Ayrıl barış ilişki?

Selamlar 3 ayrı kaldık ve barıştık 2 haftadır her şey iyi gidiyordu ama sevgilimin bir problemi var bir sorun olduğu zaman onu çözmek yerine susmayı tercih ediyor değer vermediğini düşündürtüyor bu durum instagramda fotoğrafına kalp yorumu yapmıştım bundan dolayı tartıştık eski bir en son attığı fotoğraf ama 5/6 ay önce atmış bana diyor ki ben sorguya çekiliyorum annem soruyor bu kız kim falan yalan olduğunu düşünüyorum çünkü ilişkinin başında fotoğraf falan koymuştuk yorumu kaldırdı bende takipten çıkarttım karşılıklı sevgilim çok 2 gün önce çok iyiyken onu sorguladığımda birden uzaklaşıyor böyle aramalar azalıyor telefon meşgule atıyor onun üstüne gidince sanki bir bahane arıyor gibi bende sürekli şüpheyle yaklaştığım için ilişkiye isteği hiç kalmamış ben yapıyormuşum yani sinirlenip küfür ediyorum çünkü en ufak sorunda değersiz ve önemsiz hissettiriyor kaybetme korkusu da yok ayrılık mesajını attım küfür ettiğim için özür diledim uzun bi mesaj sadece Allaha emanet ol dedi sizce bu adamın derdi nedir? Sallamıyor gibi de acaba başkası mı var?

Ayrıl barış ilişki?