Selam KS ahalisi! Kadınlar gerçekten ne istiyor? Dünya üzerinde bir erkekte toplanması imkansız özellikleri sıralamanın manası nedir? Sizin fikirlerinizi merak ediyorum..

Selam KS ahalisi! Kadınlar gerçekten ne istiyor? Dünya üzerinde bir erkekte toplanması imkansız özellikleri sıralamanın manası nedir? Sizin fikirlerinizi merak ediyorum..

Bence kadınlar aşkta hep imkânsızı istemez, aslında herkes gibi onlar da sevgi, değer ve güven arar. Ama bazen beklentiler yüksek olabiliyor; daha fazla ilgi, daha fazla sahiplenilme ya da mükemmel bir ilişki hayali... Bu da dışarıdan imkânsızı istiyorlar gibi görünebiliyor. Oysa işin özünde kadın da erkek de aynı şeyi ister Gerçekten değer gördüğünü hissetmek, sevildiğini bilmek ve huzurlu bir ilişki yaşamak. Yani mesele imkânsızı istemek değil, doğru kişiden hak ettiği ilgiyi görmek aslında.
Kadınlar git gelleri olan varlıklardır. Sabit bir düşüncede kalmak onlar için çok zor. Çünkü yaradılış gereği fevri olmak durumundalar. Bu da bize aslında şu mesajı veriyor.
Kadınlar tamamen yönetilmek istiyor.
Bir erkek karşısında kendisine kadınlığını hissettirdiğinde ve karşında tam bir erkek gördüğünde, kendini zaten teslim ediyor. Ve yönetilmek aşırı hoşlarına gider.
Kadının kafasını karıştırmazsanız sorun kalmaz. Yanisi imkansızı değil, imkanlı net olanı severler.
Kadınların ne istediğinden kendileri bile emin değildir
Akıl, sadakat, olgunluk. Değişmeyeceğinin garantisini veren var mı? Dengesiz hareketler gözlemliyorum ve bu yüzden mesafe koyuyorum. Yoksa ne şatafatta gözüm var ne brad pitte. Bak eskiden entellektüellik diye tutturuyordum. Onu da gördüm teneke çıktı. Zeka demedim başta da akıl dedim. Akıllı insan zekasını doğru kullanmayı bilen kişidir.
Her diyene inanmadım zaten. d yollarımın kesiştiği biriydi. Haricinde kıymet verdiğim insanlar vardı onların da insani ilişkilerde zayıf olduğunu gördüm. Çok aşırı kitap okuyanlar normal olmuyormuş onu anladım. d
Aşırı ifadesini bilerek kullandım. Kitaptan başka bir şey yok takıntı haline getirmiş insanlar tanıdım. Ya da bilgiyi kibir için artıranları. Ben insanı anlamak için okuyorum, insanı yermek için değil. Öyle burnu havadalar benden uzak olsun 🙌🏼
Bence kadınlar ne istediğini biliyor ama “imkansız” gibi görünen şeyler aslında kişisel beklenti farkından kaynaklanıyor. Herkesin ilişkiden beklentisi farklı, ama işin sırrı doğru insanı bulmakta. Uzlaşmayı bilen, sevgi ve saygı dolu bir ilişki, o "imkansız" dediklerini gerçeğe dönüştürebilir. Sence?
Cevap
6Cevap
Hayır, anlaşılmak isterler.
İmkansızlıklar insana daha cezbedici gelebiliyor..
Diğer kadınları bilemem kendi adıma konuşacak olursam... Yok. Uğraşamam imkansızla falan. Bana göre imkansız kavramı yok. birşeyi ya istiyorum ya da istemiyorumdur. :d beni isteyen adam uğraşır , çabalar yoksa yok. parmağımı kıpırdatmam. ben değerliyim :)
Olmazları oldurmaya çalışacak kadar çok seviyor mu diye emin olmak istiyorsak belki de ajskdkfkfkfkfkfkfk
Mantıken mantıklı
Genel halim
Valla kadınlar çok şey istiyor ya. Lafa gelince sadece anlayış istiyoruz diyorlar ama istekler bir türlü bitmiyor 😂
Genelde anlaşılmak isterler. Yoksa herkes bir sürü ôzellik sayar ama seçtikleri kişilerin anlattıkları kişiyle pek alakası olmuyor
İmkansızı istediğimi düşünmüyorum sadece olması gereken… ama olması gereken imkansızsa onu bilemem tabi.. benim ki için ölmüştür o diyebiliriz…
videoda anlatmış burdakiler anlamaz gerçi ama
https//www. instagram. com/reel/DMkZdOLtP2b/? igsh=MXh1ZmtkMm9naXNyMQ==
İmkansız diye bir şey yok, yanlış kisi denen bir şey vardır.
Bu dizi ne güzeldi bee sdhjh
Hayır imkansızın peşinden koşmak değil de almışken bi ürünün en iyisini alırız ya o da olmuşken iyisi olsun kafası
Yani istisnalar kaideyi bozmaz ama gebelde bizi üzen erkeleri bulmak gibi bir durumumuz var
hahahsh bence farklı farklı insanlara ulaşmak kolay olduğu için herkes popondan kriter uydurmaya başlamış
Benim en son 15 yaşında kriterim vardı, rockci olacak, boy kilo vs belirli bir standartta olacak vs gibi 🤣🤣
Tabi ki yani öyle kriterlerim yok. Yaş ile ilgili bile kriterim vardı o zamanlar.. o zamanlar kriter olması belki belli durumlardan beni korumuştur bilmiyorum. Ama şu an kriterler daha çok içsel.
Haha amin
İmkansızın içinden imkanlı olanı bulup yaşatılmasını ister. Bu da bi nevi ince düşünce. Kadınlar ince düşünce ve ilgi ister.
Vazgeçtik kapattık aşk istemiyoruz
Erkeklere imkansız gibi geliyor aslında 😀
İmkansızıda aşık olur insan
Cinsiyetle alakası yok bunun platonik
yo bende öyle değildir.
evet kanka çok haklısın milyar şey isterler bir tanesini aksattın mı ayrılırlar çok deneyimli bi insanım
beni her şeyden cok sevsin hep arkamda olsun ağzı eli yüzü düzgün olsun imanlı olsun yeter
Öyleymiş gibi yaparız diyelim💅
Aşk imkansızı sever.
İlgi, sevgi, güven...
İmkansıza göz dikmem
🙂🙏🏻
Hayır kim demiş
Doğru değil hocam sjs
Aslında imkansız yoktur
Hayır imkansız olan hiç bir şey yoktur dedim ya 😃
Kesinlikle jsn
ben ne istediysem boku çikdi hep
Genelde evet