Kapçik ağizlı dersem hoşuna gitmeli shjs
😍🌸🤣
😄
Afyon şivesi çok güzel gerçekten 😂
🤣🤣🤣
Şiveli konuşmak kusur mu oluyor?
Olmuyor işte mesela ben
Etiketim de olmadı
Bende sivemle konuşsam pek anlayan olmaz
Medeni insan severim, arada şaka amaçlı olur ama hep yapılmaz
Olurum tabi neden olmayayım.
Komik oluyor bu durumda
Sevdikten sonra gerisi ilgilendirmiyor beni
Olmam, benim hoşuma gitmiyor
İstemezdimmm 😀Afyonlu mu soguk insanlar 😅
Sürekli ise, yapamam.
Olunur neden olunmasın
nörelim mejbur çekecaaaz bunu😅
Olabilir insanlığa bakarım
Olurum güzel oluyor bence
Olurum çünkü insana doğallık katıyor
Bazılarına yakışıyor kiminede yakışmıyor
Ben çok samimi ve hoş buluyorum.
Tatlı geliyor bana
Endeni etmecedin işte
Şive değil konuşma tarzı önemlidir.
Herkese şive yakışmıyor
Karahisarlı arkadaşlarım vardı anlamıyordum..
Şivenin bölgesine göre değişir...
Seversek olabilur daa
Afyonlu biriyle asla..
Bunu diyen de Parisli zaten
Bu seni hiç alakadar etmiyor dimi?
Seninle burada tartışmacağım!
Nerde istersen orada tartışalım...
Sen bana laf sokamazsın.
Tartışmak istemiyorum.
Laf sokma gibi bir derdim yok neyse bunları burada konuşmak istemiyorum
Olmam diksiyon önemli benim için
Şive değil ağız demek geldi içimden 😂