Sizce 18 yaşındaki bir kızla 37 yaşındaki bi adam olur mu iki taraf da birbirini seviyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. kadın 37 yaşındaki adamı baştan cıkarabildiyse olur neden olmasın kabiliyet. kılıcım keskin kafam rahat. kucuk yaşta cocuklar artist olmasaydı filmlerdeki cocuk artistleri izleyemezdik. yani hep yetişkinler oynardı kocman kızları adamları makyajla cocuk yapardık. bu yaş kısıtlması düşünenler 40-50 yaşına geldiklerinde hiç öyle dusunmeyecek bu biline. Mantık akıl varsa yürrür kardeşim. adam da biliyormu yaşının buyuk oldugunu biliyor. Bu kadar yadırgayacak çok şy buluyorusnuz ki bundan 40-50 yıl geriye dönelim millet birbiriyle akraba oluyordu çarpıklık diz boyuydu şimdi mi çarpık olundu. Dedelerinize bakın evlatlık buyuyen o kadar çok çarpık ilişki göreceksiniz ki oha diyeceksiniz. herkes günahkar yaş farkı şimdi mi modern olunca mı takıntı oluyor. Dedenizin ninenizi bir araştırın sonra konuşun. Genç yaşta evliliği savuynmuyorum ama evlenemselerdi ya da seks yapmasalardı biz olmazdık. 180 yılına kadar 12 yaşında kzılar gelin gidiyordu gidin gazetelere bakı 14 yaşında cocuk doguruyordu Türkiyede kadınlar kendi komşumun 7 tane cocugu vardı ne dogum kontrolu kadın evde dogurdu. Gecekondudaydım sesleri dudyum. içiçeydi her şey
01 Yorumla
Soran8 ayÇok haklı bir yorum
En İyi Cevaplar
Olaya gerçekçi bakmak gerekirse bu işler genelde zevkini alıncaya kadar sürüyor sonra da arazi olma durumları sen seviyor olabilirsin ama onun amacı farklı olabilir hayal dünyasında yaşıyorsun sanırım biraz o da bir müddet sonra kendimden oldukça küçük bir kızla takılıp başıma iş almamalıyım diye düşünmeye başlayacak ve uzamanın yoluna bakacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayÖğretmen öğrenci ilişkisi mi. Konuşuyor musunuz
06 Yorumla
Soran8 ayHayır o öğretmen ben öğrencisi değilim ben dışardan okuyorum kendisi benim öğretmenim değil
Cevap sahibi8 ayAnladım. Peki nereden tanıştınız. Amacı cinsellik değil mi
Soran8 ayYok amacı cinsellik değil öyle birisi değil okula bişey için ziyarete gittigimde tanışmıştım
Cevap sahibi8 ayEmin misin. Hiç cinsellik konuşmadınız mı
Soran8 ayYok hayır
Cevap sahibi8 ayNe kadar süredir tanışıyorsunux
- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
8 ayKafayı yediysen evet olur
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Eğer iki taraf da gerçekten birbirini seviyorsa ve bu ilişkiyi sağlıklı bir şekilde yürütebilirlerse neden olmasın, değil mi? Ama yaş farkı bu tür ilişkilerde bazen farklı beklentiler ve davranışlar yaratabilir. 18 yaş bir insanın hayatında genelde daha başlarında olduğu bir dönem, 37 ise daha farklı bir olgunluk evresi. Önemli olan ikinizin de bu konuda kendinizi rahat ve mutlu hissetmeniz. Peki sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun? İletişim ve karşılıklı güvenle her şey mümkün! 🧡✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 8 ayMerhaba, olmamalı bence yani resmen kuşak farkı var arada. Bana sağlıklı bir ilişki olabilecek izlenimi kesinlikle vermiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evlat olarak edinecekse neden olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 8 ayevlatlık olarak alabilir yaş uygundur
