Çok saçma yardım edin lütfennnn?

arkadaşlar bi kız var geçmişi kötü neyse kızla samimiyiz 2 yıldır baya eğlendik felan ama aramızda hiç temas gerçekleşmedi sadece arkadaşları yakıştırıyrdu felan filan her şey 2 ayda oldu kız evine davet etti (6 kişiydk) ve içtik daha sonra sarhoş olmuş gibi oldum ve baya yatakta yiyiştik bana seni seviyorum flan dedi aşıgım felan dedi daha sonra telefonumu aldı ınstayı aç bakıcam kimlere yazıyorsun dedi bende yok dedim daha sonra baya sinirlendi felan herşeyi fırlattı gitti daha sonra gönlünü aldım (yaklaşık hepsi 3 saat sürdü) sonra ayıldık felan birbirimize bakamıyoruz bildigin bende çok utandım oda ben ayıldıktan sonra bünyem sağlam dedim o ise aynen öyledir dedi sessizce daha sonra arkadaşım felan anlattı bende bilmiyordum ilk başta fazla bir şey ben sadece öptüm sanıyordum sonra ise bi kaç gün geçti otururken baya samimi sohbet ettik felan sarıldım felan birden parmagını ısırmamı istedi bende ısırdım (benim ısırmalı şeylere felan... yani ) sonra bende parmagımı verdim felan baya geçti ayrılırkende kavga ettik küçük sonra aradım felan geldi konuştuk sen beni sevmion güvenmiyon dedi bende hayır seviyorum dedim o yine inkar etti aramadan çıktı daha sonra yazdım felan kıza özür diledim bana senin özrüne inanmıyorum çok duygusuz birisin dedi o kadar içime oturduki anlatamam ve heralde buraya bunu yazmamın sebebide bu yani çünkü geçmişte yaşadıgım bi anı hatırlattı bana daha sonra ise ben dedimki insanlara güvenemiyorum oda senin seçimin bu ben güvenilcek insan değilim zaten o yüzden duygularımızı kullandıgımız konulara girmeyelim e iyisi sen dedin ya haklısın yani dedi sonra senin için bi gönül eğlendirmeden ibaret bu herşeye alınıp zırlamaya ne hakkım var ben neyinimki sonuçta nazımı çekiceksin haklısın dedi sonra dediklerimi bu kadar ciddiye aldıgını bilmiyordum seni kımrak istyemem dedim egonu * senin onun yüzünden doğru düzgün bile özür dileyemiyorsun dedi daha sonra tekrar özür diledim felan bana sen bana karşı çok değişiksin seninlen asıl iletişim kurcagımı şaşıyorum bazeen trip atınca çok değişik olucakmış gibi gelio hakkım yok gibi hissettiriyorsun bazende en yakınım oluyorsun kafam karışıyor yazzdı bana bende herkeze karşı öyleyim kafam karışık yazdım o ise ben herkes değilim herzaman ssenin yanında olucagımı biliyorsun benide tanıyorsun bütün hayatımı ne yaşadıgımıda biliyosun güvenmiyorsun ama dedi sonra konu kapandı yardım edin keşke içmeye gitmeseydik

Çok saçma yardım edin lütfennnn?