Ben çok istiyorum ama hayalimdeki insan henüz karşıma çıkmadı.
Buradan kimseyi aramiyorum boşuna asılmayın. Duygularımı paylaşıyorum sadece
Ben çok istiyorum ama hayalimdeki insan henüz karşıma çıkmadı.
Buradan kimseyi aramiyorum boşuna asılmayın. Duygularımı paylaşıyorum sadece
Buyuk konusmayım ama yakın zmanda ıstemıyorum tam karıyerıme odaklanmısken ortalıgı karıstırmaya gerek yok once karıyer sonra evlilik aşk vs istiyom artık
İkisi de aynı anda olamaz mı niye birseyleri sürekli erteliyoruz
Olmuyo maalesef bugun evlensem işime bu sekilde yogun tempoda devam edemem çünki evime vakit ayırmam eşimle bu yasa bidaha gelemicegım için bu anları unutulmaz yapmam lazm eee peki evleneyim o zaman bu kezde karıyer olarak istediğim noktada olmasıgım için gelirim düşük kalıyo eve nasıl vakşt ayırcam neyle gecıncez die daha cok çalışmaya gitmem gerek sonuc elimdeki tek kıymetlimi göz göre göre evde yalnız bırakcam insan bi basbasa film keyfi yemek keyfi ister onunla olmak ıster kısaca bu zamanı yaratabilmem içinde gelirim iyi olmalıkı evimde olayım rahatca tatıl yapım eşime rahatca zaman ayırayım evime bi hizmet edebileyim kısaca ikisi aynı anda olmuyo malesefki
Kariyer yaptıktan sonra yaşın geçtiğinde tüm bu dediklerinin hiçbirini yapmayacaksının zaten. Kariyerini belirlersin de doğru insanın ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin.
O konuda rahatım benım yas 34 bu yastan sonra zaten karsıma gelicek kişinin niyeti hayalleri pembe bi dunyadan olmucak amac birbirine yol arkadası olmak yanında olmak olucak bu yuzden once karıyer sonra gelenle kocaman kucak dolusu zaman ve rahat bi yasam bu yastan sonra sıkıntı ıstemıyorum evımle ilgili yapamam acabamı demek istemiyorum çünki bazı seylere hayır demek ya da ucsuz bucaksız ertelemek insanı yoruyo uzuyo karsımdakinede yazık banada yazık oluyo aceleye gerek yok 34 sene durduk durduk bıkac sene mi duramadık
Acele et demiyorum zaten. Gelen fırsatları itme diyorum sadece
Tanışma şansın yoksa şu anda da değil sonra da evlenemezsin
Ah, insanın böyle duygularla dolması ne güzel bir şey! 😊 Sevmek ve sevilmek en saf, en doğal ihtiyacımız belki de. Hayalindeki insan henüz çıkmamış olabilir ama unutma, hayat sürprizlerle dolu! Kendine inan ve o sevgi dolu enerjini yaymaya devam et. Bakarsın bir köşe başında hayalin gerçek olur. 💕 Peki sen nasıl bir insan hayal ediyorsun, bir ipucu verebilir misin? 😍
Cevap
7Cevap
İsterim elbet ama nasip işte
Elbette
Herkes ister yanlızlık insana göre değil. Düşüncen normal. AMa acele etmemek lazım doğru zaman doğru insan.
Evet istiyorum fakat bulamıyorum maalesef
kim istemez ki...
Tabi ki
Kim istemez
sevmem sevılırım
Neden sevmiyorsun
sevmeyı sevmıyorum baglanmayı
Nerdesin kijeje
Sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?