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yauw ne birbirini sevmesi sende benim yasımdaki biri sana o gözle bakıyosa git polise şikayet et düşün seviom diosun senın yasındayken evlensek senınle yasıt cocugumuz olcak baba mı dicen amcamı dicen bu adama kabahat sende değil sen daha cocuksun senı kandıranda uzak dur uzak durmazsan hayatının hatasını yaparsın o bişe kaybetmez zatı yasını almıs gecmiş senın daha önünde kocamaaan bi hayat var
12 Yorumla
Soran8 ayşu an bu devirde her şey olabiliyor eski çaglarda özellikle yaş farkı olan çok insan var her şey yaş değil bence yaş sadece bir sayıdır önemli olan anlaşabilmek sevebilmek bence oda insan bende insanım yaş alt tarafı rakamdan ibaret bunun polisle falan bi ilgisi yok
- 8 ay
tamam tamam sen haklısın git gör gününü baban yasındaki adamla bak bakalım seni elde edincede sevcekmi kızı yasındakine o gözle bakan evlensede gider sokaktakı cocuklara sarkıntılık eder bu bıldıgın sapıklık ben 34 düm 18 lik biri benimle nasıl bişe düşünebilir o bi cimcime ben nasıl o gözle bakabilirim mantıken düşün sen anne olsan kızın 18 yasında 35-40 yasındaki adamla evlencem dese bu sana ne hissettirir
Fazla yaş farkı yokmu hadi herşeyi geçtim yılların bilgisi yılların bilgisizliği bir tarafta dengelermi birbirlerini acaba
13 Yorumla
Soran8 ayÖyle bir şey yok
Rahim kanseri olduğunu, vajinanın alındığını söyle bakalım sevgiline oluyor mu olmuyor mu :d
24 Yorumla
Soran8 ayNe alakaaa
Soran8 ayÖyle bişey yok o konu apayrı bişey aklımıza en son gelebilecek bişey
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
8 ayOlmaz kızım. Net. 37 yaşındaki adam heyecan arıyordur. Kafa yapınız uymaz. Beklentiler uymaz... Sen daha çocuk sayılırsın (kırılma diye sayılırsın dedim benim gözümde çocuksun evladım)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
8 aySevgili olur benimde sevgilimle aramda 20 yaş vardı hala arar sorar ama evlilik olmaz
Çok parası var yer içer gezerim cinsellikte tatmin etmezse vibratör kullanırım dersen o başka00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 aySübyanci gibi hissetmiyorsa büyük olan kalıbına tüküreyim.
010 Yorumla
Soran8 ayYaş sadece bir rakamdır ki ben özgürüm 10 ya da 9 yaşında bir çocuk değilim adam da sübyancı olacak eskilerde insanlar hangi yaşlarla evleniyorlardı 30 yaşindaki ile 14 15 yaşındaki evleniyordu eski çaglarda ki bu halen şimdi de var o zaman bu dünyadaki bütün herkes sübyancı oluyor doğru mu?
