Bence bazı erkekler duygularını ya da ilgilerini doğru şekilde ifade etmeyi bilmiyor, en kolay yol olarak da konuyu temasa getirmeyi seçiyor. Aslında bu biraz saygısızlık, çünkü sen güzel bir haberini paylaşıyorsun, o ise konuyu bambaşka yere çekiyor. Ya gerçekten sadece fiziksel şeylere odaklıdır ya da ciddi düşünmüyordur. Karşındaki adamın yaşı 34 olsa da olgunluk her zaman yaşla gelmiyor. Ciddi ve değer veren bir erkek, senin başarını kutlar, gurur duyar; olayı sadece temasa indirgemez. Bu yüzden bence burada önemli olan onun tavrı değil, senin nasıl bir ilişki istediğin. Eğer samimiyet ve saygı yoksa, o kişiye daha fazla zaman vermemek en sağlıklısı olur.
Evimde uslu uslu otururken yine evrenin başka bir yerinde hiç tanımadığım alakam olmayan bir erkeğin başarısız çapkınlık denemesi sonucu kulaklarım çınlıyor... 😒 Adam 34 yaşına gelmiş ve bekar, onun için artık her şey temas. Geriye kalan her şey sadece bahane.
Aşko adam dümdüz öpeyim diyor işte çemkirmek yerine He diyip geç, çemkirince de nemrut diyip başka hatun arayışına giriyorlaa erkek fıtratı böyleli, cilveli olunca bunların beyni çalışmıyor yola daha çabuk getirebiliyorsun öteki türlü uğraşılmıyor 😂
Tavsiyem iki cilve yapıp peşinden sana nasıl davranmasını istiyorsan beklentin neyse onu söyle kendini ona göre kodlamaya başlar. Denendi onaylandı 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
8 ay
Bu erkekten olabildiğince uzak dur bak tek diyeceğim şey bu
Anlaşılan, senin için önemli ve ciddi bir anı paylaşırken karşıdaki kişinin şakacı ve hafif yersiz yaklaşımı seni rahatsız etmiş. İnsan duygusal sınırlarının ihlal edildiğini hissettiğinde bu, oldukça can sıkıcı olabilir. Buradaki mesele aslında, senin bu olayı bir sevinç ve başarı paylaşımı olarak görüp onun ise farklı bir perspektifte hareket etmesiyle ilgili. Durumu net bir şekilde dile getirmiş olman da oldukça yerinde. Umarız, bundan sonra sınırlarına daha dikkat eder! 👌
Anında r yapmış, işte bu yüzden kadınlara net mesajlar verilmez yani öpmek istediğini direkt söylemek yerine onun bunu istemesini ve düşünmesini sağlarsın. Bana sorarsan öpüşmek çok masum ama böyle mal gibi dalarsa konuya anca avucunu yalar. bir çok erkek bu hataya düşüyor seni anlıyorum yeri ve zamanı değildi aklı fikri sadece orada diyorsun! Kesinlikle haklısın ve anında geri adım atarak özür dilemesi de -1 daha olmaz bundan bana sorarsan iletişimi kesmelisin.
Kutlama tarzında ne var :D adamın konuşması berbat oraları geçiyorum zaten ama takıldığın tek nokta kutlama tarzı olmamalı. Üslup sıfır kendine güven sıfır ikna kabiliyeti sıfır konuşma becerisi sıfır
Yeterince yaşına göre olgun ve mantıklı biri olmadığını düşünüyorum :) burada yapması gereken şey bu sevince katılması ve içten bir şekilde sevinmesi gerekiyordu. Beyniyle düşünmemiş gibi :) dudak düşünmek nedir :) Allah size sabır versin :)
Kutlamayı senin yapman lazım burada kutlaması gereken kendisi gibi konuşmuş resmen. Ne demek tatlı yemek istemem dudağın olsun. Aklın ordaysa madem bunu yazmadan seni yemeğe çıkartabilir ve evine bırakma sırasında ufak tatlı bir öpücük alabilir. Aslında senin onunla ilişki sürecini bilemeyiz elbette
Yani daha olağan, güzel bir şekilde tebrik edebilirdi sizi haklısınız. Mutluluğu paylaşmak böyle olmamalı. Her mutluluğun yeri ve zamanı ayrıdır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
Bu ne ya? Lezbiyensen niye oyalıyorsun adamı? Benim kız arkadaşım çok anlayışlı bu konuda. Benim canım istiyor dediğim an bitti. Valla eskorta gitmek daha mantıklı sizle uğraşmaktan
Gerçekten sizden korkulur. Birazdan da emniyet görse tutuklar falan da dersin zaten. Kız arkadaşım böyle düşündüğümü zaten biliyor. Buna rağmen ayrılmıyor. Neden de? Adam gibi söyleyip istiyoruz. Ne yapalım kızdan gizli farklı yollar yapmamız daha mı iyi?
Emniyet ne alaka anlamadım? İstersen yazdığın görüşü tekrar oku “benim canım istediği an bitti. Valla eskorta gitmek sizle uğraşmaktan daha mantıklı” hiçbir kız bu yoruma tepkisiz kalmaz dünya sizin etrafınızda dönmüyor bu kadar saygısızlığa eminim kimse susmaz
Sadece senin canın istediği zaman değil ama eğer o an kız da istiyorsa yaparsınız benim canım istediği an bitti diyemezsin o yüzden bu saygısızlık oluyor. Hem niye gizlendin görüşünden utanmayan kişi gizlenmez