- 8 ay
Tüm herkes niye olsun. 🤔 Benim çoğu evlenen arkadaşlarım kendi yaşlarına yakın kişilerdi. Ailemde aynı ve akrabalarımda öyle. Siz sadece bir kulp bulmak için eskileri bahane ediyorsunuz. 😀💯
Soran8 ayO sizin aileniz sizin çevreniz ama başka insanlarda var ki ben çok gördüm eskileri de karıştırmıyorum ayrıca bu şuanda da olan bişey halen var gündemi takip ederseniz önünüze illaki denk gelecektir umarım anlatabildim
- 8 ay
Kardeşim bak benim vevrem senden geniş. Daha çok gördüm bu durumları. Bu kadar büyük olması demek resmen kendi kalene gol atmak demek. Düşünsene karşıt cins otuz yaşlarını geçince hemcinsim ellileri geçiyor. Bir de arada iki kişinin çağ farkını. Hemcinsim hem mental olarak hem de hayatı fonksiyonlarında azalma olacak. Karşıt cins mutlaka aldatma eğilimlerine yönelecek. Bir de böyle şeyler olmaz deme bana. Ben çok gördüm. Yani gördüğümü bırak karşıt cins gelip sana bile teklif ediyor yani. Benim bu yüzden bunlardan miğdem bulaniyor. 🤮🤮🤮🤮
Soran8 ayHaklısınız doğrudur bişey diyemem olan çok var yapan karaktersiz insanlar dolu tabi ama kız olsun erkek olsun her insanı aynı tutmak da doğru değil iyi insanlar da var kötü insanlar da var bu değişmez hiç bir zaman herkesin karakteri terbiyesi farklıdır kimseye de bu iyi veya kötü diyemem bunu zaman en iyi gösterir insana o yüzden zamana bırakmak daha doğru gibi görünüyor
- 8 ay
Öyle tabi kardeşim. Yani kalp sevgide her zaman doğruyu söylemez. Biraz mantık olan akıla da bakın. Önemli olan ikisi arasında olan köprüdür. Bu benim geleceğimi nasıl etkiler. Bu hayatımda ölene kadar yanımda yer alırmi diye kendinize sorun. Her şeyi pempe olan şeylerle görmeyin. Beş dakikalık zevklere hayatını mahveden o kadar çok kişi gördüm ki...
Soran8 ayAynen öyle haklısınız gerçekten
- 8 ay
Teşekkürler efendim. Sohbet içinde teşekkürler...
Aksamınız güzel olsun.
Soran8 ayRica ederim ben teşekkür ederim sizinde akşamınız güzel olsun
- 8 ay
Rica ederim efendim.
Gizli Üye(45 üstü)8 aySimdi guzel olur da hadi diyelim adam cok iyi niyetli oldu evlendiniz falan. 5 sene sonra sana yetmeyecek. Hele sen 30 oldugunda duvarlari tirmalayacaksin cok pisman olursun 30 40 yas arasi ve sonrasinda...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kafayı yemişsiniz. Bu soruyu sorarken cidden düşünmedin mi?
02 Yorumla
Soran8 ayDüşündüğüm için sordum zaten
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Bu tür soruları görünce ayşe tokyaz aklıma geliyor.
09 Yorumla
Soran8 ayBahsettiğim kişi öğretmen ögrencileri var öyle bi durum olamaz
- 8 ay
Öğretmenin bundan haberi var mı peki 😆
Soran8 ayOlmasa neden soralım böyle bir soruyu beraber soruyoruz zaten
- 8 ay
Valla ciddi bir şekilde yorumlayacağım. 18 resmi bir yaştır kişiye özgürlük hakkı tanır o kişinin hürriyetine özgürlüğüne kalmış bir şey. Ancak kadın erkek farketmeksizin hala anne babaların veya toplumun gözünde 18-24 yaş aralığı gençler çocuk olarak kabul ediliyor. Yaş aralığı çok fazla ve toplumda bu hiç hoş bur durum olarak kabul edilmez ki bana soracak olursan davul bile dengi dengine demişler. Ben yaş farkı ve kızın o yaşta hayata dair en azından 25 e kadar kariyer ve kriter olarak daha çok şeyler başarması yönünde destekçiyim yani evlenmesi ilişki yapması yönünden değil. Bunu öğretmen denilen o kişinin daha iyi bilmesi gerekirken ülkemizde her adamı öğretmen yaparlarsa olacağı buydu zaten. Troll sorudur belki bilemem ama Ayşe Tokyaz cinayetinden sonra bu tür soruları daha ciddiye almaya başladım. İnsanların biraz kendine ben ne yapıyorum demesi gerekiyor.
Soran8 ayYa tabiki de öyle ama ben kalkıp evleneceğim ya da bişey yaşayacağım asla demiyorum gönül bu sadece sevdi oda beni sevdi ama her şey nasip kısmettir olur olmaz bunu kimse bilemez ben sadece sormak istedim ama tabiki de önce kariyer herşeyden önce ben onun kafasındayım hep zaten evlenmek kafasında kesinlikle değilim ve dikkat ediyorum böyle cinayetleri görüuyorum her insana güvenip konuşan birisi değilim
- 8 ay
Sevginin de bir mantığı söz konusu. Çünkü arada zaman var insanlar aynı kalmıyor. Yıllar geçtiği zaman ne o adam ne o 18 yaşında kız hiçbiri aynı akılda aynı yerde aynı zamanda olmayacaklar. Değişen bir şeyler illaki olacak. Kız büyüdükçe hayatın gerçeklerini daha çok algılayacak şu an algılayamasa bile. Çünkü ben kendim 26 yaşında biri olarak söylüyorum o yaşlardan bizde geçtik ve kendimizden büyük insanlardan da hoşlanmıyor değildik olgun ve gösterişli insanlar cazip geliyordu. Daha sonra noldu yaşımız ilerledikçe bunun ne kadar saçma bir düşünce olduğunu farkettik. Ve şunu da anladık ki yaşımızın vermiş olduğu cahilliklerin bizi yanlış düşüncelere itebileceğini yetişkin yaşa varınca anlayabiliyoruz. 18 yaşında bir çocuğun bunları anlaması bu kadar olgun düşünmesi mümkün değil. O yüzden zaten çocuğun en kötü 24 yaşına kadar anne baba aklına desteğine gözetimine hala ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Muhafazakarlık iyi bir şey değil bunu savunmuyorum ama çocuğu da denetlemek ve başına bela gelebileceği yönünden bilmediği şeylere cesaret etmesini önlemekte her anne babanın görevidir bana göre. Umarım anlatabilmişimdir. O insanın kendi kararı kendi tercihi. Ama ben bu sitede ve gerçek hayatta geçmişinde düşünemediği ve daha sonra da keşke geçmişinde şuanda düşündüğü gibi düşünmek isteyen çok insan gördüm özellikle kadınlardan. Hayat sizin hayatınız. Zamanınız ve geçmişe biriktirmek istediğiniz anılar yine sizin. İyi değerlendirin.
Soran8 ayHaklısınız öyle tabiki de ama zaten öyle evlenme gibi bi durum yok ben hoşlanıyordum o da hoşlanıyordu konuşmaya başladık öyle evlenme ya da farklı bir konu kesinlikle ortada yok zaten bu yaşlar cahil yaşları farkındayım bi kaç sene sonra farklı olacak fikirler onun da farkındayım her şey nasip kısmet hayırlısı hayatta ben sadece aklıma takıldı sormak istedim başka bir amaç yok
- 8 ay
Farklı bir yorum yapayım, bana soracak olursan en azından 25 yaşına kadar kariyer açısından üniversite gibi kendine bir şeyler katabileceğin ve ilerde de kpssden atanamasan bile en azından vicdanen rahat olabileceğin bir temel hazırla kendine. Bu yorumları yargılamak olarak görme veya hissetme. Tavsiye veya nasihat olarak bakarsan biraz bakış açın da değişebilir.
Soran8 ayDoğrudur tabiki önce meslek kariyer daha sonra bu konular ben şu an ayrıyeten dışardan okuyorum zaten öncelik olarak şu an benim için mesleğim kariyerim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 ayolur tabi 25 67 oluyorsa 19 45 oluyorsa neden olmasın...
02 Yorumla
Soran8 ayBence de
- 8 ay
benimkide 21 mesela
8 ayÇok seviyorsa gitsin babandan istesin bize ne soruyorsun.
00 Yorumla
8 ay37 yaşındaki adamın amacı sevgi değil kullanmaktır, saf olmayın bu kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ay37 yaşındaki erkek ancak onu cinsel olarak kullanır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 8 ayİkisi razı ise bize konuşmak düşer ve sonuçsuz bişe. Yani zorla bişe yoksa ne diyecez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
8 ay37 yaşında ki herifin 18 yaşında kızla ne işi olur?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. olmaması lazım 18 yaşındaki birinin kafası 37 yaşındaki birininkiyle aynı olmuyor
00 Yorumla18 yaş çocuk, 37 yaş ise pedofilidir.
18 yaşında olanı psikologa diğerini ise hapse göndermek gerekir.12 Yorumla
Soran8 ayAlakası yok bence sevgi bu sonuçta
8 aymidem bulandı, safsın
04 Yorumla
Soran8 ayNe alaka kardeşim saflıkla bunun
- 8 ay
seni kullanacak
- 8 ay
sonra pişman olucam
- 8 ay
olucan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayNe konu bakımından
02 Yorumla
Soran8 aySevgili olarak herhangi yanlış bişey olarak değil
- 8 ay
Amca yegenden başkası olmaz sanki
8 ayAcil psikolojik destek al
02 Yorumla
Soran8 aySevmek ne zamandan beri psikolojik destek oldu?
- 8 ay
Aynn abla. Git babanı sev
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
8 ayBence yaş önemi değil yaşa bakma uyum önemli
04 Yorumla
Soran8 ayHaklısınız.
- 8 ay
Kimsenin yorumuna da bakma iyide yazsan kötü yazan olur insanlarda çekememezlik var
Soran8 ayAynen öyle gerçekten hemen kötüye yoruyorlar
- 8 ay
Ben dedim hep önce kendini düşün diye
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
8 aySevgi oldukdan sonra her şey olur.
04 Yorumla
Soran8 ayAynen öyle
- 8 ay
boş ver olmaz diyenleri onlar evlenip ayrılmış ya da sevgilisinden ayrı yaş rakamdan ibaret bende aynı yasda olduum için demiyorum erkeğin gençliğinin tam evresi 45 üzeri olsaydı evet sorun ola bilir dir millet cinsel yönden bakıyor yaş olunca
Soran8 ayEvet bende aynısını diyorum yaş sadece rakamdan oluşan bişey neden farklı yöne gidiyor anlamıyorum
- 8 ay
Ya onların hayatına sevgi aşk uramamis ondan
8 ayBence ten uyumu cekim varsa uyar
00 Yorumla
8 ayBaba kiz çocuğu olarak evlat mi edinecek?
01 Yorumla- 8 ay
Hgghjhh xok güldüm buna
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayfena olur adam delırır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayBana ters ama aşk yaşta değil başta deyolla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
8 aySevgililik olur da ilerisi bilmem
00 Yorumla
8 ay10 sene sonra tükenir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
8 ayOlmaz çok yaş farkı var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Kiz nereli adam nereli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sevişmeden biraz zor ilerler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
8 ayKuşak farkı çok fazla biraz zor gibi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ay:) iyice kafayı yediniz :)
00 Yorumla Aşkın yaşı yoktur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayİleride sorun olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Çok fark var ya olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 8 aySaçmalama.
13 Yorumla
Soran8 ayNeden kii
- 8 ay
37 yaşındaki adam 18 yaşındaki kızı kandırmış, aklını bulandırıp manipüle edip bunun aşk olduğuna inandırmış.
- Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı.
8 ayHayır tabi 🙄
10 Yorumla Çok yaa
10 YorumlaYohh artık olmaz tabikii
00 YorumlaHayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayHayır ya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. oluyo yapildi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olmaz fark çok fazla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayTatmin oluyormusun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
u 8 ayOlmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. nasıl mide alırki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı.
8 ayOlmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
8 ayÇok iyi
00 Yorumla Sence olur mu?
00 Yorumla
8 ayOlabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
8 ayOlmaz
00 Yorumla Nasıl seviyon a. mk ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. İmkansız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAptalsan söyle
01 Yorumla
Soran8 ayBunu aptallıga baglıyorsan tüh çok yazıkk
- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı